Anasayfa » Diğer Madenler » Maden » İSTANBUL Diğer Madenler » GENPER GENLEŞTİRİLMİŞ PERLİT SAN VE TİC LTD

GENPER GENLEŞTİRİLMİŞ PERLİT SAN VE TİC LTD


AYAZAGA MAH KEMERBURGAZ CAD NO:24 AYAZAĞA ŞİŞLİ

Telefon1: +902123320693

Telefon2:

Fax: +902123320697

Web: www.genper.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1980
Çalışan Sayısı:100 (Yönetici:10 | Memur:0 | İşçi:85
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Genper Genleştirilmiş Perlit San. Ve Tic. Ltd. Şti 1980 yılında İstanbul’da kurulmuş olup faaliyetlerine genleşmiş perlit üretimi yaparak başlamıştır başta filtre yardımcısı perlit olmak üzere birçok sektöre kriyojenik, inşaat, tarım, tekstil perliti tedarik etmektedir. Yıllık genleştirilmiş perlit üretimi kapasitesi 10.000 ton üzerine ulaşmış olup sektöründe lider konumundadır. Şirket faaliyetlerini anahtar teslim genleştirme tesisleri kurup yurt içinde ve yurt dışında üretim hatları tedarik ederek genişletmiştir.
Şirketin diğer bir faaliyet alanı sahip olduğu 12Adet mobil genleştirme fırınları ile Doğalgaz, Oksijen, Nitrojen tanklarının izolasyonunu proje sahalarında yapmaktır.
Zaman içerisinde firmamız çok hızlı bir şekilde gelişmiş olup yenilikçi ve profesyonel hizmet yaklaşımıyla müşterilerinin güvenini tam olarak kazanmıştır. Artan talep doğrultusunda şirketimiz 2006 yılında ikinci perlit genleştirme fabrikasını Genper Madencilik San. Ve Tic. Ltd. Şti adı altında Kütahya iline kurmuş ve kısa sürede tam kapasite olarak satış yapmaya başlamıştır. 2013 yılında bu tesis 5000 ton kapasiteye ulaşmıştır.
Ayrıca şirket lisanslı perlit sahalarını işletmek üzere Kütahya perlit genleştirme fabrikasına entegre olarak bir kırma eleme tesisi faaliyete geçirmiş, yurt içi ve yurt dışı olarak tüm dünyaya ham perlit satışı yapmaya başlamıştır. Böylece firmamız genleşmiş perlit üretimindeki başarısını ham perlit üretiminde de yakalamış ve sadece birkaç yıl içerisinde sektördeki en güçlü global firmalar ile rekabet edebilecek konuma gelmiştir.
Genper grup şirketleri için ham Perlit tesisi büyük bir öneme sahiptir çünkü firmanın bugüne kadar yapmış olduğu yatırımlar içerisinde en büyük çapta olanıdır ve sürekli olarak kapasite artırma ve modernizasyon çalışmaları devam etmektedir.


Ürün ve Hizmetler

Perlit , genleşmiş perlit , tarım perliti , inşaat perliti , ham perlit her çeşit perlit

#perlit #genleşmiş perlit #ham perlit # #


Benzer Firmalar