Anasayfa » Redüktör » Makine sanayi » İSTANBUL Redüktör » Redüktör Dünyası

Redüktör Dünyası


Rami Kışla Cad. No: 58 K: 1 D: 22 Yöntem Vaytaş Plaza

Telefon1: 0-212-485 8 120

Telefon2: 0-212-493 3 021

Fax: 0-212-493 3 021

Web: www.reduktordunyasi.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2013
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:2 | Memur:2 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Hakkımızdaredüktör tasarım hizmetleri.

Redüktör Dünyası olarak; müşterilerimizin en kaliteli yerli ve yabancı Güç Aktarma Sistemleri ihtiyaçlarını en geniş yelpazede tek bir kaynaktan sürekli sağlamayı amaç ediniyoruz.

Bizim başlıca odaklandığımız konular:

Her zaman kaliteli ve özgün tasarlanmış güvenilir ürünleri en hızlı ve rekabetçi fiyatlarla müşterilerimize sunmaktır. Aynı zamanda müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak için sizin için uygun olan redüktör ve diğer güç aktarma sistemlerinin seçiminde müşterilerimize yardımcı olmaktayız. Müşterilerimize en uygun çözümleri sunabilmek için, standart ürünlerin dışında özel imalat ürünleri de sağlayabiliriz.

Redüktör Dünyasının sunduğu avantajlar:

Müşteri odaklı çalışma
Zengin ürün seçenekleri
Mühendislik Hizmetleri
En yeni ürünler
Yüksek verimlilik
Teknik Destek
2 ve 3 boyutlu teknik resmi
Kısa teslimat süreleri
Mühendislik Desteği:

Müşterilerimize en zor şartlarda çalışabilecek güç aktarma sistemleri için mühendislik derteğini sağlıyoruz. Mühendislik hizmetlerimiz:

Redüktör tasarımı
Dişli tasarımı
Materyal analizleri
Müşteri Servisi:

Müşteri servisimiz en kaliteli hizmeti zamanında sunarak Redüktör Dünyasını en değerli tedarikçi alması için çalışmaktadır. Müşteri hizmetleririn daha da kaliteli hizmetler sunabilmesi için görüş ve önerilerinize açığız.

Üretim:

Redüktör Dünyası özel tasarım redüktör talepleriniz için üretim yapar. Size özel redüktör taleplariniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Ürünler:

Redüktörler
Varyatörler
Frenli Motorlar
Vidalı Krikolar
Kaplinler
Kasnaklar
Tamir Servisi:

Redüktör Dünyası satış sonrası müşteri memnuniyetine çok önem vermektedir. Garanti kapsamındaki ve garanti kapsamı bitmiş ürenleri tamir servisimize gönderin, size hızlı ve ekonomik çözümler sunalım. Türkiyede üreticisi olmayan redüktörleriniz ve diğer ürünlerimiz için her hangi bir tamir ihtiyaclarınızı bize bildirin.

Özel Tasarım:

Üretici iş ortaklarımız özel tasarım üretimler sunabilmektedir. Yüksek üretim standartlarına sahip profesyönel üreticilerle çalışıyoruz. En iyi hizmet felsefesi gereği Özel Tasarım bölümünü kurup ek olarak size bu hizmeti sağlıyoruz.

Tüm talep, öneri ve görüşleriniz için sizlere 7/24 saat hizmet veren müşteri hizmetlerimiz ile iletişim kurabilirsiniz.


Ürün ve Hizmetler


yön değiştirici redüktör
K-Serisi Yön değiştirici redüktörler 7 farklı ölçüde ve 9 farklı ölçüde müşterilere sunulmaktadır. K-serisi yön değiştirici redüktörler 1 mil giriş 1 mil çıkışlı, 1 mil giriş 2-3 çıkışlı ve bir mil giriş şaft buşluklu çıkışlı olarak üretilmektedir. K-Serisi yön değiştirici redüktörler evrensel ölçülerde olmakla beraber müşteri isteklerine uygun olarak özel tip redüktör üretimi yapılabilmektedir. Redüktörler kübik gövde yapısı ve modüler tasarım anlayışı ile üretişmişlir. Yön değiştirici redüktör
Tramec Sonsuz Vidalı Redüktörle
Redüktör Dünyasının sunmuş olduğu Tramec Sonsuz Vidalı Redüktörler X ve H serisi olarak imal edilmiş üstün performanslı redüktörledir. Kare gövde içerisinde sonsuz vida ve dişli çarktan oluşan X serisinin, şaftlı XA, motorlara uygun flanş bağlantılı XF ve XC modelleri bulunmaktadır. XF serisi(kaplin bağlantılı) redüktör uygulamalarda çok yönlülük sunduğu gibi standard XC versiyonundan alan verimliliği açısından daha verimlidir. H serisi, X Tramec Sonsuz Vidalı-Dişli Redüktörler girişte helisel d
Tramec K Serisi Sonsuz Vidalı Redüktörler
Redüktör Dünyasının sunmuş olduğu Tramec K serisi Sonsuz vidalı redüktörler gövde olarak yuvarlak bir yapıya sahiptirler. K serisi redüktörler kompak bir yapı ve bağlantı ölçülerine sahiptir. Redüktörler 90 ve 110 gövde ölçülerinde küçük alüminyum gövdeden imal edilmiştir.
redüktör satışı

#redüktör #yön değiştirici redüktör #redüktör çeşitleri #tarım redüktörleri #planet redüktör


Benzer Firmalar