E-Mail:
Şifre:  
 

Firma Giriş

Email :

Şifre :

 

Şifremi Unuttum

Email :

Yeni Firma Kaydı



 






 İHALELER
MUHTELİF MALZEME SATIN ALINACAKTIR

Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğünden

 

Yüksek Seçim Kurulu Başkanlığı ihtiyacı aşağıda cins ve miktarı yazılı malzeme, Ofis’imiz tip ticari şartnamesi ile teknik şartnamesi ve ihale ek şartlar listesinde belirtilen şartlarla, kapalı teklif isteme usulü ile İÇ PİYASADAN satın alınacaktır.

 

Malzemenin Adı

Miktarı/

(Ölçek)

Neye Göre Alınacağı

Son Teklif

Verme Tarihi

Plastik tellidosya (klasöre takılabilen)

679.380 Adet

Teknik Şartname

28/7/2008

Istampa mürekkebi (Siyah 25 Ml.)

140.945 Şişe

Teknik Şartname

28/7/2008

Küçük boy ıstampa (doğal kauçuk)

309.212 Adet

Teknik Şartname

28/7/2008

Mühür mumu (500 Gr.)

22.088 Kutu

Teknik Şartname

28/7/2008

Ambalaj ipi (naylon, Beyaz renk)

1.335 Kg.

Teknik Şartname

28/7/2008

Ambalaj ipi (kendir)

15.086 Yumak

Teknik Şartname

28/7/2008

 

1 - İHALE EVRAKI BEDELLİDİR. BEDEL ŞARTNAME EKİ LİSTEDE BELİRTİLMİŞTİR.

a) İstekliler, ihale dokümanlarını Genel Müdürlüğümüz ile İstanbul ve İzmir Bölge Müdürlüklerimizden ücretsiz olarak inceleyebileceklerdir.

b) Ancak, ihaleye teklif verecek firmaların, ihaleye katılabilmek için şartname bedelini Ofis veznelerinden birine veya Ofis banka hesabına yatırmaları gerekmektedir.

c) Yatırılan paraya ait ödendi belgesinin aslı ile bir suretinin teklif evrakına eklenerek, dış zarfa konulması zorunludur. Belgenin aslı teklifler açıldıktan sonra firmaya iade edilecektir. İhalenin bütünüyle iptali veya siparişten vazgeçilmesi halinde, sipariş evrak bedeli ilgili firmaya iade edilecektir.

2 - Teklif mektupları iç içe konulmuş iki zarf halinde olacaktır. İÇ ZARFTA YALNIZCA TEKLİF EDİLEN FİYATIN YAZILI OLDUĞU TEKLİF MEKTUBU, dış zarfta ise iç zarfla birlikte teknik ve ticari şartname ile eklerinin aynen kabul edildiğini belirten yazı ve ticari şartnamenin 2. maddesinde yazılı belgeler ile ek şartlarda belirtilen belgeler bulunacaktır.

3 - Teklifler, son teklif verme günü, en geç saat 12.00’ye kadar Genel Müdürlüğümüz III No’lu Satın Alma Daire Başkanlığında bulundurulacaktır. Geç gelen teklifler ile postadaki gecikmeler dikkate alınmayacaktır.

4 - Teklif mektuplarının, son teklif verme günü saat 14.00’de evvela dış zarfları açılacak, dış zarf muhteviyatına göre tekliflerinde noksanlık bulunmayan firmaların, iç zarfları da açılacak. Gerekli görülmesi halinde firmalar hakkında mali ve teknik yönden yeterlilik araştırması yaptırılacaktır.

5 - Teklifler, ihaleye esas ticari şartnamenin 7. maddesinde belirtilen şartlarla iç zarfların açılmasını müteakip 30 gün opsiyonlu olacaktır.

6 - İstekliler ihale konusu malzemenin tamamı için teklifte bulunabilecekleri gibi kısmi teklifte de bulunabilirler. Ancak, teklif edilen miktarın teslim mahalli itibariyle tespit edilen miktarın yarısından az olmaması şarttır.

7 - Teklif edilen bedelin % 3’ünden az olmamak üzere istekliler tarafından belirlenecek tutarda SÜRESİZ GEÇİCİ TEMİNAT verilecektir.

8 - Söz konusu ihale, Kamu İhale Kanununun 3. maddesi (g) fıkrası (istisna) kapsamında olup, Ofis satın alma konusu malzemeyi ihale edip etmemekte, kısmen ihale etmekte veya dilediği istekliye vermekte tamamen serbesttir.