E-Mail:
Şifre:  
 

Firma Giriş

Email :

Şifre :

 

Şifremi Unuttum

Email :

Yeni Firma Kaydı



 






 İHALELER
YANGIN İHBAR VE ALARM SİSTEMİ ALIMI VE MONTAJI İŞİ YAPTIRILACAKTIR

İDO İstanbul Deniz Otobüsleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketinden

 

İDO İstanbul Deniz Otobüsleri Sanayi ve Ticaret A.Ş.’ nin Şehirhatları yolcu vapurları ve arabalı vapurları için “Yangın İhbar ve Alarm Sistemi Alımı ve Montajı İşi” 4734 Sayılı Kamu İhale Kanununun 3-g maddesi kapsamında Pazarlık Usulü ile ihale edilecektir.

İhale Kayıt No                       :  2008/17757

1. İdarenin

a) Adresi                                 :  Kennedy Cad. Hızlı Feribot İskelesi Yenikapı – İSTANBUL

b) Telefon - Faks Numarası   :  0 212 455 71 91 – 0 212 517 38 50

c) Elektronik Posta Adresi     :  info@ido.com.tr

2. İhale Konusu malın

a) Niteliği, Türü ve Miktarı    :  Mal alımı – I. Kalem: 112 araba kapasiteli 6 adet arabalı vapur için yangın alarm sistemi yenileme işi, II. Kalem: 62 araba kapasiteli 4 adet arabalı vapur için yangın alarm sistemi yenileme işi, III. Kalem: 1.500 yolcu kapasiteli 6 adet yolcu vapuru için  yangın alarm sistemi yenileme işi, IV. Kalem: 750 yolcu kapasiteli 6 adet yolcu vapuru için  yangın alarm sistemi yenileme işi ve V. Kalem: 5.000 metre MGCG kablo.

b) Teslim yeri                         :  İdarenin muhtelif Şehirhatları yolcu vapurları ve arabalı vapurları.

c) Teslim Tarihi                      :  Mallar, sözleşmenin imzalanıp Yükleniciye yapılacak işe başlama talimatının tebliğini müteakip en geç 270 (İkiYüzYetmiş) takvim günü içerisinde teslim edilecek ve montajı yapılacaktır.

3. İhalenin

a) Yapılacağı Yer                    :  İDO İstanbul Deniz Otobüsleri San. ve Tic. A.Ş. Genel Müdürlük Binası / Kennedy Cad. Hızlı Feribot İskelesi Yenikapı – İSTANBUL

b) Tarihi - Saati                      :  28.02.2008 – 11:00

4. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler ihale dokümanında  belirtilmiştir.

5. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif, en düşük fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhale tüm isteklilere açıktır.

7. İhale dokümanı İDO İstanbul Deniz Otobüsleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. Satınalma Müdürlüğü / Kennedy Cad. Hızlı Feribot İskelesi Yenikapı – İSTANBUL adresinde görülebilir ve 100,00.- YTL. karşılığı aynı adresten temin edilebilir. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları zorunludur.

8. Teklifler, 28.02.2008 tarihi, saat: 11:00` e kadar İDO İstanbul Deniz Otobüsleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yazı İşleri Birimi / Kennedy Cad. Hızlı Feribot İskelesi Yenikapı – İSTANBUL adresine verilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

9. İstekliler tekliflerini, Her bir iş kalemi için teklif edilen birim fiyatların miktarlarla çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden teklif birim fiyat şeklinde vereceklerdir. İhale sonucu üzerine ihale yapılan istekli ile her bir iş kalemi için teklif edilen birim fiyatların miktarlarla çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden teklif birim fiyat sözleşme imzalanacaktır. Bu ihalede, işin tamamı için teklif verilecektir.

10. İstekliler teklif ettikleri bedelin % 3 `ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

11. Verilen tekliflerin geçerlik süresi, ihale tarihinden itibaren en az  60 takvim günü olmalıdır.

12. Konsorsiyumlar ihaleye teklif veremezler.

13. Bu ihale, 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu`nun 3-g maddesi gereğince istisna kapsamında olup, İDO ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.

14. Bu ihale, ceza ve ihalelerden yasaklama hükümleri hariç 4734 sayılı Kamu İhale Kanununa ve 4735 sayılı Kamu İhale Sözleşmeleri Kanununa  tabi değildir.