Anasayfa » Çeviri hizmetleri » Muhtelif mal ve hizmetler » İSTANBUL Çeviri hizmetleri » Majör Çeviri ve Danışmanlık Hizmletleri

Majör Çeviri ve Danışmanlık Hizmletleri


Bahariye Caddesi No: 80 / 4

Telefon1: 0216 418 88 22

Telefon2:

Fax: 0216 418 88 20

Web: www.majortranslation.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2013
Çalışan Sayısı:12 (Yönetici:3 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Çeviri ve yazılım yerelleştirme alanlarında kaliteli hizmet ihtiyacını karşılamak üzere İstanbul`da kurulu olan Majör Çeviri ve Danışmanlık Hizmetleri, yerel ve küresel şirketlerin tüm dillerdeki ve her alandaki çeviri taleplerini kurumsal nitelikte sağlamayı amaçlamaktadır.

Teknik, medikal, otomotiv, hukuk, ticari, yazılım, finans, akademik yayınlar gibi birçok alanda; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Rusça, Arapça, Farsça, Bulgarca ve Romence`den Türkçe’ye; Türkçe’den İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Rusça, Arapça, Farsça, Bulgarca, Romence ve diğer dillere yüksek kalitede çeviri yapan Majör Çeviri, bu dil çiftlerinde noter onaylı ve sözlü çevirinin hizmetinin yanı sıra çevirmen kaşesi, apostil gibi talepleri de titizlikle karşılamaktadır.

Majör Çeviri`nin hizmet başlıca alanlardan bir diğeri ise çok dilli projeler. Majör Çeviri, Türkiye`nin ve dünyanın önde gelen firmalarının global çeviri ve lokalizasyon (yerelleştirme) ihtiyacını, İngilizce üzerinden dünyanın tüm dillerine, anadilde çevirmenlerle çalışarak karşılamaktadır.


Ürün ve Hizmetler


İngilizce çeviri
Majör Çeviri; teknik, medikal, otomotiv, hukuk, ticaret, yazılım, finans, akademik yayın alanlarındaki işletmelere; Türkiye`deki ofis çalışanları ve uluslararası çözüm ortaklarıyla 40`ın üzerinde dilde, yüksek kalitede çeviri hizmeti vermektedir. Hizmetlerimizle otomotiv, mühendislik, finansal hizmetler, sağlık hizmeti, bilişim teknolojisi, hukuki hizmetler ve enerji üretimi sektörlerini içeren birçok endüstri kolundaki müşterilerimize destek veriyoruz.
çeviri, ingilizce çeviri, türkçe ingilizce çeviri, yerelleştirme, web sitesi çevirisi, teknik çeviri, medikal çeviri, tıbbi çeviri, mühendislik, lomalizasyon, almanca çeviri, fransızca, italyanca, bulgarca, arapça, farsça

#çeviri bürosu #tercüme bürosu #teknik çeviri #medikal çeviri #hukuk çevirisi


Benzer Firmalar