Anasayfa » BEYAZ EŞYA SERVİSLERİ » İZMİR BEYAZ EŞYA SERVİSLERİ » bornova arçelik servisi 252 09 63

bornova arçelik servisi 252 09 63


izmir-bornova

Telefon1: 2322520963

Telefon2: 2520964

Fax: 2322520964

Web:

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2012
Çalışan Sayısı:1 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:9
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

252 09 63 – 252 09 64

ARÇELİK BORNOVA SERVİSİ BORNOVA ARÇELİK SERVİSİ BORNOVA BEYAZ EŞYA SERVİSİ ARÇELİK SERVİSİ BORNOVA SERVİSİ ARÇELİK BORNOVA KLİMA SERVİSİ BORNOVA ARÇELİK TEKNİK SERVİSİ KLİMA ARÇELİK SERVİSİ BORNOVA BÖLGE SERVİSİ BORNOV BÖLGESİNDE BEYAZ EŞYA KLİMA VE KOMBİ BAKIM ONARIMLARI BİR (1) YIL GARANTİLİ SERVİS HİZMETİ VERİLMEKTEDİR
Kuruluş olarak müşterilerden 7/24 gelen arıza çağrı kaydı yardımıyla arızaya ön teşhisi koymaktayız. Bu sayede siz müşterilerimize daha faydalı çözümler bulabiliyoruz.
Donanımlı Araçlar !…
Araçlarımızda en çok kullanıma ihtiyaç duyulan aygıtları temin ederek üstelik beyaz eşyalarınızı evinizde, iş yerinizde hasarını gidererek en süratli hizmeti oluşturmaya uğraşıyoruz.
Teknolojik Donanım !…
Değişen teknoloji beyaz eşya alanında yeni cihazların, aletlerin, eşyaların ortaya çıkmasını sağlamıştır. Şirketimizde çalışmakta olan personel gelişen bu teknolojiyi incelemekte ve kendilerini devamlı geliştirmektedirler.
1 Yıl Garanti !…
Bakım ve onarım hizmetinde işçilik ile değiştirilen yedek parça 1 yıl garantili olup bu periyot zarfında siz müşterilerimizin karşılacağı problemle eksiksiz bir biçimde uğraşmaktayız. Bizler bakış açımız kullandıgınız cihazların sorunsuz, sağlıklı olmasını sağlamaktır.
Hızlı Servis Hizmeti !…
Ürününüz bozulduğu zaman Teknik Servisi.(0232) 252 09 63_ 0539 366 06 83 çağrı merkezimizi arayıp arıza kaydı bırakmanız yeterli. Süratli çözüm için teknik servisimiz siz müşterilere çevrenizdeki en yakın servis aracını ulaştıracaktır.
Uzman Teknisyenler !…
Çalışanlarımız Her marka kombiler, Beyaz Eşya, Klima, teknik Servis.Uzman Teknik Servis,bahsinde profesyoneldir. Gerekli bilgi ve donanıma sahip olmaları ve daha önceden karşılaştıkları arızalardan edindikleri tecrübe ile daha çabuk çözümler sunmaktadırlar.
ARÇELİK SERVİSİ olarak izmir il merkezi ile bağlı ilçe ve köylerinde ARÇELİK buzdolabı,ARÇELİK fırın,ARÇELİK çamaşır makinası,ARÇELİK bulaşık makinası,ARÇELİK klima,ARÇELİK termosifon,ARÇELİK aspiratör,ARÇELİK set üstü ocak,ARÇELİK elektrik süpürgesi,ARÇELİK su sebili,ARÇELİK mikro dalga fırın ve ARÇELİK ankastre ürünlerinin onarımı,bakımı ile söküm ve montajı konusunda uzman teknik personelimizce kusursuz ve en kısa sürede en uygun ücret ile yapılmaktadır.
ARÇELİK ürün sahibi olan siz değerli müşterilerimiz bize telefon ile ulaştıktan hemen sora ARÇELİK ürünlerindeki arızalarınız size telefon ile sorulacak olan sorularla %99 gibi bir doğruluk oranıyla uzman personelimiz tarafından tespit eilerek;siz ARÇELİK ürün sahibi müşterilerimize arızanın ne olduğu söylenerek en uygun onarım teklifi sunulacaktır.
Gezici ve tam donanımlı araçlarımızla sizlere en kısa sürede ulaşılarak arızaların %97 si ARÇELİK ürününün bulunduğu yerde;%3 lük küçük bir bölümü ise atölyeye alınmak suretiyle giderilmektedir.
ARÇELİK ürünlerine yapılan bütün işçilik ve değişime tabi tutulan parçalar bir yıl ARÇELİK SERVİSİmiz tarafından garantimiz altına alınmaktadır.


Ürün ve Hizmetler


bornova arçelik servisi 252 09 63 - 252 09 64
252 09 63 – 252 09 64 ARÇELİK BORNOVA SERVİSİ BORNOVA ARÇELİK SERVİSİ BORNOVA BEYAZ EŞYA SERVİSİ ARÇELİK SERVİSİ BORNOVA SERVİSİ ARÇELİK BORNOVA KLİMA SERVİSİ BORNOVA ARÇELİK TEKNİK SERVİSİ KLİMA ARÇELİK SERVİSİ BORNOVA BÖLGE SERVİSİ BORNOV BÖLGESİNDE BEYAZ EŞYA KLİMA VE KOMBİ BAKIM ONARIMLARI BİR (1) YIL GARANTİLİ SERVİS HİZMETİ VERİLMEKTEDİR Kuruluş olarak müşterilerden 7/24 gelen arıza çağrı kaydı yardımıyla arızaya ön teşhisi koymaktayız. Bu sayede siz müşterilerimize daha faydalı ç
252 09 63 – 252 09 64ARÇELİK BORNOVA SERVİSİ BORNOVA ARÇELİK SERVİSİ BORNOVA BEYAZ EŞYA SERVİSİ ARÇELİK SERVİSİ BORNOVA SERVİSİ ARÇELİK BORNOVA KLİMA SERVİSİ BORNOVA ARÇELİK TEKNİK SERVİSİ KLİMA ARÇELİK SERVİSİ BORNOVA BÖLGE SERVİSİ BORNOV BÖLGESİNDE BEYAZ EŞYA KLİMA VE KOMBİ BAKIM ONARIMLARI BİR (1) YIL GARANTİLİ SERVİS HİZMETİ VERİLMEKTEDİRKuruluş olarak müşterilerden 7/24 gelen arıza çağrı kaydı yardımıyla arızaya ön teşhisi koymaktayız. Bu sayede siz müşterilerimize daha faydalı çözümler bulabiliyoruz.Donanımlı Araçlar !…Araçlarımızda en çok kullanıma ihtiyaç duyulan aygıtları temin ederek üstelik beyaz eşyalarınızı evinizde, iş yerinizde hasarını gidererek en süratli hizmeti oluşturmaya uğraşıyoruz.Teknolojik Donanım !…Değişen teknoloji beyaz eşya alanında yeni cihazların, aletlerin, eşyaların ortaya çıkmasını sağlamıştır. Şirketimizde çalışmakta olan personel gelişen bu teknolojiyi incelemekte ve kendilerini devamlı geliştirmektedirler.1 Yıl Garanti !…Bakım ve onarım hizmetinde işçilik ile değiştirilen yedek parça 1 yıl garantili olup bu periyot zarfında siz müşterilerimizin karşılacağı problemle eksiksiz bir biçimde uğraşmaktayız. Bizler bakış açımız kullandıgınız cihazların sorunsuz, sağlıklı olmasını sağlamaktır.Hızlı Servis Hizmeti !…Ürününüz bozulduğu zaman Teknik Servisi.(0232) 252 09 63_ 0539 366 06 83 çağrı merkezimizi arayıp arıza kaydı bırakmanız yeterli. Süratli çözüm için teknik servisimiz siz müşterilere çevrenizdeki en yakın servis aracını ulaştıracaktır. Uzman Teknisyenler !…Çalışanlarımız Her marka kombiler, Beyaz Eşya, Klima, teknik Servis.Uzman Teknik Servis, bahsinde profesyoneldir. Gerekli bilgi ve donanıma sahip olmaları ve daha önceden karşılaştıkları arızalardan edindikleri tecrübe ile daha çabuk çözümler sunmaktadırlar.ARÇELİK SERVİSİ olarak izmir il merkezi ile bağlı ilçe ve köylerinde ARÇELİK buzdolabı, ARÇELİK fırın, ARÇELİK çamaşır makinası, ARÇELİK bulaşık makinası, ARÇELİK klima, ARÇELİK termosifon, ARÇELİK aspiratör, ARÇELİK set üstü ocak, ARÇELİK elektrik süpürgesi, ARÇELİK su sebili, ARÇELİK mikro dalga fırın ve ARÇELİK ankastre ürünlerinin onarımı, bakımı ile söküm ve montajı konusunda uzman teknik personelimizce kusursuz ve en kısa sürede en uygun ücret ile yapılmaktadır. ARÇELİK ürün sahibi olan siz değerli müşterilerimiz bize telefon ile ulaştıktan hemen sora ARÇELİK ürünlerindeki arızalarınız size telefon ile sorulacak olan sorularla %99 gibi bir doğruluk oranıyla uzman personelimiz tarafından tespit eilerek;siz ARÇELİK ürün sahibi müşterilerimize arızanın ne olduğu söylenerek en uygun onarım teklifi sunulacaktır. Gezici ve tam donanımlı araçlarımızla sizlere en kısa sürede ulaşılarak arızaların %97 si ARÇELİK ürününün bulunduğu yerde;%3 lük küçük bir bölümü ise atölyeye alınmak suretiyle giderilmektedir. ARÇELİK ürünlerine yapılan bütün işçilik ve değişime tabi tutulan parçalar bir yıl ARÇELİK SERVİSİmiz tarafından garantimiz altına alınmaktadır. ARÇELİK SERVİSİmiz 7/24 saatleri esası

#bornova arçelik yetkili servisi #bornovada arçelik servisi #bornovada arçelik beyaz eşya servisi #bornovada arçelik klima servisi #bornovada arçelik kombi servisi


Benzer Firmalar