E-Mail:
Şifre:  
 

Firma Giriş

Email :

Şifre :

 

Şifremi Unuttum

Email :

Yeni Firma Kaydı



 






 İHALELER
ABONELERİN COĞRAFİ VE ELEKTRİKSEL ADRESLEMELERİ VE TRAFO, DİREK, BOX NUMARALANDIRILMASI, MEVCUT ABONELERİN GÜNCELLEŞTİRİLMESİ HİZMET ALIMI İŞİ YAPTIRILACAKTIR

Göksu Elektrik Dağıtım Anonim Şirketinden :

 

Abonelerin Coğrafi ve Elektriksel Adreslemeleri ve Trafo, Direk, Box Numaralandırılması, Mevcut Abonelerin Güncelleştirilmesi hizmet alımı işi açık ihale usulü ile ihale edilecektir.
İhale kayıt numarası                        : 2008/32293
1 - İdarenin                                     
a) Adresi                                          : Karamanlı Mah. Necipfazıl Kısakürek Bulvarı no : 20 Kahramanmaraş
b) Telefon ve faks numarası            : 0344 221 35 10 - 0344 223 53 24
c) Elektronik posta adresi (varsa)    : kahramanmaras-1@tedas.gov.tr
2 - İhale konusu hizmetin               
a) Niteliği, türü ve miktarı               : 2008.02.NUMARALANDIRMA.01 Abonelerin Coğrafi ve Elektriksel Adreslemeleri ve Trafo, Direk, Box Numaralandırılması.
b) Yapılacağı yer                              : Adıyaman ili Merkez ilçe, Gölbaşı, Besni, Kahta, Tut, Çelikhan, Sincik, Gerger ve Samsat İlçelerinde Şehir Şebekelerinde mevcut DM-İM-KÖK Direk Panolarının numaralandırılması,mevcut abonelerin güncelleştirilmesi ve kayıt altına alınması.
c) İşin süresi                                    : 365 (üçyüzaltmışbeş) takvim gündür.
3 - İhalenin                                      
a) Yapılacağı yer                              : Göksu Elektrik Dağıtım A.Ş. Hizmet Binası İhale Salonu Karamanlı Mah. Necipfazıl Kısakürek Bulvarı No : 20 Kahramanmaraş
b) Tarihi ve saati                              : 15.04.2008 gönü saat: 14:00
4 - İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.1. Tebligat için adres beyanı, ayrıca irtibat için telefon ve varsa faks numarası ile elektronik posta adresi.
4.1.2. Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası veya ilgili Meslek Odası Belgesi;
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, ilk ilan veya ihale tarihinin içerisinde bulunduğu yılda alınmış, Ticaret ve/veya Sanayi Odası veya Meslek Odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, mevzuatı gereği tüzel kişiliğin siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından ilk ilan veya ihale tarihinin içerisinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair belge.
4.1.3. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren İmza Beyannamesi veya İmza Sirküleri;
4.1.3.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.3.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimdeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi veya bu hususları tevsik eden belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri.
4.1.4. 4734 sayılı Kanunun 10 uncu maddesinin (a), (b), (c), (d), (e), (g) ve (i) bentlerinde sayılan durumlarda olunmadığına ilişkin yazılı taahhütname.
4.1.5. Şekli ve içeriği idari şartnamede belirtilen teklif mektubu.
4.1.6. Şekli ve içeriği idari şartnamede belirtilen geçici teminat.
4.1.7. İhale konusu işin tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.
4.1.8. İhale dokümanının satın alındığına dair belge.
4.1.9. Ortağı olduğu veya hissedarı bulunduğu tüzel kişilere ilişkin beyanname.
4.1.10. Tüzel kişi istekli tarafından sunulan iş deneyim belgesinin, aynı tüzel kişinin yarısından fazla hissesine sahip ortağına ait olması halinde sunulacak iş deneyim belgesinin başka bir tüzel kişiye kullandırılmayacağına ilişkin taahhütname.
4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.2.1. Bankalardan temin edilecek belgeler:
Teklif edilen bedelin % 5’inden az olmamak üzere istekli tarafından belirlenecek tutarda, bankalar nezdindeki kullanılmamış nakit kredisini veya kullanılmamış teminat mektubu kredisini ya da serbest mevduatını gösterir, yerli veya yabancı bankalardan alınacak belgeler.
4.2.2. İsteklinin bilançosu veya eşdeğer belgeleri: İstenmemektedir.
4.2.3. İsteklinin iş hacmini gösteren belgeler: İstenmemektedir.
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1. İş Deneyim Belgesi:
İsteklinin, son beş yıl içinde yurt içinde veya yurt dışında kamuda sözleşme bedelinin en az % 70’i oranında gerçekleştirdiği veya en az % 50’si oranında denetlediği veyahut yönettiği idarece kusursuz kabul edilen ihale konusu iş veya benzer işlerle ilgili deneyimini gösteren ve teklif edilen bedelin %40’ından az olmamak üzere tek sözleşmeye ilişkin iş deneyim belgesi.
4.4. Bu ihalede benzer iş olarak; AG-YG (OG) Elektrik Dağıtım Tesisi [AG-YG (OG) elektrik dağıtım şebekesi, yeraltı kablo şebekesi, aydınlatma şebekesi, indirici trafo merkezi, dağıtım merkezi, KÖK, trafo postası ve YG (OG) kompanzasyon tesisi], YG (OG) Enerji Nakil Hatları (ENH), YG Şalt Tesisleri, YG Enerji İletim Hatları (EİH), arıza onarım ve bakım, bakım onarım, tesis ve proje işleridir.
5 - Ekonomik açıdan en avantajlı teklif en düşük fiyat esasına göre belirlenecektir.
6 - İhale tüm isteklilere açıktır. İhalede yerli istekliler lehine fiyat avantajı uygulanmayacaktır.
7 - İhale dokümanı Göksu Elektrik Dağıtım A.Ş. Kahramanmaraş Hizmet Binası 4.kat 409 No.lu Karamanlı Mah. Necipfazıl Kısakürek Bulvarı no :20 Kahramanmaraş adresinde görülebilir ve 150YTL karşılığı aynı adresten temin edilebilir. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları zorunludur.
8 - Teklifler, ihale saatine kadar Karamanlı Mah.Necipfazıl Kısakürek Bulvarı no : 20 Kahramanmaraş Göksu Elektrik Dağıtım A.Ş. Hizmet Binası 3.Kat 304 nolu Muhaberat servisine verilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.
9 - İstekliler tekliflerini, her bir iş kalemi için teklif edilen birim fiyatlarının miktarlarla çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden teklif birim fiyat şeklinde vereceklerdir. İhale sonucu üzerine ihale yapılan istekliyle her bir iş kalemi için teklif edilen birim fiyatların miktarlarla çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden teklif birim fiyatlı sözleşme düzenlenecektir.
10 - İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.
11 - Verilen tekliflerin geçerlik süresi, ihale tarihinden itibaren en az 90 (doksan) takvim günü olmalıdır.
12- Konsorsiyumlar ihaleye teklif veremezler.