VALELER


İskender Paşa Mah. Yeşil Tekke Sok. No:13/A

Telefon1: 05314683456

Telefon2:

Fax: yok

Web: www.valeler.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:50 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Türkiye genelinde kurumsal vale hizmeti veren VALELER, özel eğitimli ve profesyonel personellerden oluşmaktadır. Türkiye genelinde bir çok üst düzey protokol davetlerde, profesyonel vale personelleri ile kusursuz görev yapan şirketimiz VALELER, ALO VALE, CLUP VALE, KURUMSAL VALE, GÜNLÜK VALE, ÖZEL VALE, ARACIM TATİLDE, OTOPARK ÇÖZÜMLERİ ve ARAÇ MUAYENE hizmetleri sunmaktadır. Kurumsal vale hizmeti veren şirketimiz VALELER, alışveriş merkezlerinde, hastanelerde, holdinglerde, plazalarda verdiği kurumsal vale hizmeti ile otopark karmaşasının önüne geçerek sizler için değerli olan zamanın kaybolmasını önlemekte büyük rol oynamaktadır. Özel eğitimli vale personellerimiz ile sunmuş olduğumuz ALO VALE hizmetimiz ile VALELER firması sizleri güvenli bir şekilde evinize ulaştırıyor. Alkol kullandığınız durumlarda şahsınıza ait araçla, sizi gitmiş olduğunuz mekandan alarak, güvenli bir şekilde evinize kadar götürüyor. Kurumsal kimliği ile sizlere özel hizmetler sunan VALELER, özel eğitimli vale personelleri ile ister saat bazında, ister tam gün olarak, ister iş yerinizin açılışında, ister özel günlerinizin davetinde, dilediğiniz zaman GÜNLÜK VALE hizmeti vermektedir. ÖZEL VALE hizmeti ile sizlere ayrıcalıklar sunan firmamız VALELER, ister kendinize, isterseniz yurtdışından gelen misafirlerinize, kendi aracınızla ya da bizim temin edeceğimiz ultra lux araçlarla ÖZEL ŞOFÖR hizmeti vermektedir. Birçok vale şirketinde olmayan hizmetler ile adından söz ettiren VALELER firmamız sizlere ARACIM TATİLDE hizmetini de sunmaktadır. Bu hizmet ile Türkiye genelinde uçakla gideceğiniz tatil bölgesine, uzun yol tecrübeli, profesyonel vale personellerimiz ile aracınızı göndermekteyiz. Tatil dönüşünüzde aynı tecrübe ve titizlikle aracınızı dilediğiniz yere teslime getiren VALELER firmamız siz değerli müşterilerimiz için sunduğu sayısız imkanlarla her zaman hizmetinizde olacaktır. Hizmette sınır tanımayan kurumsal vale şirketimiz VALELER, sizlere sunmuş olduğu ARAÇ MUAYENE hizmeti ile büyük kolaylıklar sağlamaktadır. Bütün işlemleri ile minimum 2 gününüzü harcamanıza sebep olan araç muayene işlemlerinizi, rot balans ayarından egzos emisyon puluna, vergi ödemelerinden trafik cezalarına kadar bütün işlemlerinizi yaparak muayeneye hazırlayan firmamız son olarak aracınızın muayene işlemini gerçekleştirerek tekrar size teslim etmektedir. VALELER firmamız kadrosunda bulunan özel eğitimli ve profesyonel vale kadrosu ile sizlere bir telefon kadar yakın. Sizler de VALELER firmasının sizler için sunmuş olduğu özel hizmetlerden faydalanmak için bizlerle irtibata geçebilirsiniz.


Ürün ve Hizmetler

ÖZEL ŞOFÖR

Şirketimiz bünyesinde bulunan eğitimli şoförleri ile sizlere daimi hizmet sunmaktadır. Özel hayatınızın gizliliğine saygı duyan kaliteli personellerimiz ile özel şoför ihtiyacınızı bize bildirmeniz yeterlidir.

ALO VALE

Özel eğitimli, profesyonel vale personellerimiz ile sizlere klüp çıkışlarınızda evinize kadar hizmet vermekteyiz. Sizler de hayatınızı riske atmak ve yüksek trafik cezalarından kaçınmak isterseniz 7/24 hizmetinizdeyiz.

KURUMSAL VALE

Şirketinizin otopark sorununu bize bırakın, özel eğitimli, yüksek manevra kabiliyetine sahip personellerimiz ile vale hizmetinizi üstlenelim. Hem şirketinizi araç park etme sorunundan kurtaralım, hem misafirlerinize kaliteli bir vale hizmeti sunalım.

GÜNLÜK VALE

Özel bir organizasyon tertip ettiğiniz zaman, davetli misafirlerinizin araçlarını güvenli vale park hizmeti sunan şirketimize bırakın. Güleryüzlü, profesyonel, eğitimli vale personellerimiz ile misafirlerinizi kapıda karşılayarak araçlarını biz park edelim. Organizasyon bitiminde de aynı tertip ve düzenle, güvenli bir şekilde misafirlerinizin araçlarını teslim ederek biz uğurlayalım. Detaylı bilgi için lütfen bizimle irtibata geçin.

VIP VALE

Önemli misafirleriniz için tüm şoför hizmetlerinizi biz karşılıyoruz. İster kendi aracınızla, ister bizim temin edeceğimiz lüks araçlarla ihtiyaçlarınızı karşılamak için bizimle irtibata geçebilirsiniz.

ARACIM TATİLDE

Tatile mi gideceksiniz? Tatile gittiğiniz yeri aracınızla keşfetmek mi istiyorsunuz? Ancak tatile giderken uzun süre araç kullanmak istemiyorsunuz. Öyleyse uzun yol tecrübeli, profesyonel vale personellerimiz ile hizmetinizdeyiz. Siz uçakla tatile gidin biz aracınızı tatil yapacağınız yere getirelim. Bu hizmetten faydalanmak için lütfen bizimle irtibata geçin.

ARAÇ MUAYENE

İşinizden başınızı kaldıramıyorsanız, tüm gününüzü muayene istasyonlarında harcamak istemiyorsanız, doğru yerdesiniz. Şirketimiz uygun fiyatlarla aracınızın muayene ile ilgili tüm işlemlerini yaptırıyor, muayenesi tamamlanmış bir şekilde size teslim ediyor. Bu hizmetimiz için lütfen bizimle irtibata geçiniz.

#vale, alo vale #kurumsal vale, özel vale #vale şirketi #vale firması #araç muayene


Benzer Firmalar