E-Mail:
Şifre:  
 

Firma Giriş

Email :

Şifre :

 

Şifremi Unuttum

Email :

Yeni Firma Kaydı



 






 İHALELER
17 KALEM 5 TONLUK OCAK ARABASI YEDEKLERİ SATIN ALINACAKTIR

Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğünden

-

TTK İhtiyacı Olarak 17 kalem 5 Tonluk Ocak Arabası Yedekleri Alımı 4734 Sayılı Kanunun 3/g Maddesi Kapsamında Açık İhale Usulü İle İhale Edilecektir.

1 - İdarenin

a) Adresi                                          :  Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü Satınalma Daire Başkanlığı ZONGULDAK

b) Telefon ve faks numarası            :  Tel:0-372.259 47 94 –84 Fax: 0.372-251 19 00 – 253 12 73

c) Elektronik posta adresi (varsa)    :  Satinalma@ taskomuru. Gov. tr.

2 - İhale konusu işin nev’i

Malzemenin Cinsi -Miktarı:

Toplam Miktarı:

a) Niteliği, türü ve miktarı

5 Tonluk Ocak Araba (5 TOA) Yedekleri

17 kalem

b) Teslim yeri                                  :  TTK GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Makine ve İkmal Daire Başkanlığı Muayene ve Tesellüm işleri Şube Müdürlüğü Tesellüm Şefliği ambarıdır.

c) Teslim tarihi                                :  İstekliler malzemeyi teknik şartnamemizde belirtilen süre içinde teslim edeceklerdir.

3 - İhalenin

a) Yapılacağı yer                              :  TTK Satınalma Daire Başkanlığı ZONGULDAK

b) Tarihi ve saati                              :  04.08.2008 Pazartesi – saat 15.00

c) Dosya no                                     :  0817058

4 - İhale dökümanı TTK Satınalma Daire Başkanlığı Bülent Ecevit Caddesi No:2 Zonguldak ve TTK ANKARA Misafirhanesi 7. Cad.(Aşkaabat Cad.) 19. Sok. No: 22 Bahçelievler /ANKARA adresinde görülebilir ve aynı adreslerden 90,00 YTL’nin Vakıflar Bankası Zonguldak Şubesindeki Kurumumuzun 2009572 nolu hesabına yatırmasına müteakip makbuz karşılığında temin edebilirler. İhaleye teklif verecek olanların ihale dökümanını satınalmaları zorunludur.

5 - Teklifler 04.08.2008 Pazartesi günü saat 15.00 ‘e kadar TTK Satınalma Daire Başkanlığı Bülent Ecevit Caddesi No:2 Zonguldak adresine verilebileceği gibi iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

6 - İstekliler tekliflerini, her bir iş kaleminin miktarı ile bu iş kalemleri için teklif edilen birim fiyatlarının çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu üzerine ihale yapılan istekli ile her bir iş kaleminin miktarı ile iş kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme düzenlenecektir.

7 - İstekliler teklif edilen bedelin % 3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri oranda geçici teminat vereceklerdir.teklif edilen bedelin % 3’ünden az oranda geçici teminat veren isteklilerin teklifleri değerlendirme dışı bırakılacaktır.

8 - Verilen tekliflerin geçerlilik süresi ihale tarihinden itibaren en az 90 takvim günü olmalıdır.

9 - Bu ihaleye Konsorsiyumlar teklif veremez.

10 - İş bu ihale ceza ve ihalelerden yasaklama hükümleri hariç 4734 ve 4735 sayılı Kanununa tabii değildir.