SEFA TURİZM


abdiipekçi mh.ayazma cd.1556 sk.no:4

Telefon1: 0535 299 62 52

Telefon2:

Fax:

Web: www.sefaturizm.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2004
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:1 | Memur:2 | İşçi:7
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Günümüzde firmaların en önemli sıkıntılarından biri olan zaman kaybı sıkıntıdan da öte her anlamda büyük kayıplara neden olmaktadır. Sefa Turizm olarak hizmet verdiğimiz firma personellerinin konforlu ve güvenli bir şekilde zamanında iş yerlerinde olmalarını prensip edinmiş ve bu prensip doğrultusunda her türlü olasılığı en ince ayrıntısıyla planlayarak yüksek standartlarda personel taşımacılığı hizmetini uzman ekibimizle gerçekleştiriyoruz.

“ Ölçemezseniz yönetemezsiniz ” düşüncesine yürekten inanarak tüm çalışma sistemimizde mutlak suretle somut veriler ışığında detaylı güzergah çalışmaları ve milimetrik ölçümlerle personelinizin servise biniş noktasına yürüyeceği mesafeye kadar en ince ayrıntılar uzman kadromuz tarafından detaylandırılarak sizlere hizmet vermekteyiz. Bu anlayışımız neticesinde de kalite standartlarımızı her daim yüksek tutarak geliştirmekteyiz.

Personel taşımacılığı hizmeti sunarken zamanın en büyük değer olduğunun bilincinde olan Sefa Turizm zamanı lehinize çevirmektedir.

Personel Taşımacılığının Avantajları Nelerdir ?

Personel Taşımacılığı İle Şirketler, Kurumlar, Firmalar ve Fabrikalar Şu Avantajlardan Faydalanırlar :

Personelin yorucu bir şekilde işe gelmesi engellenmiş olur.
Personelin işe geç kalması, trafik ve benzeri problemlerden geliş zamanlarının değişkenliği azalır.
Personelin birbirini tanıması ve kaynaşmasına sebep olur.
Personel için servis içi rahat ortamda zamanlarının iyi değerlendirilmesi için bir fırsat olur.


En İyi Sonuca Ulaşmanız için Çalışıyoruz..


Ürün ve Hizmetler


personel taşımacılığı
Personel Taşımacılığı : Personel Taşımacılığı’nda günümüzde firmaların en büyük sıkıntısı zaman kaybı olmaktadır. Firma personelinin zamanında ve konforlu bir şekilde transfer hizmetlerinin verilmesi, günlük yoğun trafik karmaşasından en az şekilde etkilenmesi sağlanırken, rahat ve güvenli yolculuk etmesi Sefa Turizm tarafından teminat altına alınmıştır. Müşterilerimize sunduğumuz yüksek hizmet standartlarının sürekliliğini sağlayabilmek amacı ile kontrol ve denetimlerimizi sık sık ve sü
Personel Taşımacılığı :

Personel Taşımacılığı’nda günümüzde firmaların en büyük sıkıntısı zaman kaybı olmaktadır. Firma personelinin zamanında ve konforlu bir şekilde transfer hizmetlerinin verilmesi, günlük yoğun trafik karmaşasından en az şekilde etkilenmesi sağlanırken, rahat ve güvenli yolculuk etmesi Sefa Turizm tarafından teminat altına alınmıştır.

Müşterilerimize sunduğumuz yüksek hizmet standartlarının sürekliliğini sağlayabilmek amacı ile kontrol ve denetimlerimizi sık sık ve sürekli olarak yapmaktayız. Proje sorumluları ve proje müdürleri ile yapılan saha denetimleri, sürücü ve araç değerlendirme anketleri sayesinde yüksek standartlarımızı koruyabilmekteyiz.
Kocaeli gibi metropol bir şehirde araç sayısının giderek artması, teknik altyapı yetersizliği , trafik kurallarına uyulmama vb. nedenler ulaşımı yaşantımızın en büyük zorluklarından biri haline getirmiştir. Sefa Turizm Kurulduğu günden bu yana sizlere daha iyi hizmet vermeyi kendisine görev edinmiştir. Firmamız, emniyet, dürüstlük ve titizlik ilkeleri ile çalışarak özel ve kamu kurumları, Holdingler, Şirketler ve Fabrikaların personelini mesai kaybına uğratmadan sabah evinden işyerine, akşam mesai saati bitiminde işyerinden alıp evlerine güvenli bir şekilde ulaştırmaktadır.

Öğrenci Taşımacılığı :

Öğrenci Taşımacılığı’nda servis hizmeti özel hizmet, özel sorumluluktur. Bu sorumluluğun bilincinde olan Sefa Turizm geleceğimiz olan çocuklarımızın güvenliğini her şeyden önde tutmaktadır. Çocuklarımızın güvenliği ve rahatını okul öncesi ve sonrası teminat altına almak, Sefa Turizm için ülkemize yapılan en önemli hizmetlerden biridir.
Öğrenci Taşımacılığı`nda hizmetin öneminin bilincinde olarak çalışmalarımızı öğrencilerimizin güvenliğini ve konforunu sürekli iyileştirmek çabasında, teknolojinin tüm olanaklarını kullanarak, sürücülerimize gerekli eğitimleri vererek, güvenlik kurallarını harfiyen yerine getirerek teminat altına almaktayız.

Vip Hizmetimiz :

Şehir içi ve şehir dışı günümüz trafik yoğunluğu içerisinde değerli işadamlarımızı ve konuklarınızı bu stresli ortamdan uzak tutmak amacı ile ilgili programlararına bağlı kalarak iş ve özel gezileri için ofis donanımlı araçlarımızla hizmet verir olmak değerlerimiz içerisinde yer almaktadır.

Özel Geziler :

Ulaşımda yaşanan zorluklar, günümüzün en önemli sorunlarındandır. Toplu halde seyahat etmek bireyler için gidilecek yere ulaşmak için birkaç vasıta değiştirmek zorunda kalınması yorucu olmanın yanı sıra ekonomik anlamda da külfettir. Bu yüzden Sefa Turizm, bireysel araç taleplerinizi de düşünerek şehir içi ve şehir dışı gezi, tur, özel günler ve her türlü etkinlik, toplantı, seminer vb. gibi faaliyetlerde isteğinize uygun aracı en kısa sürede hizmetinize sunarak, Ülkenin her köşesine ulaşım sağlamaktadır.

#personel taşıma #turizm firmaları #servis firmaları #gebze personel taşıma #gebze servis şirketleri


Benzer Firmalar