E-Mail:
Şifre:  
 

Firma Giriş

Email :

Şifre :

 

Şifremi Unuttum

Email :

Yeni Firma Kaydı



 






 İHALELER
ATATÜRK, FUZULİ, İNÖNÜ, MİLLİ EGEMENLİK, TURGUT TEMELLİ, SİVAS, HASTANE CADDELERİ, FERHADİYE MAH., ATMALI SOKAK ( VİLAYET – ZIRAAT BANKASI ARASI) VE ESKİ ŞİRE PAZARI CİVARININ YER ALDIĞI BÖLGELERDE PARKMETRE UYGULAMASININ YAPIM KARŞILIĞI KİRAYA VERİLEBİLMESİ İŞİ YAPTIRILACAKTIR

Malatya Belediye Başkanlığından

 

1- Atatürk, Fuzuli, İnönü, Milli Egemenlik, Turgut Temelli, Sivas, Hastane Caddeleri, Ferhadiye Mah., Atmalı Sokak ( Vilayet – Zıraat Bankası Arası ) Ve Eski Şire Pazarı Civarının yer aldığı bölgelerde parkmetre uygulamasının yapım karşılığı kiraya verilebilmesi işi. 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 35.maddesinin (a) fıkrasına göre Kapalı Teklif Usulü ile ihaleye konulmuştur.

2- İşin tahmin edilen bedeli ( 980.000,00 - ) YTL.’dir.

3- İhale 26/2/2008 SALI günü saat 15.00’de Belediye encümen salonunda yapılacaktır.

4- İhale Şartnamesi ile diğer evrak Fen İşleri Müdürlüğünde mesai saatleri içinde görülebilecektir.

A- İhaleye katılmaya yeterli olup olmadıklarının tespiti için 26/ 02 / 2008 SALI günü mesai saati sonuna kadar örneğine uygun başvuru dilekçesi ile birlikte;

a) Ticaret ve/veya Sanayi Odası Belgesini,

b) İstekli şirket ise kanıtlayıcı belgelerini,

c) Ortak girişim olması halinde, noter tasdikli Ortak Girişim Beyannamesi ile ortaklarca imzalanmış Ortaklık Sözleşmesini, (Pilot firmanın ençok hisseye sahip olması zorunludur. Ortakların hisse oranları ortaklık sözleşmesinde açıkça belirtilecektir.)

d) 2001–2006 ( 5 yıl ) yıllarına ait ( 2001 den sonra kurulan şirketler için kurulduğu yıldan itibaren ) Gelir veya Kurumlar Vergisi borcu olmadığına dair ilgili vergi dairesinden 2006 yılında ÖRNEK 2’ye uygun olarak temin edecekleri belgeyi, (Aslını ibraz etmek şartıyla örneğini veya fotokopisini)

(Vergi borçlarının taksitlendirilmesi halinde “ vergi borcuna ilişkin olarak vergi dairelerinden alınan belgelerinde borçlarının taksitlendirildiğine dair kayıt bulunan isteklilerin, Kamu kurum ve kuruluşlarının ihalelerine katılmalarında bir sakınca bulunmamaktadır. )

e) İkametgâh İlmühaberini

f) Adres beyanını,

g) 2886 sayılı D.İ.K. hükümlerine göre cezalı olmadığına dair beyanını,

h) Firmanın Faaliyet süresi ile ilgili beyanı ve belgelerini,

i) İmza Sirkülerini,

j) İş durumu ve tutumu ile ilgili yazılı beyanını,

k) İhale şartnamesinde ve İhale şartnamesine Ek özel şartname’de öngörülen diğer belgeleri, vermesi,

l) İhale konusu işin keşif bedelinin asgari %10’u kadar kullanılmamış nakit kredisi ile yine asgari %10’u kadar kullanılmamış teminat kredisi olması, Gerekmektedir.

B- İhaleye katılabilmek için ise; İhale Şartnamesinin 7’nci maddesine göre hazırlayacakları tekliflerini, aynı şartnamenin 8’nci maddesi doğrultusunda 26 / 02 / 2008 SALI günü saat 15:00’e kadar sıra numaralı alındılar karşılığında İhale Komisyonu Başkanlığına vermeleri gerekmektedir.

Dış Zarf aşağıdaki belgeleri içerecektir.

a) İç Zarf,

b) Ticaret ve/veya Sanayi odası Belgesi,

c) Noter tasdikli imza sirküleri,

d) İstekliler adına vekâleten iştirak ediliyor ise, istekli adına teklifte bulunacak kimselerin vekâletnameleri ile vekaleten iştirak edenin noter tasdikli imza sirküleri,

e) Ortak Girişim olması halinde, İhale şartnamesindeki örneğine uygun noter tasdikli Ortak Girişim Beyannamesi ile Ortaklarca imzalanan Ortaklık Sözleşmesi ( Pilot firmanın en çok hisseye sahip olması zorunludur. Ortakların hisse oranları ortaklık sözleşmesinde açıkça belirtilecektir.)

f) Belediye Başkanlığı adına alınmış ( 29.400,00 ) YTL. tutarında geçici teminata ait alındı veya banka teminat mektubu,

5- Başvuru dosyası idareye verildikten sonra, son müracaat tarihinden önce dahi olsa; dosya içerisindeki herhangi bir evrakın değiştirilmesi veya eksik evrakın tamamlanması yönünde isteklilerce yapılacak müracaatlar ve/veya birden fazla yapılacak başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.

6- Bu işin ihalesine katılmak üzere, kendi adına asaleten ve/veya başkaları adına vekâleten sadece tek bir başvuruda bulunabilecektir. Aksi halde yapılacak başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.

7- Daha önceden Yeterlik için belge verilmeyecek, ihaleye katılmaya hak kazananlar, hazır bulunan isteklilerin önünde İhale Komisyonunca açıklanacak ve ihaleye katılmaya hak kazanmayanların teklif zarfları açılmadan geri verilecektir.

8- Telgraf veya Faksla yapılacak müracaatlar ve/veya postada meydana gelebilecek gecikmeler kabul edilmeyecektir.

İlan olunur.