E-Mail:
Şifre:  
 

Firma Giriş

Email :

Şifre :

 

Şifremi Unuttum

Email :

Yeni Firma Kaydı



 






 İHALELER
KAT KARŞILIĞI KONUT YAPTIRILACAKTIR

Bursa Yıldırım Belediye Başkanlığından

 

1) Beyazıt Mah. Kentsel Dönüşüm Alanı I.Etap üzerine kat karşılığı konut yapım işi, 2886 sayılı Devlet ihale Kanununun 35. Maddesinin (a) fıkrasına göre Kapalı Teklif Usulü ile ihaleye Konulmuştur.
3) İşin tahmin edilen bedeli 10.083.153,00-YTL. Geçici teminatı 302.494,59-YTL
4) İhale 01.NİSAN.2008 Salı günü saat 14.00`de Yıldırım Belediyesi Encümen Salonunda yapılacaktır.
5- İstekliler ihale Şartnamesi ve diğer evraklarını Belediyemiz Satın Alma Servisi-ihale Bölümünde mesai saatleri içerisinde ücretsiz olarak görebileceklerdir. (İhale Dosyasının Satış Bedeli 100 YTL.dır.)
6- İsteklilerin ihaleye katılmaya yeterli olup olmadıklarının tespiti için 31.MART .2008 Pazartesi günü saat 17.00`ye kadar aşağıda yazılı belgeleri Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğüne sıra numara alındı karşılığında vermeleri gerekmektedir
a) Bayındırlık ve iskan Bakanlığından alınmış (-A-) Grubundan keşif bedeli itibariyle en az bu işin ihalesine girebilecek miktarda Müteahhitlik karnesini vermesi.(Aslını ibraz etmek suretiyle örneğini veya fotokopisini) veya Her türlü bina yapım işleri benzer iş olarak kabul edilecektir. İş deneyimi olarak, istekli tarafından keşif bedelin % 70` i kadar, ihale konusu iş veya benzer işlere ait iş deneyim belgesi sunacaktır.
b) Ticaret ve/veya Sanayi Odası Belgesini
c) İstekli şirket ise kanıtlayıcı belgeleri
d) Mali Durum Bildirisi ve Belgelerini
e) 2886 sayılı Kanuna göre cezalı olmadığına dair yazılı beyanını
f) İş durumu ve tutumu ile ilgili belge,
g) 2002 -2006 (5 yıl) yıllarına ait gelir veya Kurumlar Vergileri borcu olmadığına dair Vergi Dairesinden 2008 yılında temin edecekleri belgeyi (Aslını ibraz etmek şartıyla örneğini veya fotokopisini)
ğ) Ortak girişim olması halinde, Noter tasdikli Ortak Girişim Beyannamesi ile ortaklarca imzalanmış ortaklık sözleşmesini (Pilot firmanın en çok hisseye sahip olması zorunludur. Ortakların hisse oranları ortaklık sözleşmesinde açıkça belirtilecektir)
h) Yapı araçları taahhütnamesini
ı) Teknik personel taahhütnamesini
i) Halen taahhüdündeki işler bildirisi ve belgeleri
j) Firmanın faaliyetleri süresi ile ilgili beyanını ve belgeleri
k) Son 15 yılda yapmış olduğu benzer işler bildirisini
l) Değerlendirmeye alınmasını istediği işlerle ilgili beyanı ve bu işlere ait belgeleri (Aslını ibraz etmek şartıyla örneğini veya fotokopisini)
m) Dosya alındı makbuzu,
n) İşyeri görme belgesi,
o) İhale şartnamesinde ve ihale şartnamesine Ek Özel Şartnamede öngörülen diğer belgeleri vermesi (Müteahhitlik karnesinin değerlendirilmesi istendiği takdirde; k, 1 fıkralarındaki bilgi ve belgeler aranmaz.)
p) Kullanılmamış nakit kredisi ve teminat mektubu kredisinden her birinin keşif bedelinin % 10` dan az olmaması (Banka referans mektubu ile bildirilen nakit ve teminat mektubu kredileri ilgili Bankanın Genel Müdürlüğü`ne teyit ettirilecektir) gerekmektedir.
7- Başvuru dosyası idareye verildikten sonra (Son müracaat tarihinden önce olsa bile) dosya içerisindeki herhangi bir evrakın değiştirilmesi veya evrak tamamlanması yönünde yapılacak müracaatlar değerlendirmeye alınmayacaktır.
8- İstekliler teklif mektuplarını 01.NİSAN.2008 Salı günü saat 14.00’e kadar Yıldırım Belediyesi Satın Alma Servisine-İhale Bölümüne vermeleri gerekmektedir.
9- Telgraf veya faksla yapılacak müracaatlar ve postada meydana gelebilecek gecikmeler kabul edilmeyecektir.
10- İhaleye katılabilmek için örneğin uygun teklif mektubu ile birlikte
a) Ticaret ve/veya Sanayi Odası Belgesini, 2008 yılı
b) İmza Sirküleri
c) Ortak girişim olması halinde ihale şartnamesindeki örneğine uygun noter tasdikli ortak girişim beyannamesi ile ortaklarca imzalanan ortaklık sözleşmesi
d) İstekliler adına vekaleten iştirak ediliyor ise istekli adına teklifle bulunacak kimselerin vekaletnameleri ile birlikte vekaleten iştirak edenin noter tasdikli imza sirküleri
e) Yıldırım Belediyesi adına alınmış 302.494,59-YTL Tutarındaki geçici teminata ait alındı veya banka teminat mektubu
f) Pay (puan) cetveli
“Uygun Bedel” Tebliğinin 3.maddesi gereğince; isteklilere ihale tarihinden önce ihaleye katılma belgesi verilmeyecek, yeterlilik sonucu, hazır bulunan istekliler önünde ihale komisyonunca açıklanacak ve ihaleye katılma belgesi almaya hak kazanmayanların teklif zarfları açılmadan iade edilecektir.
11- İdare ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir. ilan olunur.