Anasayfa » Reklam Tanıtım » ADANA Reklam Tanıtım » Bir Beyaz Reklam Grafik Tasarım

Bir Beyaz Reklam Grafik Tasarım


Sümer Mh. Abdi İpekçi Cd. No:39 / A Seyhan / ADANA

Telefon1: 03222282284

Telefon2: 05367380388

Fax: 03222282284

Web: www.1beyaz.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2013
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Farklı reklam şirketlerinin kurumsal firmaların biz kimiz kısmındaki yazılara pek benzemeyen bizi yakından tanıyabileceğiniz bölüme hoş geldiniz.
Daha önce farklı şirketlerde çalışmış ve sonunda ‘’yeter artık sırası geldi’’ deyip, şirket kurmaya karar vermiş insanlarız. Personelimiz yok hepimiz arkadaşız.

İşleri oturduğumuz yerden de takip ederek para kazanıyoruz. Karşısında bir kıraathane, üzerinde bayan kuaförü olan pekte manzarası güzel sayılmayan ofis ve atölyede 6 kişi çalışıyoruz. Mekanımızı kaliteli gösterip çalışma fiyatlarını yükseltmekten yana olmadığımız gibi herkesi rahat ettirmeye çalışıyoruz.

Alanında uzman harika bir ekibe sahibiz. Yaptığımız işlerle müşterilerimizi etkilerken, kurduğumuz bağlar ile sürekliliği sağlamaktayız.

Tek canımızı sıkan çok müdahaleye hevesli müşterilerdir. Yapım aşaması sürecinde yada tamamlandığında tabii ki değişiklik talebleriniz olacaktır; bu türden değil; her işte benimde parmağım olsun, onların dediği değil benim dediğim olsun diyen. Evet işte, bu tür müşteriler işi geciktirir. Yanlış anlamayın, sadece çalıştığı reklamcısına güvenen, ve saygı duyan müşterilerimiz olsun isteriz. Yaptığımız bazı işlere bakın, Hangisi kötü ki ?

Lafı fazla uzattık biliyoruz siz en iyisi bize bi’kahve içmeye gelin.


Ürün ve Hizmetler

adana tabela firmaları, adana ışıklı tabela, adana reklam firmaları, adana kutu harf, adana pleksi harf, adana krom harf, adana ışıklı tabela, adana kutu harf montajı, adana promosyon, adana totem tabela, adana harf imalatı, adana ışıklı tabelalar, adana grafik tasarım, adana garfik hizmetleri, adana tasarım, adana imalatçı, adana reklam imalatçı, adana reklam atölyesi, adana reklam atölyeleri, adana araç giydirme, adana cephe kaplama, adana folyo baskı, adana folyo kaplama, adana cam filmi , adana yönlendirme tabelası, adana fosforlu tabela, adana araba folyosu

#adana tabela firmaları, adana ışıklı tabela, adana #adana tabela firmaları, adana ışıklı tabela, adana #adana tabela firmaları, adana ışıklı tabela, adana #adana tabela firmaları, adana ışıklı tabela, adana #adana tabela firmaları, adana ışıklı tabela, adana


Benzer Firmalar

  • Sema Ajans
    adana tabela firmaları, adana ışıklı tabela, adana..

  • Senartreklam
    tabela, totem, ışıklı tabela, ışıksız tabela, vinilbas..

  • Adana Ajans Sema
    adana tabela firmaları, adana ışıklı tabela, adana..

  • Aluminyum Cerceveci
    display sistemleri..

  • Nehir Reklam
    Işıklı Işıksız tbela. Dijital Baskı, CNC Kesim, Pl..

  • Nehir Reklam
    One Way Vision · Branda Üzeri Dijital Baskı Dijita..

  • Asya Tercume
    ASYA Dil Hizmetleri alanında uzman kadrosu ve güç..

  • Eylul Medya
    - Web Arayüz Tasarımı ve Kodlama - Arama Motoru O..

  • Diva Reklam
    Led ışıklandırma, Kayan yazı(P10 panel), Kompozit ka..

  • Tabelaci
    Tabela, kutu harf, tente, totem, led sistemleri..