liva kalıp


BİRMES SAN. SİTESİ B7-BLOK NO:3

Telefon1: 216 3949300

Telefon2: 216 3949301

Fax: 216 3949301

Web: www.livakalip.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2013
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Liva Kalıp Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi,

Olarak biz, 22 yıllık iş tecrübemiz ile işletmelerin ihtiyacı olan Plastik kalıpları, Alüminyum kalıpları, şişirme kalıpları, protatip, aparat vs. Kalıp Tasarımı ve İmalatı alanında hizmet vermekteyiz. Kalıp konusunda tecrübeli ve uzman kadromuz, müşteri odaklı, terminlerinde tutarlı ve kaliteden taviz vermeyen çalışma prensiplerimiz ile müşterilerimize en uygun maliyetle en kısa sürede, en kaliteli hizmeti vermekteyiz. Lima Kalıp olarak biz, müşteri memnuniyetini en değerli sermayemiz bilerek geldiğimiz noktada sektörde önde gelen birçok firmaları ile çalışıyor ve bununla gurur duyuyoruz.


Ürün ve Hizmetler

Kalıp üreticisi olarak Liva kalıp, 1997 yılından beri farklı fabrikalarda özellikle otomotiv plastik kalıpları üzerine imalat bölümlerinde çalışmış ve buradaki bilgi birikimiyle kalıp imalatı yapmaya başlamıştır.


Yenilikçi ve vizyonu geniş yapımız ve düşüncelerimizle bundan sonrada kendi firmamızda bu faaliyetlere devam etmekteyiz.2013 yılında plastik enjeksiyon kalıpları, alüminyum kalıpları, şişirme kalıpları, protatip kalıpları, aparat ve fikstür imalatına girmiştir.

Başarısını ve teknolojik liderliğini sağlayan geniş arge mühendislik çalışmaları ve tasarım ekibimiz sayesinde her geçen gün gelişmektedir, güncel kalite sistemi kullanılarak yapılmakta olan teknoloji transferleri ve yürütülen toplam kalite yönetimi çalışma sonuçlarının katkıları ile kısa zamanda Türkiye çapında tanınmasını gerçekleştirmiş ve ülke dışında da günden güne daha da fazla tanınarak gerekli dış Pazar payını elde etmesi hedeflenmektedir.

#kalıp imalatı #kalıp tasarım #kalıp imalat #metal enjeksiyon kalıp #plastik enjeksiyon kalıp


Benzer Firmalar