E-Mail:
Şifre:  
 

Firma Giriş

Email :

Şifre :

 

Şifremi Unuttum

Email :

Yeni Firma Kaydı



 






 İHALELER
KARAYOLU PANCAR NAKLİYE HİZMET İŞİ SATIN ALINACAKTIR

Kırşehir Şeker Fabrikasından

 

Karayolu pancar nakliye hizmet alımı işi açık ihale usulü ile ihale edilecektir.

İhale kayıt numarası                     :  2008/84835

1 – İdarenin

a) Adresi                                       :  Ortaköy Yolu Üzeri 17. Km. KIRŞEHİR

b) Telefon ve faks numarası         :  0 386 221 61 30.....(37) – 0 386 221 61 38

c) Elektronik posta adresi (varsa)    :        kırsehirseker@turkseker.gov.tr

2 – İhale konusu hizmetin

a) Niteliği, türü ve miktarı            :  Karayolu pancar nakliyesi, miktarı aşağıdaki tabloda belirtilmiştir.

 

Pancarın Tesellüm Edileceği

Sevk Edileceği Fabrika Adı

Nakliyeci Tarafından Taşınacak

BÖLGE ADI

KANTAR ADI

Pancar Ton

GÜLŞEHİR

Gülşehir

Kırşehir

1.000

GÜLŞEHİR

Hamzalı

Kırşehir

1.000

KOZAKLI

Abdi

Çorum

23.000

KOZAKLI

Kanlıca

Çorum

16.500

KOZAKLI

Karahasanlı

Çorum

16.500

MUCUR

Çöl

Kırşehir

5.000

MUCUR

Hasanlar

Kırşehir

2.000

MUCUR

İlicek

Kırşehir

2.000

MUCUR

Malya

Kırşehir

2.000

MUCUR

Mucur

Kırşehir

1.000

 

 

 

70.000

 

b) Yapılacağı Yer/Yerler            : Kırşehir Şeker Fabrikasına bağlı Ziraat Bölge Şefliklerinin Pancar Kantarlarından Kırşehir ve Çorum Şeker Fabrikalarına 70.000 ton pancar nakli.

c) İşin süresi                             : Fabrikamız Kantar açılış tarihinden itibaren başlayıp kampanya bitiş tarihine kadar devam edecektir.

3 - İhalenin

a) Yapılacağı yer                           :  Kırşehir Şeker Fabrikası Toplantı Salonu

b) Tarihi ve saati                          :  29/7/2008 Salı günü saat 14.00

4 - İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:

4.1 - İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:

4.1.1 - Tebligat için adres beyanı ve ayrıca irtibat için telefon ve varsa faks numarası ile elektronik posta adresi.

4.1.2 - Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası veya Meslek Odası Belgesi;

a) Gerçek kişi olması halinde, ilk ilan veya ihale tarihinin içerisinde bulunduğu yılda alınmış, ilgisine göre Ticaret ve/veya Sanayi Odasına veya ilgili Meslek Odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge,

b) Tüzel kişi olması halinde, mevzuatı gereği tüzel kişiliğin siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içerisinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair belge,

4.1.3 - Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren İmza Beyannamesi veya İmza Sirküleri;

a) Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli İmza Beyannamesi,

b) Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimdeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi veya bu hususları tevsik eden belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri.

4.1.4 - Bu Şartnamenin 10 uncu maddesinin (a), (b), (c), (d), (e), (g) ve (i) bentlerinde sayılan durumlarda olunmadığına ilişkin yazılı taahhütname.

4.1.5 - Şekli ve içeriği bu Şartnamede belirlenen teklif mektubu.

4.1.6 - Bu Şartnamede belirlenen geçici teminat.

4.1.7 - Bu Şartnamenin (7.3) üncü alt maddesinde belirtilen, şekli ve içeriği Hizmet Alımı İhaleleri Uygulama Yönetmeliğinde düzenlenen yeterlik belgeleri.

4.1.8 - Vekaleten ihaleye katılma halinde, istekli adına katılan kişinin ihaleye katılmaya ilişkin noter tasdikli vekaletnamesi ile noter tasdikli imza beyannamesi.

4.1.9 - İsteklinin iş ortaklığı olması halinde, şekli ve içeriği bu Şartnamede belirlenen iş ortaklığı beyannamesi.

4.1.10 - İhale dokümanının satın alındığına dair belge.

4.1.11 - Bu Şartnamenin 8 inci maddesinde istendiği üzere "yerli istekli" olunduğuna ilişkin belgeler.

4.1.12 - Ortağı olduğu veya hissedarı bulunduğu tüzel kişilere ilişkin beyanname.

4.1.13 - Tüzel kişi istekli tarafından sunulan iş deneyim belgesinin, aynı tüzel kişinin yarısından fazla hissesine sahip ortağına ait olması halinde sunulacak iş deneyim belgesinin başka bir tüzel kişiye kullandırılmayacağına ilişkin taahhütname.

4.1.14 - İsteklinin iş ortaklığı olması halinde, idari şartnamenin 7.1 maddesinin (b), (c), (d), (k), (l), (m) ve (n) bentlerinde yer alan belgelerin her bir ortak tarafından ayrı ayrı verilmesi zorunludur.

4.1.15 - İhale dokümanı şartnamede belirtilmiş olan geçici teminat olarak;

Tedavüldeki Türk Parası, Hazine Müsteşarlığınca ihraç edilen Devlet İç Borçlanma Senetleri ve bu senetler yerine düzenlenen belgeler ile ihale dokümanında şekli ve içeriği belirtilen bankalar ve özel finans kurumları tarafından verilen geçici teminat mektupları. Geçici teminat olarak sunulan teminat mektuplarında süre belirtilmelidir. Bu süre 75 günden az olmamak üzere isteklilerce belirlenir.

4.1.16 - Karayolu Taşıma Yönetmeliği’nde belirtilen isteklinin sahip olduğu taşıma yetki belgesinin noter onaylı sureti, (Bu belgeler C2, L1, L2, R1, R2,ve K1 dir.)

4.2 - Mesleki ve Teknik yeterliliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:

4.2.1 - İş Deneyim Belgeleri:

İsteklinin, son beş yıl içinde yurt içinde veya yurt dışında kamu veya özel sektörde sözleşme bedelinin en az % 70’i oranında gerçekleştirdiği idarece kusursuz kabul edilen ihale konusu iş veya benzer işlerle ilgili deneyimini gösteren belgeler.

İş deneyimi olarak, istekli tarafından teklif edilen bedelin % 30’u oranında ihale konusu hizmet veya benzer hizmetlere ait tek sözleşmeye ilişkin iş deneyim belgesinin ibrazı şarttır.

İş ortaklıklarında pilot ortağın, istenen asgari iş deneyim tutarının en az % 70’ini, diğer ortakların her birinin ise istenen asgari iş deneyim tutarının en az % 10`unu sağlaması gerekir. Ancak diğer ortak veya ortakların iş deneyim tutarı toplamı, asgari iş deneyim tutarının % 30’undan az olamaz.

4.2.2 - Benzer iş olarak kabul edilecek işler aşağıda belirtilmiştir:

Karayolu taşımacılığında faaliyet gösteren gerçek ve tüzel kişilerin yapmış olduğu işler.

4.2.3 - Makine ve Diğer Ekipmana İlişkin Belgeler

25/2/2004 tarih ve 25384 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren ve 27/2/2006 tarihinde uygulamaya konulan Karayolu Taşıma Yönetmeliği’nde belirtilen, isteklinin sahip olduğu karayolu taşıma yetki belgesi kapasitesinin, teklifte bulunacakları kantarın/kantarların günlük taşınacak pancar miktarına uygun olması gerekmektedir. Taşınacak günlük pancar miktarına uygun olmayan belgeye sahip isteklilerin teklifleri değerlendirme dışı bırakılacaktır.

5 - Bu ihalede tekliflerin değerlendirilmesinde ekonomik açıdan en avantajlı teklif; kantar bazında pancar ve toplam tutarında en düşük fiyat esasına göre belirlenecektir.

6 - İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir. İhalede yerli istekliler lehine fiyat avantajı uygulanmayacaktır.

7 - İhale dokümanı Kırşehir Şeker Fabrikası Ticaret Servisi adresinde görülebilir ve (KDV Dahil) 100,00,-YTL karşılığı aynı adresten temin edilebilir. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları zorunludur.

8 - Teklifler, 29/7/2008, saat 14.00’e kadar Kırşehir Şeker Fabrikası Haberleşme Servisine verilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.(Postadaki gecikmelerden idare sorumlu tutulamaz.)

9 - İstekliler tekliflerini, her bir iş kalemi için teklif edilen birim fiyatlarının çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden teklif birim fiyat şeklinde vereceklerdir. İhale sonucu üzerine ihale yapılan istekliyle her bir iş kalemi için teklif edilen birim fiyatların miktarlarla çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden teklif birim fiyat sözleşme düzenlenecektir. Bu ihalede kısmi teklif verilebilir.

10 - İstekliler teklif ettikleri bedelin % 3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

11 - Verilen tekliflerin geçerlik süresi, ihale tarihinden itibaren en az 45 takvim günü olmalıdır.

12 - Konsorsiyumlar ihaleye teklif veremezler.

13 - İş bu şartname konusu hizmet alımı 4734 ve 4735 sayılı kanunlara tabi olmayıp, idare ihaleyi yapıp yapmamakta veya kısmen yapmakta serbesttir.