E-Mail:
Şifre:  
 

Firma Giriş

Email :

Şifre :

 

Şifremi Unuttum

Email :

Yeni Firma Kaydı



 






 İHALELER
± % 20 TOLERANSLI 440.000 TON KOLEMANİT VE TİNKAL CEVHERLERİNİN VAGONLARDAN TAHLİYESİ VE TİNKAL VE KOLEMANİT AMBARLARINA NAKLİYESİ İLE TİNKAL CEVHERİNİN İSTENİLDİĞİNDE KARIŞTIRILARAK TİNKAL BUNKERİNE BESLENMESİ İŞİ AÇIK İHALE USULÜ İLE YAPTIRILACAKTIR

Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğünden

 

1 - İhale Kayıt No.                 :  2008/91130

2 - Teşekkülün;

a) Adı ve Adresi                     :  Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü

                                                  Cihan Sok. No: 2 Sıhhıye/ANKARA

b) Telefon ve Faks Numarası :  0 312 294 22 40- 294 22 45

3 - İhale Konusu İşin;

a) Adı                                     :  Bandırma Bor ve Asit Fabrikaları İşletme Müdürlüğü 2009 yılı ihtiyacı olan ± % 20 Toleranslı 440.000 Ton Kolemanit ve Tinkal Cevherlerinin Vagonlardan tahliyesi ve Tinkal ve Kolemanit ambarlarına nakliyesi ile Tinkal Cevherinin istenildiğinde karıştırılarak tinkal bunkerine beslenmesi işi.

b) Niteliği                               :  Hizmet Alım İşi.

c) İşin Yapılacağı Yer             :  Bandırma Bor ve Asit Fabrikaları İşletme Müdürlüğü Bandırma/BALIKESİR

d) İşin Miktarı                        :  ± % 20 toleranslı 440.000 ton

4 - İhalenin;

a) Yapılacağı Yer                    :  Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü

                                                  Cihan Sok. No: 2 Sıhhiye/ANKARA

b) Tarih ve Saati                     :  4/8/2008 – 14.00

c) Usulü                                  :  Açık İhale Usulü

5 - İhale dokümanı Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü Satın Alma Dairesi Başkanlığı (Cihan Sokak No: 2 Sıhhıye/ANKARA) Kat:3 307 nolu odadan, İstanbul Alım Satım Müdürlüğü (Atatürk Bulvarı No: 156 Aksaray/İSTANBUL), İzmir İhracat Müdürlüğü (Halit Ziya Bulvarı No:1 İZMİR) ve Bandırma Bor ve Asit Fabrikaları İşletme Müdürlüğü (600 Evler Mah. Atatürk Cad. No.70 Bandırma/BALIKESİR) adreslerinde görülebilir ve 100,00,-YTL bedel karşılığı aynı adreslerden temin edilebilir. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları zorunludur.

6 - Teklifler 4/8/2008 tarihi, saat 14.00’e kadar Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü Gelen Evrak Servisine elden verilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

7 - İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:

7.1. Şekli ve içeriği şartname ekinde yer alan teklif mektubu.

7.2. Tebligat için adres beyanı ve ayrıca irtibat için telefon ve varsa faks numarası ile elektronik posta adresini gösteren belge.

7.3. Ticaret siciline kayıtlı bulunduğunu belirten, ihalenin yapıldığı yıl içinde Ticaret veya Sanayi Odasından alınmış belge aslı veya noter tasdikli sureti.

7.4. Firma sahibinin veya firmayı idare ve temsile yetkili kişilerin;

a) Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi.

b) Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlilerini belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi veya bu hususları tevsik eden belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri.

7.5. İstekli adına vekaleten iştirak edilirse, istekli adına teklifte bulunacak kimselerin bu konuda yetkili olduklarını gösteren noterde düzenlenmiş vekaletnameleri ile vekaleten iştirak edenin noter tasdikli imza sirküleri.

7.6. Geçici teminatın yatırıldığına dair belgeyi veya banka teminat mektubu.

7.7. İsteklinin ortak girişim olması halinde istekli ortak girişim beyannamesi.

7.8. Ortağı olduğu veya hissedarı bulunduğu tüzel kişiliklere ilişkin beyanname.

7.9. Varsa ihale dokümanının satın alındığına dair belge.

7.10. Makine Parkı Belgesi: İhale konusu işte; 1 Adet Ekskavatör (1m3 kepçe kapasiteli)- 2 Adet Lastik Tekerlekli Loder (3,5 m3 kepçe kapasiteli)- 4 Adet Kamyon (en az 20 ton kapasiteli min. 1998 model) kullanılacaktır. Belirtilen araçların isteklinin kendi malı olması halinde; fatura ya da demirbaş veya amortisman defterinde kayıtlı olduğuna dair noter tespit tutanağını veya yeminli mali müşavir ya da serbest muhasebeci mali müşavir raporunu verecektir. İsteklinin kendisine ait yeterli miktarda araçları yok ise söz konusu araçları özel şartnameye uygun olarak bulunduracağına dair noter onaylı taahhütname verecektir.

7.11. İş Deneyim Belgesi: İsteklinin, son beş yıl içinde yurt içinde veya yurt dışında kamu veya özel sektörde sözleşme bedelinin en az % 70’i oranında gerçekleştirdiği idarece kusursuz kabul edilen ihale konusu iş veya benzer işlerle ilgili deneyimini gösteren teklif bedelinin % 25’İ oranından az olmamak üzere tek sözleşmeye ilişkin iş deneyim belgesi veya iş durum belgesi ibraz edilecektir.

7.12. Benzer iş olarak kabul edilecek işler: Her türlü kasalı ve damperli kamyonla yapılan nakliye işleri benzer iş olarak değerlendirilecektir.

8 - Bu ihale 4734 Sayılı Kamu İhale Kanununun 3. maddesinin (g) bendi gereğince ceza ve ihalelerden yasaklama hükümleri hariç 4734 sayılı Kamu İhale Kanununa tabi olmayıp Teşekkülümüz, ihaleyi yapıp yapmamakta tamamen serbesttir.