E-Mail:
Şifre:  
 

Firma Giriş

Email :

Şifre :

 

Şifremi Unuttum

Email :

Yeni Firma Kaydı



 






 İHALELER
MUHTELİF ELİKTRİK MALZEMESİ SATIN ALINACAKTIR

Elektrik Üretim A.Ş Genel Müdürlüğünden : (EÜAŞ)

 

İhale kayıt numarası                        :  2008/96789

1 - İdarenin

a) Adresi                                          :  İnönü Bulvarı No:27 Bahçelievler/ANKARA

b) Telefon ve faks numarası            :  Tel:212 69 00/23 18  Faks:212 78 54

c) Elektronik posta adresi (varsa)    :------

2 - İhale konusu malın

a) Niteliği, türü ve miktarı               :  Orhaneli Termik Santralı İşletme Müdürlüğü ihtiyacı 1’er adet pompa, motor ve kontrol panosu ve bağlantı elemanları ile yedek olmak üzere 2 adet fan ve 2 takım motor rulmanı.

b) Referans No:                               :  MYD-DT-2008/19-MLZ-2607

c) Teslim yeri/yerleri                       :  Orhaneli Termik Santralı İşletme Müdürlüğü veya DDP Orhaneli Termik Santralı İşletme Müdürlüğü

d) İşin süresi                                    :  Sirkülasyon suyu pompası, motoru, kontrol panosu ve bağlantı elemanları ile yedek olmak üzere fan ve motor rulmanlarının teslim süresi, DDP Orhaneli Termik Santralı İşletme Müdürlüğü teslimi bazdaki tekliflerde akreditif tesis tarihi, Orhaneli Termik Santralı İşletme Müdürlüğü teslimi bazdaki tekliflerde ise sözleşme imza tarihini müteakip 300 takvim günüdür. Sirkülasyon suyu pompası, motoru, kontrol panosu ve bağlantı elemanları yer teslimini müteakip 30 takvim günü içinde monte edilecek olup, montaj dahil işin toplam süresi 330 takvim günüdür.

3 - İhalenin

a) Yapılacağı yer                              :  ELEKTRİK ÜRETİM A.Ş. GENEL MÜDÜRLÜĞÜ (EÜAŞ) C Blok Zemin Kat Oda No: C3, İnönü Bulvarı No:27 06490 Bahçelievler/ANKARA

b) Tarihi ve saati                              :  29.08.2008, Saat: 14:00

4 - İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:

4.1 - İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:

4.1.1 - Tebligat için adres beyanı ve ayrıca irtibat için telefon ve varsa faks numarası ile elektronik posta adresi,

4.1.2 - Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası veya Meslek Odası  belgesi;

1) Gerçek kişi olması halinde, ihaleye ilişkin ilk ilanın yapıldığı yıl  içerisinde alınmış, Ticaret ve/veya Sanayi Odası veya Meslek Odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge,

2) Tüzel kişi olması halinde, tüzel kişiliğin siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından ilk ilan veya ihale tarihi içerisinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair belge,

4.1.3 - Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;

1) Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,

2) Tüzel kişi olması halinde, şirket ortaklarının hisse durumlarını ve şirketteki görevlerini belirten, son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesinin aslı veya noter tasdikli örneği ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,

4.1.4 - İhale şartnamesinin 10. maddesinin (a),(b),(c),(d),(e),(g) ve (i) bentlerinde sayılan durumlarda olunmadığına ilişkin yazılı taahhütname.

4.1.5 - Şekli ve içeriği Şartnamede belirlenen teklif mektubu,

4.1.6 - İhale şartnamesinde belirlenen geçici teminat,

4.1.7 - Şartnamenin 7.2 ve 7.3 üncü maddelerinde belirtilmesi halinde, şekli ve içeriği Teknik ve İdari şartnamelerde düzenlenen yeterlik belgeleri,

4.1.8-İstekli adına vekaleten iştirak ediliyorsa, isteklinin adına teklif vermeye yetkili olduğuna dair noter tasdikli vekaletname ile noter tasdikli imza beyannamesi,

4.1.9 - İsteklinin iş ortaklığı olması halinde şekli ve içeriği ihale şartnamesinde belirlenen iş ortaklığı beyannamesi,

4.1.10 - Şartnamenin 17. maddesinde belirtilmesi halinde, isteklilerin alt yüklenicilere yaptırmayı düşündükleri işlere ait önerileri ve işlerin listesi,

4.1.11 - İhale dokümanının satın alındığına dair belge,

4.1.12 - Ortağı olduğu veya hissedarı bulunduğu tüzel kişiliklere ilişkin beyanname,

4.1.13 - İsteklinin iş ortaklığı olması halinde 4.1.2., 4.1.3. , 4.1.4. ve  4.1.12. ’ de yer alan belgelerin her bir ortakça ayrı ayrı verilmesi zorunludur.

4.1.14 - İstekliler, Teknik Şartnamenin IV,V,VI,VII ve VIII.maddelerine şartnamedeki sıraya göre, ayrı ayrı cevap verecek şekilde başlıklı kağıda yazılarak hazırlanmış ve yetkili kişi tarafından imzalanmış “Şartnameye Uygunluk Belgesi”ni (şartnameye uymayan hususlar varsa açıkça belirtilecektir, belirtilmeyen hususlar istekli tarafından kabul edilmiş sayılacaktır.) teklifleri ekinde vereceklerdir.

4.1.15 - İstekliler, sirkülasyon suyu pompası, motoru, vanaları ve kontrol panosunun teknik özelliklerini  (pompa H-Q performans eğrisi, P-Q ve NPSH-Q eğrileri dahil),  teklifleri ekinde vereceklerdir.

4.1.16 - İstekliler, sirkülasyon suyu pompa, motor, vanalar ve kontrol panosunun imalatçısına ait ISO 9001 kalite güvence sistem belgesini teklifleri ekinde vereceklerdir.

4.1.17 - İstekliler, son 10 yıl içinde en az 8.000 m3/h kapasiteli pompa temini ve montajı işini gerçekleştirdiklerine dair İş Bitirme Belgesini teklifleri ekinde vereceklerdir.

4.1.18 - İstekliler, Sirkülasyon suyu pompa, motor, vanalar ve kontrol panosunun; Türkiye ile Avrupa birliği ülkeleri veya A.B.D, Kanada, Japonya gibi sanayisi gelişmiş ülkelerde imal edilmiş olması gerekmekte olup, istekliler, pompa, motor, vanalar ve kontrol panosunun imal edileceği fabrika / fabrikaların adı ve açık adresini teklifleri ekinde vereceklerdir.

4.1.19 - İstekliler, imalatçıya ait Kapasite Raporunu (Makine-Elektrik-Elektronik teçhizat ve personel durumu vb. kapsayacak şekilde) teklifleri ekinde vereceklerdir.

4.1.20 - İstekliler, imalatçının faaliyet alanı, sirkülasyon suyu pompa, motor, vanalar ve kontrol panosu  ile ilgili katalog ve dokümanları teklifleri ekinde vereceklerdir.

4.1.21 -Yer Görme Belgesi

4.1.22 - Teknik şartnamede belirtilen diğer belgeler,

4.1.23 - Avrupa Birliği (AB) teknik mevzuatına uyum çalışmaları kapsamında; 4703 sayılı “Ürünlere ilişkin teknik mevzuatın hazırlanması ve uygulanmasına dair kanun” ve uygulanmasına ilişkin yönetmelikler ile “CE İşareti Taşıması Gereken Ürünlerin İthalatına İlişkin Dış Ticarette Standardizasyon” tebliğlerine uygunluk kapsamında, ürünlerin ithali, piyasaya arzı, uygunluk değerlendirmeleri, piyasa gözetimi ve denetimi ile ilgili her türlü yükümlülük yükleniciye ait olacak, yüklenici bu husustaki ulusal ve uluslararası mevzuatı takip ederek gerekli hazırlıkları önceden yapmış olacak ve malzemelerin mer’i mevzuata uygun olarak yasal ve zamanında gümrüklenmesi için gerekli tedbiri almış olacaktır. Aksi davranışlardan dolayı İdarenin uğrayacağı her türlü kayıp ve zarar İdare tarafından yükleniciye yansıtılacaktır.

5 - Ekonomik açıdan en avantajlı teklif  fiyat dışındaki unsurlar da dikkate alınarak  belirlenecektir.

6 - İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açıktır.

7 - İhale dokümanı EÜAŞ Genel Müdürlüğü Malzeme Yönetimi ve Ticaret Dairesi Başkanlığı İnönü Bulvarı No:27 Kat:13 Oda No:18 Bahçelievler/ANKARA adresinde görülebilir 118.-YTL veya EURO 60.- (KDV dahil) karşılığı aynı adresten temin edilebilir. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları zorunludur.

9 - Teklifler 29.08.2008, saat 14:00’a kadar ELEKTRİK ÜRETİM A.Ş. GENEL MÜDÜRLÜĞÜ (EÜAŞ) Malzeme Yönetimi ve Ticaret Dairesi Başkanlığı Zemin Kat C Blok Oda No:C1 İnönü Bulvarı No:27 Bahçelievler/ANKARA adresine verilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

10 - İstekliler tekliflerini teklif mektubu ekinde yer alan fiyat teklif cetveline uygun olarak vereceklerdir. İhale sonucu üzerine ihale yapılan istekliye toplam bedel üzerinden götürü bedel sözleşme düzenlenecektir.

11 - İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

12 - Verilen tekliflerin geçerlik süresi, ihale tarihinden itibaren en az 90 takvim günü olmalıdır.

13 - Konsorsiyumlar ihaleye teklif veremezler.

14 - İş bu ihale 4964 sayılı Kamu İhale Kanununun 1. maddesinin son fıkrası ve 40. maddesinin son fıkrasına istinaden 30.09.2003 tarih 25245 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan EÜAŞ Genel Müdürlüğü Satınalma ve İhale Yönetmeliği usul ve esasları doğrultusunda yapılacaktır.