Anasayfa » İnşaat malzemeleri » İnşaat sanayi » ANKARA İnşaat malzemeleri » DAYKİM YAPI MALZEMELERİ İNŞ. SAN. VE TİC.LTD.ŞTİ.

DAYKİM YAPI MALZEMELERİ İNŞ. SAN. VE TİC.LTD.ŞTİ.


TCDD Gümrüklü Ambar Sahası içi Behiçbey / Etimesgut / ANKARA

Telefon1: 05533547979

Telefon2:

Fax:

Web:

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2013
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

2013 yılında, kent insanının alt ve üst yapı ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla kurulan DAYKİM YAPI MALZEMELERİ İNŞAAT SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.; üretim teknolojileri, ürün çeşitliliği ve yüksek kalite standartları ile bugün sektörün aranılan isimleri arasındadır. Beton, beton elemanları ve şehir mobilyaları üretimine ek olarak müteahhitlik hizmetleri de sunan firmamız, bir yandan verimlilik ve kalite esaslarına dayalı yaklaşımıyla sektördeki rekabet gücünü sürekli korumakta, diğer yandan çağdaş yaşam alanlarının oluşumuna yönelik, insan odaklı anlayışıyla kamusal alan sorumluluğunu yerine getirmektedir. Kalitesi ve bilgi birikimi sayesinde müşteri memnuniyetini her şeyin üstünde tutmaktadır. Kent için var olan, varlığını kent ile devam ettiren DAYKİM YAPI MALZEMELERİ, yalnız Ankara’da değil İç Anadolu Bölgesi’ne ve Türkiye’nin çok sayıda şehrine de hizmet götürmektedir.Firmamızın bayiilikleri aşağıda verilmiştir:
Yüksel Seramik
Merger Yapı Kimyasalları
Parex Geser Yapı Kimyasalları
Ankara Alçı
Coşkun Çelik Kapı
Coşkun Tuğla
Doğan Yalıtım
ve bu bayiliklerimizin iştigal konusu BİMS,ASMOLEN,KILAVUZ TAŞI,6 LIK KİLİT TAŞI ,8 LİK KİLİT TAŞI ,50 LİK BORDUR,70LİK BORDUR,OLUK TAŞI ,YAPIŞTIRICI DERZ DOLGU HAZIR HARÇLAR SPESİFİK HARÇLAR,SIVA ALÇISI,KARTONPİYER ALÇISI,MAKİNA SIVA ALÇISI,SATEN ALÇI,YIĞMA TUĞLA ,8.5 LUK TUĞLA ,KİREMİT ,ÇELİK KAPI,HER TÜRLÜ FAYANS VE SERAMİK TREN KUMU SIVA KUMU SARI KUM SARI 03 ,ŞAP KUMU ,MİLKUM ,YAĞLI MİLİ ,TREN 03 KUM ,MICIR ,KIRMATAŞ VE DAHA BİRÇOK ÜRÜN VE MALZEME SATIŞI İLE HİZMETİNİZDEDİR.
0553 354 7979


Ürün ve Hizmetler


SERAMİK,ALÇI,TUĞLA,KİREMİT,BİM,KUM,KIRMA TAŞ,DOLGU,DERZ
2013 yılında, kent insanının alt ve üst yapı ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla kurulan DAYKİM YAPI MALZEMELERİ İNŞAAT SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.; üretim teknolojileri, ürün çeşitliliği ve yüksek kalite standartları ile bugün sektörün aranılan isimleri arasındadır. Beton, beton elemanları ve şehir mobilyaları üretimine ek olarak müteahhitlik hizmetleri de sunan firmamız, bir yandan verimlilik ve kalite esaslarına dayalı yaklaşımıyla sektördeki rekabet gücünü sürekli korumakta, diğer yandan çağdaş y
BİMS, ASMOLEN, KILAVUZ TAŞI, 6 LIK KİLİT TAŞI , 8 LİK KİLİT TAŞI , 50 LİK BORDUR, 70LİK BORDUR, OLUK TAŞI , YAPIŞTIRICI DERZ DOLGU HAZIR HARÇLAR SPESİFİK HARÇLAR, SIVA ALÇISI, KARTONPİYER ALÇISI, MAKİNA SIVA ALÇISI, SATEN ALÇI, YIĞMA TUĞLA , 8.5 LUK TUĞLA , KİREMİT , ÇELİK KAPI, HER TÜRLÜ FAYANS VE SERAMİK TREN KUMU SIVA KUMU SARI KUM SARI 03 , ŞAP KUMU , MİLKUM , YAĞLI MİLİ , TREN 03 KUM , MICIR , KIRMATAŞ

#SERAMİK,ALÇI #BİMS,TUĞLA #KUM,TAŞ #SIVA,BORDÜR #KREMİT,TUĞLA


Benzer Firmalar