E-Mail:
Şifre:  
 

Firma Giriş

Email :

Şifre :

 

Şifremi Unuttum

Email :

Yeni Firma Kaydı



 






 İHALELER
EL BOMBA GÖVDE İMALİ İŞİ YAPTIRILACAKTIR

MKEK. Mühimmat Fabrikası Müdürlüğünden

 

El Bomba Gövde İmali işi Açık İhale Usulü ile ihale edilecektir.

İhale kayıt numarası*                      :  2008/17327

1- İdarenin                                      

a) Adresi                                          :  MKEK.Mühimmat Fabrikası   KIRIKKALE

b) Telefon ve faks numarası            :  0.318.2247404  --  2242896

c) Elektronik posta adresi (varsa)    :  mkemuhimmat@mkek.gov.tr

2- İhale konusu malın

a) Niteliği, türü ve miktarı               :  El Bomba Gövde İmali (Döküm+işleme)

                                                            18.000 Adet

b) Teslim [yeri/yerleri]                    :  Mühimmat Fabrikası Ambarı

c) Teslim[tarihi/tarihleri]                 :  Sözleşmenin imzalanmasını müteakip 30 (Otuz) gün içerisinde sipariş miktarının %5’i kadar ön numune verilecek, numunelerin kabulünü müteakip 20 Mayıs 2008’e kadar 3.000 adet, Haziran 2008’de 5.000 Adet, Temmuz 2008’de 5.000 Adet ve Ağustos 2008’de 5000 adet teslim edilecektir.

3- İhalenin

a) Yapılacağı yer                              :  MKEK. Mühimmat Fabrikası Müdürlüğü – KIRIKKALE

b) Tarihi ve saati                              :  03 / Mart / 2008  Pazartesi  günü     saat : 14.30

4- İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:

4.1- İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:

4.1.1- Tebligat için adres beyanı ve ayrıca irtibat için telefon ve varsa faks numarası ile elektronik posta adresi,

4.1.2- Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası veya Meslek Odası belgesi;

a) Gerçek kişi olması halinde, ihaleye ilişkin ilk ilanın yapıldığı yıl içerisinde alınmış, Ticaret ve/veya Sanayi Odası veya Meslek Odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge,

b) Tüzel kişi olması halinde, mevzuatı gereği tüzel kişiliğin siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından, ihaleye ilişkin ilk ilanın yapıldığı yıl içerisinde alınmış, tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair belge,

4.1.3- Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;

a) Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,

b) Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi veya bu hususları tevsik eden belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri, (Vekaleten ihaleye katılma halinde, istekli adına katılan kişinin ihaleye katılmaya ilişkin noter tasdikli vekaletnamesi ile noter tasdikli imza beyannamesi,)

4.1.4- Yazılı Taahhütname (Fabrikamız tarafından verilecektir. Standart Form  KİK.027.0/M)

4.1.5- Şekli ve içeriği Şartnamede belirlenen teklif mektubu,

4.1.6- İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

4.1.7- Bu ilanın 4.2 ve 4.3 üncü maddelerinde belirtilen, şekli ve içeriği Mal Alımı İhaleleri Uygulama Yönetmeliğinde düzenlenen yeterlik belgeleri,

4.1.8- İsteklinin iş ortaklığı olması halinde iş ortaklığı beyannamesi verilecektir. (Standart Form KİK.028.0/M fabrikamız tarafından verilecektir.) İsteklinin ortak girişim olması halinde (4.1.2), (4.1.3), (4.1.4), (4.1.5) ve (4.1.6)’da yer alan belgelerin her bir ortakça ayrı ayrı  verilmesi zorunludur.

4.1.9- İsteklilerin alt yüklenicilere yaptırmayı düşündükleri işlere ait alt yüklenicilerin ve işlerin listesi,

4.1.10- İhale dokümanının satın alındığına dair belge,

4.2- Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:

4.2.1- İsteklinin, ilgili mevzuatı uyarınca yayınlanması zorunlu olan bilançosu veya bilançosunun gerekli görülen bölümleri, yoksa bunlara eşdeğer belgeleri,

4.3- Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:

4.3.1- İsteklinin ihale konusu iş veya benzer işlerde; mal ve hizmet alımları için son beş yıl içinde, kamu veya özel sektörde İdarece belirlenecek oranda gerçekleştirdiği veya denetlediği, İdarece kusursuz kabul edilen benzeri işlerle ilgili (en az %30 oranında) deneyimini gösteren belgeler, (İş Deneyim Belgesi)

4.3.2- İhale konusu işin yerine getirilebilmesi için gerekli görülen tesis, makine, teçhizat ve diğer ekipmana ilişkin belgeler,

4.3.3- İstekliler bu iş için ayrıca, İş akım şemalarını, Operasyon planlarını ve Kalite Kontrol planlarını ihale evrakları ile birlikte verecektir.

5- Ekonomik açıdan en avantajlı teklif en düşük fiyat esasına göre belirlenecektir.

6- İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir, Yabancı isteklilerle ortak girişim yapan yerli istekliler bu ihaleye katılamaz.

7- İhale dokümanı  [MKEK. Mühimmat Fabrikası Müdürlüğü, Alım Şefliği --  KIRIKKALE]  adresinde görülebilir ve 30,00YTL karşılığı [aynı adresten] temin edilebilir. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları zorunludur.

8- Teklifler, 03/Mart/2007 Pazartesi günü, saat [14.30]’a kadar [Mühimmat Fabrikası Müdürlüğü, Arşiv Şefliğine]’e verilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

9- İstekliler tekliflerini, birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle mal kalemi-kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden Birim Fiyat Sözleşme imzalanacaktır.

10- Verilen tekliflerin geçerlik süresi, ihale tarihinden itibaren en az 30 (otuz) takvim günü olmalıdır.

11- Konsorsiyumlar ihaleye teklif veremezler.

12- İsteklilere İhale dokümanları verilmeden önce “Gizlilik Anlaşması” imzalanacak olup, ihale şartnamelerini almaya gelirken firma kaşesini, imza sirkülerini ve kayıtlı oldukları odaya dair belgeleri mutlaka beraberlerinde getirecektir.

13- İhalemiz ceza ve yasaklar hariç 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu ve 4735 sayılı Kamu İhaleleri Sözleşmeleri Kanunu hükümlerine tabi olmayıp, Makine ve Kimya Endüstrisi Kurumu’nun Satın Alma ve İhale Yönetmeliği esaslarına göre yapılacak olup, ihaleyi yapıp yapmamakta veya dilediğine yapmakta serbesttir.