E-Mail:
Şifre:  
 

Firma Giriş

Email :

Şifre :

 

Şifremi Unuttum

Email :

Yeni Firma Kaydı



 






 İHALELER
ANTAKYA BELEDİYESİ SU - ATIKSU ŞEBEKE VE TESİSLERİNİN İŞLETME HAKKI İMTİYAZ YOLU İLE DEVREDİLECEKTİR

Antakya Belediye Başkanlığından

 

1-Antakya Belediye sınırları ve mücavir alanları ile Belediyenin şebeke tesis ettiği alanlarda bulunan içme ve kullanma suyunun mevcut veya daha sonra tesis edilecek kaynaklardan alınarak; nakli, depolanması, dağıtımı ve satışı, tahakkuku ve tahsilâtı ile Belediyenin içme suyu ve atıksu hizmetlerini yürütmek ve bu amaçla kurulu olan hertürlü şebeke ve tesisi devralmak, gerektiğinde ilave tesis yapmak, yağmur suyu şebekelerinin iyileştirme ve islah çalışmalarını yapmak, atık suyun toplanması, arıtılması ve depolama suyu olarak kullanılmasını sağlamak, SCADA(Merkezi Kontrol ve Aktivite Sistemi) ve işletme yönetim otomasyon sistemini kurmak ve işletmek üzere, Antakya Belediyesinin mevcut içme suyu ve Atık su tesis ve şebekelerinin ilave yapılacak yeni tesis ve yatırımları ile birlikte, 5393 sayılı Belediye Kanunun 15 inci maddesinin 1. fıkrasının (e) bendi ile 3. fıkrasının vermiş olduğu yetkiye istinaden imtiyaz devri yoluyla yönetilmesi ve işletilmesi işi 2886 sayılı kanunun 35 inci maddesinin (a) fıkrasına göre kapalı teklif usulü ile ihaleye konulmuştur.

2-İmtiyaz süresi 30  yıldır.(otuz yıl)

3-İdari şartname hükümlerine göre yapılacak olan ihale; teknik şartname ekindeki ölçekli planlarda hudutları işaretlenmek suretiyle gösterilen alanda, teknik şartnamede ayrıntıları belirtilen işin her türlü maliyeti İmtiyaz Hakkı Sahibince karşılanmak suretiyle yapılması ile bunların imtiyaz süresince, idareden devralınan tesislerle birlikte her türlü kar ve zararı İmtiyaz Hakkı Sahibine ait olmak üzere işletilmesi; bakım, onarım ve yenilenmelerinin muntazaman yapılması ve imtiyaz süresi sonunda şebeke ve tesislerin her türlü borçtan arî, bakımlı ve kullanılabilir vaziyette bedelsiz olarak idareye devrini kapsamaktadır.

4-İşin tahmini bedeli 64.000.000.00 YTL.sıdır

5-Geçici teminat tahmin edilen  bedelin %3 ü olup,1.920.000.00 YTL.sıdır.

6-İhale 26/02/2008 günü saat 15.00 de Belediye Encümen salonunda yapılacaktır.

7- İhaleye ilişkin İdari şartname ve ekleri ihale tarihine kadar mesai saati içerisinde Antakya Belediyesi Su ve Kanal İşleri Müdürlüğünde ücretsiz olarak görülebilir ve KDV dâhil 1.000,00 YTL. karşılığında aynı adresten temin edilebilir. İhaleye teklif verecek olanların idari şartname ve eklerini satın almaları zorunludur.

8- İsteklilerin işin fizibilitesine esas olmak üzere talep edecekleri bilgiler mevcut imkânlar ölçüsünde İdarece temin edilecektir.

9- İsteklilerin ihaleye katılma yeterliliklerinin değerlendirilmesi için ihale tarihinde  saat 14.30’a kadar aşağıda yazılı belgeleri sıra numaralı alındı karşılığında Belediyemiz Yazı İşleri  Müdürlüğüne teslim edebilecekleri gibi iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderebilirler. Telgraf veya faksla yahut sanal ortamda ya da CD ortamında yapılacak başvurular dikkate alınmaz. Postada meydana gelebilecek gecikmeler kabul edilmez.

İstenilen belgeler;

a) İdari şartname ekindeki örneğe uygun olarak hazırlanıp imzalanmış Teklif Mektubu

b) 5 inci maddede yazılı miktarda geçici teminat

c) İkametgâh ilmühaberi

d) 2008 yılı içinde alınmış Ticaret ve/veya Sanayi Odası belgesi

e) Noter tasdikli İmza sirküleri

f) İstekli adına vekâleten ihaleye iştirak ediliyorsa, istekli adına teklifte bulunacak kimselerin vekâletnameleri ile vekâleten iştirak edenin noter tasdikli imza sirküleri

g) İsteklilerin ortak girişim olması halinde İdari Şartnameye ekli örneğe uygun Ortak Girişim Beyannamesi ile ortaklarca imzalı Ortaklık sözleşmesi

h) Antakya Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğünden alınacak dosya satın alındı makbuzu

ı) İsteklilerce yapım ve işletme imtiyaz alanının görülüp incelendiğini gösterir yer görme belgesi

i) İsteklilerin kamu hizmetleri alanında, son beş yıl içerisinde en az 100.000 aboneli bir kentin içme suyu şebekesinin en az 1 yıl süre ile işletilmesi veya en az 100.000 aboneli bir kentin içme suyu ile ilgili tesislerinin yapımı ve en az bir yıl süre ile bakımı, onarımı gibi hizmetleri yapmış olduğunu gösterir belge,

j) Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulundan bankacılık faaliyeti lisansı almış ulusal bir bankadan en az 20.000.000,-(yirmi milyon) YTL’sı tutarında kredisinin bulunduğuna dair Banka Referans Mektubu ve ilgili Bankanın Genel Müdürlüğünden alınacak teyit yazısı.

k) Gelir ve Kurumlar vergisi ile SSK  prim borcu olmadığına dair ilgili kurumlardan 2008 yılında temin  edilecek belgeler

l) 2886 sayılı Devlet İhale Kanununa göre ihalelerden yasaklı olmadığına dair beyan

m) Teknik Personel Taahhütnamesi:

İsteklinin bünyesinde ilan tarihinden önce, en az 10 yıl deneyime sahip 2 İnşaat Mühendisi, 2 Makine Mühendisi ve 2 Elektrik Mühendisini en az 2 yıl istihdam ediyor olması gerekmektedir.

İstekli bu hususla ilgili olarak çalıştırdığı personelin, görev unvanının  gerektirdiği niteliklere sahip olduğuna ilişkin taahhütname ile SSK. prim bordrosu verecektir.

11-Yurtdışındaki kurum ve kuruluş ve idarelerinden alınan belgelerin ilgili ülkedeki Türk Büyükelçiliğin veya Başkonsolosluğu tarafından onaylanması gerekir.

12. 2886 sayılı Kanunun 6.maddesinde sayılanlar ile İdari şartnamenin 9 uncu maddesinde belirtilen şartları taşımayan ve/veya belgeleri teslim etmeyenler ya da eksik teslim edenler doğrudan ve dolaylı olarak ihaleye katılamazlar.

13. Başvuru dosyası idareye teslim edildikten sonra, son müracaat tarihinden önce dahi olsa, dosya içerisindeki herhangi bir evrakın değiştirilmesi veya eksik evrakın tamamlanması yönünde yapılacak müracaatlar değerlendirmeye alınmayacaktır.

14. Belgeleri eksik olan isteklerin teklifleri değerlendirme dışı bırakılarak açılmadan iade edilecektir.

15. İdare ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.

İlan olunur.