Elektronik Sigara


musadayı sok. özer iş merkezi

Telefon1: 05373603151

Telefon2:

Fax: 02126598745

Web: elektroniksigaraci.net/

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2012
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Elektronik sigaraların ülkemize ithal edilmesi yada ülkemizde üretilmesi yasaktır. Bu sebepten eğer elektronik sigara satın almak istiyorsanız , bir dükkanda, bir mağazada yada bir eczanede bulamazsınız. Elektronik sigara modellerinin tamamını internet üzerinden satın alabilirsiniz. Elektronik sigaranız ile birlikte elektronik sigara likit sıvıları da almayı unutmayın. Zira elektronik sigara bu likit sıvıları ile birlikte kullanılabilirler.

İnternet üzerinden inceleyerek bir elektronik sigara satın almak istiyorsunuz. Öncelikle arama motorlarında arama yaparak elektronik sigara sitelerini listeleyiniz. Sonrasında ürün ve modelleri inceleyerek birkaç üründe karar kılınız. Bu ürünler hakkında yine arama motorlarında arama yaparak forum ve bloglarda yazılan yorumları kontrol ediniz. Haklarında yapılan yorumlar size hangi elektronik sigara modelini almanız gerektiği konusunda bilgi verecektir.
Bir modelde karar kıldınız. Şimdi siteleri inceleyiniz ve uygun fiyatlıları fakat birbirine yakın fiyat içeren 5-6 site belirleyiniz ve bu site sahipleri ile telefon numaraları üzerinden iletişime geçiniz ve bunlar hakkında elektronik sigara hakkında görüşünüz Ayrıca yine bu siteleri arama motorlarında aratarak yapılmış olabilecek yorumlara ulaşınız. Tüm bu aşamalardan sonra bir sitede karar kılarak ödemenizi gerçekleştiriniz.

Elektronik sigara satışı yapan e-ticaret sitelerinde ödeme seçenekleri arasında banka havalesi, kapıda ödeme yada kredi kartı ile online ödeme seçeneği bulunabilir. Bunlardan size en uygun seçeneği tercih ederek elektronik sigaranızın siparişini veriniz. Birkaç gün içerisinde elektronik sigaranızı kargo görevlisi getirecektir. Kutudan kullanım kılavuzu çıkarsa bu kılavuza göre, çıkmaz ise aldığınız yere ulaşarak elektronik sigaranızın kullanımı konusunda genel bilgileri edininiz. Artık elektronik sigaranız kullanıma hazır durumda ve siz de sigaraya ömrünüzün sonuna kadar elektronik sigara ile elveda diyebilirsiniz.


Ürün ve Hizmetler


İndigo King Size Elektronik Sigara
Elektronik sigaraların ülkemize ithal edilmesi yada ülkemizde üretilmesi yasaktır. Bu sebepten eğer elektronik sigara satın almak istiyorsanız , bir dükkanda, bir mağazada yada bir eczanede bulamazsınız. Elektronik sigara modellerinin tamamını internet üzerinden satın alabilirsiniz. Elektronik sigaranız ile birlikte elektronik sigara likit sıvıları da almayı unutmayın. Zira elektronik sigara bu likit sıvıları ile birlikte kullanılabilirler. İnternet üzerinden inceleyerek bir elektronik sigara
elektronik sigara, elektronik sigara likiti, e sigara, elektronik sigara likit, alman malı elektronik sigara, indigo, red kiwi, ego, delirium, Electro Smoke

# # # # #


Benzer Firmalar