Haber Scripti


Dereboyu Cad. No:81 Kat:1 D:1 Mecidiyeköy

Telefon1: 02122660520

Telefon2:

Fax:

Web: www.haberscripti.biz

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2005
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Türkiye’nin ve dünyanın en iyi kodlamasına sahip haber scripti satın alabileceğiniz en uygun fiyatlarla sizlerle buluşuyor. Haber sitenize en uygun yapıya, tasarıma sahip haber scripti ile sitenize can verin!

Görsellik
Ziyaretçilerinizin gözünü yormayacak ve göz zevki bakımından çekici güzellikle kodlanan haber sitesi scripti ile sitenizin diğer sitelere göre bir adım daha olmasını sağlayabilirsiniz. Hem ziyaretçiler hem de sizin gözünüzde oldukça şık bir tasarıma sahip haber sitesi scripti en uygun yerleşime sahip, yani kullanıcılar site içerisinde kaybolmadan kolaylıkla scripti kullanabilirler, manşet bölümü, galeri bölümü ve düzgün bir yapıya sahip en uygun renklerle haber sitesi scripti hem kullanıcıya hem de sizlere hitap eder.

SEO’ya Uygun Kodlama
Günümüzde Google ve diğer arama motorlarına uygun bir haber sitesi scripti bulmak zor, sizler için hazırladığımız haber sitesi scripti ile Google ve diğer arama motorlarında yükselebilirsiniz. SEO’ya uygun kodlama ve yerleşime sahip haber sitesi scriptinde hiçbir gereksiz kodlamaya yer verilmemiş, karmaşık kodlama yapısı kullanılmamıştır. Haber sitesi scripti oldukça sade bir şekilde kodlanmış, düzgün bir kod yapısına uyarlanmıştır.

Uygun Fiyat
Türkiye’de pek çok haber sitesi scriptine göre çok daha iyi tasarıma sahip, gerekli SEO ayarlamaları yapılmış ve site ziyaretçilerine hitap eden haber sitesi scriptimiz diğerlerine göre çok daha uygun bir fiyata sizlere sunulmaktadır.

Sizlerde siteniz için en iyi tasarımı, en iyi ve düzgün kod yapısına sahip temayı, en uygun fiyata alabileceğiniz en iyi kaliteyi satın almak istiyorsanız haber sitesi scriptine sahip olmak için sitemiz üzerinden bizlerle iletişime geçebilirsiniz.


Ürün ve Hizmetler


Haber Scripti
"Haber Web Sitesi Yazılımı"mız kullandığı son teknolojiyle ve kullanıcı dostu kullanımıyla sosyal medyayı bir adım daha öne taşımaktadır. Kolay ve sade yönetim paneli, masaüstü hızlı yönetim programı, animasyonlu efektleri, çoklu modülleri, esnekliği ve gelişmiş özellikleriyle siz de istediğiniz gibi bir haber sitesi elde edeceksiniz. İşte bizi diğerlerinden ayıran temel özellikler: Masaüstü Yönetim Programı: Yorumları, iletişim formu gönderilerini, ziyaretçi defterini, makaleleri ve röportajl
Haber scripti, haber yazılımı, haber sistemi, gelişmiş haber sistemi, Yeni Versiyon haber scripti, yeni versiyon haber portalı, yeni versiyon haber sistemi, yeni versiyon haber yazılımı

#haber scripti #haber yazılımı #haber web sitesi #haber sistemi #gelişmiş haber sistemi


Benzer Firmalar