Anasayfa » PVC Kapı ve Pencere » Plastik Sanayi » İSTANBUL PVC Kapı ve Pencere » BLUEPEN PVC, ALÜMİNYUM DOĞRAMA PENCERE KAPI SİSTEMLERİ İMALATI VE TAMİRİ, KEPENK SİSTEMLERİ İMALATI,

BLUEPEN PVC, ALÜMİNYUM DOĞRAMA PENCERE KAPI SİSTEMLERİ İMALATI VE TAMİRİ, KEPENK SİSTEMLERİ İMALATI,


Hürriyet Mh. Kadıoğlu Sk. No:18

Telefon1: 02124522790

Telefon2: 05394273757

Fax: 02124522790

Web: www.bluepen.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1999
Çalışan Sayısı:6 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:5
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Şirketimiz 2012 tarihinde pvc, alüminyum sektörüne Bluepen, Bluecam, Bluekepenk markalarıyla yeni bir soluk getirerek, kurumsal anlamda girdi. Kaliteli hizmet anlayışı çerçevesinde cam, pvc, alüminyum sektörlerinde tamirat sistemini ilk olarak getirerek, 7/24 tamir hizmetini sunmaya başlamıştır.

Müşterilerin kalite anlayışına saygı duyarak, sorunsuz işçilik, garantili ürünler sunmak için ISO, TSE gibi kalite belgesine sahip olmayan hiçbir malzeme ve ürün markasıyla katiyen çalışmama prensibini kendisine ilke edinmiş ve uygulamaya koymuştur.

2013 tarihinden kurumsal anlamda bir çok alanda faaliyetlerinde kepenk sistemlerinide ekleyerek, bu sistemler üzerine güvenlik, bakım, tamir konseptini getirerek bütünleşik bir yapıya geçmiştir.

Referans anlamında binlerce iş, işyeri ile çalışmış halen çalışmaktayız.

Üretim yerlerimiz gururumuz diyerek, sizleri BlueAilesi` ne davet ediyor, ürünlerimiz hakkında bilgilendirmeye çağırıyoruz.


Ürün ve Hizmetler

Bluepen olarak Pvc Doğrama, Pvc Pencere, Pvc Kapı Doğrama, Alüminyum Doğrama, Alüminyum Pencere, Alüminyum Kapı, Cam Balkon İmalatı, Cam Balkon Tamiri, Cam Kapı İmalatı, Cam Kapı Tamiri, Duşakabin İmalatı, Duşakabin Tamiri, Sineklik İmalatı, Küpeşte İmalatı, Küpeşte Tamiri, Kepenk İmalatı, Kepenk Tamiri, Panjur İmalatı, Panjur Tamiri, Camcı, Cam Tamiri, Otomatik Kepenk, Motorlu Panjur, Sistemleri, Tamirini Garantili Olarak Yapmaktayız.

#küpeşte #otomatik kepenk #kepenk tamiri #cam kapı tamiri #cam balkon tamiri


Benzer Firmalar