28 Nisan 2024, Pazar
Üye Giriş Paneli
Kullanıcı Adı
Şifre
Kayıt Tarihi: 2009-04-11
İlan Tipi: Satım İlanı
Telefon: 03124250116

ÖĞRENCİ İŞLERİ BİLGİ YÖNETİM SİSTEMİ = STUDENT MANAGMENT SiSTEM

Üniversitelerdeki idari akademik süreçleri kolaylaştırarak, kontrol altına alan, yönetimi ve karar destek sistemlerini besleyen, bilgi üreten modüllerden oluşur. Modüller bütünleşik olarak entegre çalışabildiği gibi tekil olarakda çalışabilmektedir. Bilgi üretmenin ve paylaşımının büyük önem kazandığı eğitim dünyasında öncü olabilmenin ve değer yaratabilmenin en önemli koşulu üniversitelerin teknolojik açıdan kendini yenileyebilmesi ve bu değişimden fayda üretebilmesidir. Saldemsoft Yazılım ve Bilişim Teknolojileri, bu çerçevede sunduğu teknolojik çözümlerle üniversitelere doğrudan rekabet avantajı sağlamaktadır.

Web tabanlı real time online Öğrenci Bilgi Yönetim Sistemi olarak adlandırılan OBİYOSİS ile Fakülte eğitim öğretim hizmetlerinin daha sağlıklı ve verimli yürütülebilmesi hedeflenerek internet üzerinden her yerden ulaşılan bir yapı oluşturulmuştur.

OBİSİS de tüm öğrenci, Öğretim elemanı ve idari personel hüviyet ve durum bilgileri tutulmaktadır. Bir kullanıcı adı ve şifre ile programın tüm modülerİ yetkisi dahilin de kullanılabilmektedir. Böylelikle Fakülte içerisinde yapıla gelen işlemler ve duyurular daha pratik ve hızlı olarak gerçekleşmektedir. Çeşitli sorgulamalar ile istenilen bilgi hızlı ve doğru olarak elde edilebilmektedir.

OBİSİS içerisinde öğrencilerin özlük, not, mezuniyet, disiplin, yoklama, servis-iaşe ve duyurular gibi birçok işlem yapılabilmektedir. Öğretim elemanları not giriş işlemleri dâhil birçok işlemi sistem üzerinden online yapabilmektedir.

OBİYOSİS = ÖĞRENCİ BİLGİ YÖNETİM SİSTEMİ

OBİYOSİS tamamen yönetimi ve idari kısmı içermektedir. Yönetimin bilgi giriş alanlarını verilerin yönetiminin daha hızlı şeffaf olması ve örgencilerin bu bilgilere anlık ulaşması için portal de yayınlanmasını içermektedir.

Saldemsoft Yazılım, özel proje kapsamında sizlere uzman yazılım kadrosu ve çözüm ortakları ile markadan bağımsız ihtiyacınız doğrultusundaki çözümleri üretmektedir. Özel proje kapsamında ki çözümlerimiz, sizlerin istek ve bizlere aktardığı bilgiler doğrultusunda SALDEMSOFT YAZILIM sizlere yansıtacağı tecrübe ve bilgi birikimiyle ortaya konulan her türlü çözümü kapsamaktadır. Siz müşterilerimizden gelen talepler ışığında, ticari paket yazılımlarından bağımsız, kendi içinde çalışabilen çözümleri üretmekteyiz

Saldemsoft Yazılım ve Bilişim Teknolojileri
Merkez : KOSGEB Teknoloji Araştırma ve Geliştirme Merkezi
Şube : GMK Bulvarı Onur İşhanı Kat:6 No:151 Kızılay/ANKARA
Telefon : 0 312 425 01 16 - 0 312 418 45 04 Fax : 0 312 418 45 08
www.saldemsoft.net info@saldemsoft.net

Saldemsoft Yazılım ve Bilişim Teknolojileri
Merkez : KOSGEB Teknoloji Araştırma ve Geliştirme Merkezi
Şube : GMK Bulvarı Onur İşhanı Kat:6 No:151 Kızılay/ANKARA
Telefon : 0 312 425 01 16 Fax : 0 312 425 01 17
http://www.saldemsoft.net mailto:info@saldemsoft.net
Saldemsoft Yazılım ve Bilişim Teknolojileri