E-Mail:
Şifre:  
 

Firma Giriş

Email :

Şifre :

 

Şifremi Unuttum

Email :

Yeni Firma Kaydı



 






 İHALELER
GAYRİMENKUL SATILACAKTIR

Samsun Canik Belediye Başkanlığından

 

Canik Belediye Meclisinin 02.01.2008 tarih ve 1/4 sayılı kararı ile satışına karar verilen taşınmazlardan;

Mülkiyeti belediyemize ait olan Samsun Merkez Dereler F36b-22c-4a pafta, 5999 ada, 12 nolu parsel imar planında Akaryakıt+LPG ve E=1.40 imar durumuna ve 3000,00 m² alana sahip olan arsa niteliğindeki taşınmaz 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35/a maddesine göre (Kapalı Teklif Usulü) satılacaktır.

İHALE TARİHİ: 27.02.2008 Çarşamba günü Saat 14.00

İHALENİN YAPILACAĞI YER / ADRES : Yer:Samsun Canik Belediye Başkanlığı Encümen Toplantı Salonu. Adres:Canik Belediye Başkanlığı Belediyeevleri Mahallesi Girne Sokak No:56 Canik Sosyal Tesisleri 55080 SAMSUN

MUHAMMEN BEDEL: 3.000.000,00 YTL. (ÜçmilyonYENİTÜRKLİRASI.)

GEÇİCİ TEMİNAT: 90.000,00TL. (DoksanbinYENİTÜRKLİRASI.) olup; ihaleye katılabilmek için ihale tarih ve saatine kadar muhammen bedelin % 3’ü oranındaki geçici teminatın İhale Şartnamesi hükümleri doğrultusunda yatırılması gerekmektedir.

İSTENİLEN BELGELER: İhaleye iştirak edecek olan taliplilerin; bu iş için İdarece hazırlanan şartnamesinde de belirtilmiş olan aşağıdaki istenilen belgeleri ihale tarih ve saatine kadar ihale komisyonuna sunmaları zorunludur.

a) Nüfus cüzdanı sureti,

b) İkametgah Belgesi,

c) Vekaleten katılıyorsa vekaletnamesi veya yetkili olduğuna dair belge,

d) Geçici teminat makbuzu veya mektubu,

e) Tüzel kişilerin ilgili makamlarından sicil kaydı ve yetki belgesi,

f) İhaleye katılanın veya vekilinin Canik Belediyesine problemli borcu ve ilişiği olmadığına dair belge,

g) İdari şartnamenin okunup aynen kabul edildiğine dair taahhütname,

h) Geçici teminat makbuzu veya mektupları,

TEKLİFLERİN TESLİM EDİLECEĞİ YER: İstekliler tekliflerini içeren zarfı, yasaya uygun olarak hazırlanmış şekilde ihale tarih ve saatine kadar Canik Belediye Başkanlığı Belediyeevleri Mahallesi Girne Sokak No:56 Canik Sosyal Tesisleri 55080 - SAMSUN adresine teslim etmek zorundadırlar. İstekliler tekliflerini, ihale tarih ve saatine kadar idareye ulaşmış olmak kaydıyla aynı adrese iadeli taahhütlü posta ile de gönderebilirler. İhale tarih ve saatinden sonra idareye ulaşacak teklifler dikkate alınmayacaktır.

ŞARTNAMENİN TEMİN EDİLECEĞİ/GÖRÜLECEĞİ YER: İhale Şartnamesi, Mesai saatleri içinde Samsun Canik Belediye Başkanlığı Emlak İstimlak Müdürlüğünde ücretsiz olarak görülebileceği / temin edilebileceği ilan olunur.