Anasayfa » Dans Kursu » Kurum ve Kuruluşlar, Eğitim » İSTANBUL Dans Kursu » melis dans ve müzik atölyesi

melis dans ve müzik atölyesi


19 Mayıs Mah.19 Mayıs Cad. No:12 Kat:5

Telefon1: 02122115133

Telefon2:

Fax: 02122115133

Web: www.melisdanskursu.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2012
Çalışan Sayısı:7 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Melis Cangüler Dans ve Müzik Atölyesi farklı disiplinler ve dalında en iyi eğitmenlerle, dans ve müzik alanında profesyonel ya da hobi amaçlı ilerlemek isteyenler için kalite ve fark yaratmak üzere kurulmuştur. Anlık getirilerin ötesinde uzun vadeli pozitif hedefler koymak, gelecek kuşaklara faydalı olacak bir miras bırakmak en büyük isteğimiz.
Kuruculuğunu üstlenmiş olduğum Endülüs Kültürü ve Flamenko Derneği-Azulmavi ile aynı mekanı paylaşıyoruz. Hedefimiz dans ve müzik atölyesi olmanın ötesinde sosyal bir paylaşım mekanı yaratabilmek. Dernek aktiviteleri ve üyeleri ile oluşan sıcak ortamla diğer dans ve müzik dallarını kaynaştırmak, birbirlerinden etkileşim olabilmesi için doğal bir paylaşım ve bilgi alışveriş ortamı yaratmak. Ve böylelikle oluşabilecek ortak projeler için doğru, kaliteli ve sağlam bir zemin hazırlamak.
Daha fazla birlik hissini yaşayabileceğiniz, kişisel hedefler yerine, başkalarına katkı yapmak üzere hedefler koyan bir lider önderliğinde öğrenme, güven, güçlü bağlar ve ileri seviyede performans gibi bireysel ve kurumsal neticeler elde edilebilecek bir ortamın parçası olmak ister misiniz?
Gerek derneğimiz Azulmavi gerekse Melis Cangüler Dans ve Müzik Atölyesi bünyesinde bulunan eğitmenlerimiz, dernek takımlarında faal görev alacak olan üyelerimiz, ofis çalışanlarımız pozitif bir ortamda çalışıyor olmanın tüm artılarını yaşıyor olacaklar. 21. y.y. ilkeleriyle hareket eden; Empati kurulan, negatife yoğunlaşmak yerine pozitifler üzerine yoğunlaşılan, affediciliğin ön planda olduğu, intikam ve kin duygularından arınmayı ve erdemli düşünceler ile destekleyici iletişimi ortaya çıkaran bir üslup kullanmayı destekleyen bir ortam. İnsanların önemsedikleri, destekledikleri ve ilerlemek için cesaretlendirildikleri bir ortam yaratmak hedefindeyiz.
Böylesi bir ortamda paylaşılacak şeyler hayatımızın her alanında fark yaratacak diye inanıyorum. Dans ve müzik hayattaki en güzel iki şey bence. O halde dans ve müziğin paylaşıldığı, öğrenildiği ortamın da huzur dolu, pozitif ve iyi niyetlerle idare ediliyor olması gerekiyor diye düşünüyorum.
Sizler de böyle bir ortamda eğitim almak, paylaşmak, vakit geçirmek,sosyalleşmek veya çalışmak isterseniz bizi tanımak için sizleri atölyemize davet ediyoruz…
Sevgilerimle,


Ürün ve Hizmetler


Flamenko
Dersler için ayrıntıları aşağıdaki linkte görebilirsiniz, http://azuldernek.com/flamenko-dersleri-3/
flamenko, oryantal, tango, roman, tap dans, sirtaki, pilates, yoga, bale, ispanyolca, gitar, ritim, vals..vs

# # # # #


Benzer Firmalar