Ctp Kaplama İnşaat


Tavşanlı Köyü -Gebze

Telefon1: 05324271587

Telefon2: 05352319039

Fax: 05357394052

Web: www.ctpkaplamainsaat.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1998
Çalışan Sayısı:15 (Yönetici:2 | Memur:1 | İşçi:12
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1998′den beri alt yapımız ve üstün düzey ekipmanlarımızla , tam teşekküllü şekilde bu sektörde çalışmaktayız. Her türlü Epoksi,Vinlester,Polyester Fiber Kaplama Ve İzolasyon işleriniz standart düzeyde yapılır.
CTP POLYESTER KAPLAMA olarak amacımız öncelikli olarak müşteri memnuniyetine önem vermektir. Yılların deneyimi ve üstün hizmet anlayışımızı dinamik ekibimiz ile birleştirerek müşterilerimize en kaliteli hizmeti vermekteyiz.
Her zaman müşteri memnuniyetini ön planda tutan firmamız her türlü istek ve görüşlerinizi dikkate alıp sizlere en iyi hizmeti vermek için en kaliteli ekip ve ekipmanlarla işlemleri büyük bir titizlikle yürütmektedir.
Firmamız geniş hizmet yelpazesi ile sektördeki yenilikleri sürekli olarak takip ederek müşterilerine her zaman en iyi hizmeti vermeyi ilke edinmiştir. Sektörde saygın sürekli olarak büyümeyi hedefleyen bir kuruluş olmak en temel vizyonumuzdur.


Ürün ve Hizmetler


İnşaat Kaset Kalıpları
15 Senelik Deneyimimiz Ve Uzman Kadromuzla İstediğiniz Adetlerde,İstediğiniz Ebatlarda,İstediğiniz Renklerde İnşaat Kaset Döşeme Kalıpları İmalatı Ve Tamiratı İtina İle Yapılır. TÜRKİYE GENELİ HİZMETİMİZLE DANIŞMA HATTIMIZ 0532 427 15 87 www.ctpkaplamainsaat.com bilgi@ctpkaplamainsaat.com
İnşaat Döşeme Kaset Kalıpları
Fiberglass Tekne İmalatı
Polyester Saksılar
Çatı Kaplama Ve İzolasyon
Havuz Kaplama Ve İzolasyon
Heykeller
Su Kaydırakları
Asit Havuzlar Ve Tankları
Su Depoları
Zemin Kaplama
Arıtma Havuzları
Eloksal Havuzları
Ctp Kaplama Ve İzolasyon

#ctp kaplama #ctp polyester #polyester kaplama #ctp izolasyon #polyester izolasyon


Benzer Firmalar