E-Mail:
Şifre:  
 

Firma Giriş

Email :

Şifre :

 

Şifremi Unuttum

Email :

Yeni Firma Kaydı



 






 İHALELER
KAT KARŞILIĞI TİCARİ ÜNİTE + KATLI OTOPARK İNŞAATI YAPTIRILACAKTIR

Van Belediye Başkanlığı Mali Hizmetler Müdürlüğünden

 

1. Van Belediyesi alanı içinde, mülkiyeti belediyemize ait Şerefiye Mahallesi Demirciler Sokak üzerinde ve imarın 71 Ada 71 Parseldeki 6682,42 m2 miktarındaki taşınmazda (Arsada) ihale şartnamesi, ilanda belirtilen şartlar ve sözleşme hükümleri gereği Kat Karşılığı Ticari Ünite + Katlı otopark inşaatının yaptırılması 2886 sayılı Devlet ihale Kanununun 37. maddesi uyarınca "Kapalı Teklif Usulü" ile ihaleye konmuştur.

2. İşin tahmin edilen bedeli 10.581.000,00.-YTL olup, geçici teminat 317.430,00 YTL`dir.

3. İhale 31.07.2008 Perşembe günü saat 14:30`da Van Belediyesi Encümen Toplantı Odasında yapılacaktır.

4. Van Belediyesi Mali Hizmetler Birimi`ne ödenecek 1.000,00 YTL`lik makbuz karşılığı ihale şartnamesi ve diğer evrakları Van Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü`nden temin edilebileceği gibi aynı Müdürlükte ücretsiz olarak da görülebilir.

5. İhaleye katılabilmek için isteklilerde aşağıda belirtilen belgeler aranır:

5.1. Türkiye`de tebligat için adres,

5.2. Ticaret ve/veya Sanayi Odası belgesi,

a. Gerçek kişi olması halinde Ticaret ve/veya Sanayi Odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge.

b. Tüzel kişi olması halinde tüzel kişiliğin idare merkezinin bulunduğu yer mahkemesinden veya siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret veya Sanayi Odasından veya benzeri bir makamdan tüzel kişiliğin siciline kayıtlı olduğuna dair belge,

c. Ortak girişim olması halinde ortak girişimi oluşturan gerçek veya tüzel kişilerin her birinin (a) ve (b)`deki esaslara göre temin edecekleri belge.

5.3. İmza sirküleri,

a. Gerçek kişi olması halinde noter tasdikli imza sirküleri.

b. Tüzel kişi olması halinde tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri

c. Ortak girişim olması halinde ortak girişimi oluşturan gerçek kişi veya tüzel kişinin her birinin (a) ve (b)`deki esaslara göre temin edecekleri belge.

5.4. İstekliler adına vekaleten iştirak ediliyor ise istekli adına teklifle bulunacak kimse/kimselerin vekaletnameleri ile vekaleten iştirak edenin noter tasdikli imza sirküleri,

5.5. Teklif Alma Şartnamesinde yazılı şartlara göre en az % 3 (317.430,00 YTL) geçici teminatı vermesi.

5.6. Ortak girişim olarak teklif verilecekse, Ortak Girişim Beyannamesi İhale Dökümanı Alındı Belgesi

5.7. Mevzuat hükümleri uyarınca önceki beş yıla ait kesinleşmiş sosyal güvenlik prim borcu olmadığına dair son teklif verme tarihinden önceki 3 (üç) ay içinde düzenlenmiş belge,

5.8. Mevzuat hükümleri uyarınca önceki beş yıla ait kesinleşmiş vergi borcu olmadığına dair son teklif verme tarihinden önceki 3 (üç) ay içinde düzenlenmiş belge,

5.9. Firma Deneyimi ile ilgili belgeler,

İsteklinin, son on beş yıl içinde yurt içinde ve yurt dışında kamu veya özel sektörde sözleşme bedelinin en az % 70`i oranında gerçekleştirdiği veya % 50`si oranında denetlediği veyahut yönettiği idarece kusursuz kabul edilen ihale konusu iş veya benzer işlerle ilgili deneyimini gösteren ve teklif edilen bedelin %60 oranından az olmamak üzere tek sözleşmeye ilişkin iş deneyim belgesi, vermesi zorunludur.

Bu ihalede benzer iş olarak, Kamu ihale Kurumu tarafından yayınlanan yapım işlerinde iş deneyiminde değerlendirilecek benzer işlere dair tebliğde belirtilen ÜST YAPI III. GRUP ta belirtilen işler kabul edilecektir.

5.10. Mali Durum Bilgi ve Belgeleri,

İstekli (tek başına veya ortaklık halinde ortakların her birini içerecek şekilde) bu işi yürütecek gerekli mali kapasiteye sahip olduğunu veya bunu sağlayabileceğini ve tüm gereksinimlerini karşılayabileceklerini açıkça gösteren Mali Durum Bilgisi vereceklerdir. Bunun için genel müdürlük teyitli banka referans mektupları ile son bir (1) yıla ait bilanço, kar/zarar tablolarının Yeminli Mali Müşavir veya Serbest Muhasebeci Mali Müşavir ya da Vergi Dairesince onaylanmış nüshalarını vereceklerdir.

Banka referans mektuplarının kullanılabilir nakit kredi toplamlarının 5.000.000.- (Beşmilyon) YTL`den; kullanılmamış teminat mektubu kredilerinin de yine 5.000.000.- (Beşmilyon) YTL`den az olmadığını, ortaklık olması halinde; ortaklığı teşkil eden firmalarından en az birinin yukarıda belirtilen değerin % 50 sini, diğer ortaklardan herhangi birinin ise belirtilen değerin en az % 25`i olmak üzere geri kalan % 50`sini sağlayabildiklerini belgelemesi gerekmektedir. Ortaklığı teşkil eden firmalardan herhangi birinin yukarıdaki şartın tamamını karşılaması halinde ise, diğer ortaklarda bu şart aranmaz.

5.11. Aşağıda belirtilen makine-ekipman noter onaylı taahhütname ile istenmektedir.

 

Sıra No

Makine, Ekipman cinsi ve Özellikleri

Gerekli Minimum Adet

1

Vibratör

2

2

Ekskavatör

1

3

Beko loder

2

4

Loder

2

5

İnş.Asansörü

4

6

Kamyon

8

 

İsteklinin kendi malı olan tesis, makine, teçhizat ve diğer ekipman fatura demirbaş veya amortisman defterinde kayıtlı olduğuna dair noter tespit tutanağı veya yeminli mali müşavir raporu yada serbest muhasebeci ve mali müşavir raporu ile tevsik edilir. Taahhüt edilerek temin edilecek tesis, makine, teçhizat ve diğer ekipman için ise noter onaylı taahhütnamenin verilmesi gerekir.

5.12. İlgili Belediyesine borcu olmadığına dair yazı.

5.13. Yer görme belgesi.

5.14. Söz konusu işe ait avan proje.

6. İhaleye katılacak olanlar tekliflerini en geç 31/7/2008 Perşembe günü saat 14.30’a kadar Van Belediyesi Encümen Başkanlığı’na vereceklerdir. Posta ile gönderilen teklifler kabul edilmeyecektir.

7. İhale komisyonu ihaleyi yapıp yapmamakta ve en uygun teklifi tespit etmekte serbesttir.

İlan olunur.