Sigorta EXPRESS


Bülten sk. NO:7

Telefon1: 03124681900

Telefon2:

Fax: 03124681910

Web: www.sigortaexpress. com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2013
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Sigorta Express, konusunda uzman insanlar tarafından, kâr önceliği güdülmeden kurulmuş profesyonel bir sigorta kuruluşudur. Amacımız, Türkiye`de her bireyin/kurumun/kuruluşun karşısına çıkabilecek riskli durumlardan zarar görmeden veya en az zarar ile çıkabilmesi için çözümler sunmak, onların hayatlarını kolaylaştırmak, minimun risk alarak, maximum huzur içinde işlerini ve yaşamlarını idame etmelerinin önündeki tüm engelleri yıkmaktır.

Profesyonel ve güleryüzlü ekibimiz, merkez ofisimiz Ankara`dan, Türkiye`nin her noktasına tüm sigorta hizmetlerimizi iletebilmek ve sizin tüm sorularınızı cevaplamak için eğitilmiştir. Yaşadığınız veya iş yaptığınız köy, kasaba veya şehirde bizim fiziki olarak bulunmamamız hizmet kalitemizde hiç bir eksi yaratmayacağı gibi, lokasyondan bağımsız olarak sizi tüm ürünlerimizden 100% yararlandırmayı ve her zaman yanınızda/destek olmayı taahüt ediyoruz.

Bulunduğunuz şehirdeki sigorta şirketleri ufak olabilir, ya da birçok firma vardır, ama bunların hiçbiri güven telkin etmiyordur. Sigorta Express işte tam da o anda düşünülmelidir. Uygun fiyatlarımız, Başkent Ankara`mızda olmanın verdiği özgüven ve profesyonel/eğitimli çalışanlarımız ile sizin için her zaman buradayız.

Sloganımız


Ürün ve Hizmetler


Kasko
En ucuz kasko`yu Türkiye`de sadece bizden alabilirsiniz. Arayın görün. Tüm Türkiye`ye servis : 0 312 468 1900 pbx.
kasko, trafik sigortası, seyahat sağlık sigortası, seyahat sigortası, sigorta ankara, generali sigorta, konut sigortası, işyeri sigortası, yangın sigortası, ticari sigorta, motorsiklet sigortası, tekne sigortası

#sigorta ankara #generali sigortaları #kasko dask #işyeri konut #yangın hırsızlık


Benzer Firmalar