E-Mail:
Şifre:  
 

Firma Giriş

Email :

Şifre :

 

Şifremi Unuttum

Email :

Yeni Firma Kaydı



 






 İHALELER
98.000 KG. SODYUM SÜLFAT SATIN ALINACAKTIR

MKE Barut Fabrikası Müdürlüğünden

 

Fabrikamız da barut üretiminde kullanılmak üzere 98.000 kg Sodyum Sülfat alımı işi 4734 sayılı kanunun 3. maddesinin g bendine göre hazırlanan 07.08.2004 tarih ve 25546 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan MKE Kurumu Satın Alma ve İhale Yönetmeliğine göre (Kapalı zarfla) açık ihale usulü ile satın alınacaktır.

İhale Kayıt Numarası                      :  2008 / 96239

1 - İdarenin

A) Adresi                                         :  Kayseri Yolu 7. Km. Kırıkkale

B) Telefon ve Faks Numarası          :  Tel : 0-318 – 224 29 85 / 5120 - 5023

                                                            Faks : 0 -318- 224 28 97

C) Elektronik Posta Adresi (Varsa) :  mkenitroseluloz@mkek.gov.tr

2 - İhale Konusu Malın

A) Niteliği, Türü ve Miktarı            :  98.000 kg. Sodyum Sülfat alımı. (Teknik şartnameye uygun olarak )

B) Teslim Yeri                                 :  MKE Barut Fabrikası Müdürlüğü Ambarı Kırıkkale

C) Teslim Tarihi                              :  Sözleşmenin imzalanmasından veya yüklenicinin tebligat için gösterdiği adrese yapılacak mal teslim talimatının tebliğinden itibaren en geç 15 gün içinde 98.000 kg Sodyum Sülfat Malzeme Güvenlik Bilgi Formu ve Raf ömrünü belirten belge ile birlikte belirtilen adrese teslim edilecektir.

3 - İhalenin

A) Yapılacağı Yer                            :  MKE Barut Fabrikası Müdürlüğü KIRIKKALE

B) Tarihi ve Saati                             :  07/08/2008 Saat : 10:30

4 - İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler .

4.1 - İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeleri teklifleri kapsamında sunmaları gerekir:

a) Tebligat için adres beyanı ve ayrıca irtibat için telefon ve varsa faks numarası ile elektronik posta adresi.

b) Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası, veya Meslek Odası Belgesi;

1) Gerçek kişi olması halinde, ilk ilan veya ihale tarihinin içerisinde bulunduğu yılda alınmış ilgisine göre, Ticaret ve/veya Sanayi Odasına veya ilgili Meslek Odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge,

2) Tüzel kişi olması halinde mevzuatı gereği tüzel kişiliğin siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içerisinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair belge.

c) Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren İmza Beyannamesi veya İmza Sirküleri;

1) Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,

2) Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi veya bu hususları tevsik eden belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri.

d) Belirlenen geçici teminat.

e) Vekaleten ihaleye katılma halinde, istekli adına katılan kişinin ihaleye katılmaya ilişkin noter tasdikli vekaletnamesi ile noter tasdikli imza beyannamesi.

4.2 - Mesleki ve teknik yeterliliğine ilişkin belgeler :

4.2.1 - İsteklinin mesleki faaliyetini sürdürdüğünü ve teklif vermeye yetkili olduğunu gösterir belgeler (Oda kayıt belgesi ve imza sirküleri gibi)

4.2.2 - Kalite Güvence Belgesi (ISO 9001:2000 veya TSE Kalite Belgesi vb.)

4.2.3 - İş deneyim belgesi ( İş bitirme veya iş durum belgesi ) (Benzer iş olarak :Her türlü Kimyasal malzeme alım satımı )

5 - İhaleye sadece yerli istekliler katılabilir.

6 - Ekonomik açıdan en avantajlı teklif teknik şartnamemize uygun olması şartıyla en düşük fiyat esasına göre belirlenecektir.

7 - İhale dokümanı MKE Barut Fabrikası Müdürlüğü Kayseri Yolu 7. Km. Kırıkkale adresinde görülebilir ve bedelsiz olarak aynı adresten temin edilebilir.

8 - Teklifler, 07/ 08 / 2008, saat 10:30’a kadar MKE Barut Fabrikası Haberleşme Arşivine verilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir. Postada meydana gelen gecikmeler Fabrikamızca dikkate alınmayacaktır.

9 - Malın Teslim Yeri ve Şekli : Satın alınacak mal Kırıkkale de bulunan Fabrikamız ambarına kesin siparişten sonra, en geç 15 gün içinde Malzeme Güvenlik Bilgi Formu ve Raf Ömrünü gösterir belge ile birlikte teslim edilecektir.

10 - İstekliler tekliflerini: Birim fiyatın miktarla çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden teklif birim fiyat şeklinde vereceklerdir. İhale sonucu üzerine ihale yapılan istekliyle teklif edilen birim fiyatın miktarla çarpımı sonucu toplam bedel üzerinden teklif birim fiyat sözleşme düzenlenecektir.

11 - İstekliler teklif ettikleri bedelin % 3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir. Teklif edilen bedelin %3 ünden az oranda geçici teminat veren isteklilerin teklifleri değerlendirme dışı bırakılacaktır.

12 - Verilen tekliflerin geçerlik süresi, ihale tarihinden itibaren en az 60 takvim günü olmalıdır.

13 - Konsorsiyumlar ihaleye teklif veremezler.

14 - Ceza ve yasaklama hükümleri hariç ihale konusu işbu mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununa ve 4735 sayılı Kamu İhale Sözleşmeleri Kanununa tabi olmayıp, ihaleyi yapıp yapmamakta veya dilediğine vermekte Fabrikamız serbesttir