E-Mail:
Şifre:  
 

Firma Giriş

Email :

Şifre :

 

Şifremi Unuttum

Email :

Yeni Firma Kaydı



 






 İHALELER
YANGIN SÖNDÜRME CİHAZLARININ TEST, BAKIM VE DOLUM HİZMETLERİ ALIMI İŞİ YAPTIRILACAKTIR

İDO İstanbul Deniz Otobüsleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketinden

 

Şirketimiz Deniz Otobüsleri, Hızlı Feribot, Feribot, Arabalı Vapur, Şehirhatları Yolcu Gemileri ile Motorbot ve Hizmet Vasıtalarında bulunan “Yangın Söndürme Cihazlarının Test, Bakım ve Dolum Hizmetleri Alımı İşi” 4734 Sayılı Kamu İhale Kanununun 3-g maddesi kapsamında Pazarlık Usulü ile ihale edilecektir.
İhale Kayıt No                       : 2008/94725
1. İdarenin
a) Adresi                                 : Kennedy Caddesi Hızlı Feribot İskelesi Yenikapı – İSTANBUL
b) Telefon - Faks Numarası   : 212 4557191 – 212 5173850
c) Elektronik Posta Adresi     : iyaman@ido.com.tr
2. İhale Konusu hizmetin
a) Niteliği, Türü ve Miktarı    : Hizmet alımı – I. Çeşitli muhteviyat ve ağırlıkta toplam 5.499 adet yangın söndürme cihazının test, bakım ve dolumu işleri,
                                                  II. Çeşitli muhteviyatta toplam 3.129 adet yedek parça / malzeme ve
                                                  III. Çeşitli muhteviyat ve ağırlıkta toplam 336 adet yeni (sıfır ve dolu) yangın söndürme cihazı.
b) Yapılacağı yer                    : Şirketimiz Deniz Otobüsleri, Hızlı Feribot, Feribot, Arabalı Vapur, Şehirhatları Yolcu Gemileri ile Motorbot ve Hizmet Vasıtaları.
c) İşin süresi                           : İş, sözleşmenin imzalanıp yükleniciye yapılacak işe başlama talimatının tebliğini müteakip başlayıp, 31.12.2009 tarihinde sona erecektir.
3. İhalenin
a) Yapılacağı Yer                    : İDO – İstanbul Deniz Otobüsleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürlük Binası / Kennedy Caddesi Hızlı Feribot İskelesi Yenikapı – İSTANBUL
b) Tarihi - Saati                      : 24.07.2008 Perşembe – 11:00
4. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler ihale dokümanında belirtilmiştir.
5. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif, en düşük fiyat esasına göre belirlenecektir.
6. İhale tüm isteklilere açıktır.
7. İhale dokümanı İDO – İstanbul Deniz Otobüsleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. Satınalma Müdürlüğü / Kennedy Caddesi Hızlı Feribot İskelesi Yenikapı – İSTANBUL adresinde görülebilir ve 100,00.- YTL. karşılığı aynı adresten temin edilebilir. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları zorunludur.
8. Teklifler, 24.07.2008 tarihi, saat 11:00 `e kadar İDO – İstanbul Deniz Otobüsleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yazı İşleri Birimi / Kennedy Caddesi Hızlı Feribot İskelesi Yenikapı – İSTANBUL adresine verilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.
9. İstekliler tekliflerini, Her bir iş kalemi için teklif edilen birim fiyatların miktarlarla çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden teklif birim fiyat şeklinde vereceklerdir. İhale sonucu üzerine ihale yapılan istekli ile her bir iş kalemi için teklif edilen birim fiyatların miktarlarla çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden teklif birim fiyat sözleşme imzalanacaktır. Bu ihalede, işin tamamı için teklif verilecektir.
10. İstekliler teklif ettikleri bedelin % 3 `ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.
11. Verilen tekliflerin geçerlik süresi, ihale tarihinden itibaren en az 60 (altmış) takvim günü olmalıdır.
12. Konsorsiyumlar ihaleye teklif veremezler.
13. Bu ihale, 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu`nun 3/g maddesi gereğince istisna kapsamında olup; İDO ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.
14. Bu ihale, ceza ve ihalelerden yasaklama hükümleri hariç 4734 sayılı Kamu İhale Kanununa ve 4735 sayılı Kamu İhale Sözleşmeleri Kanununa tabi değildir.