28 Nisan 2024, Pazar
Üye Giriş Paneli
Kullanıcı Adı
Şifre
Kayıt Tarihi: 2009-04-13
İlan Tipi: Alım İlanı
Telefon: 2163375505

ÖZEL BATALLI GÜZELLİK UZMANI VE ESTETİSYEN YETİŞTİRME KURSU

Bilindiği gibi ROYAL GÜZELLİK VE EĞİTİM bünyesinde açılan Milli Eğitime bağlı ÖZEL BATALLI GÜZELLİK UZMANI VE ESTETİSYEN YETİŞTİRME KURSU 2006 tarihinde faaliyete geçmiştir. Eğitim öğretimini ve Güzellik sektöründekini hizmetlerini feneryolunda sürdüren fiziki durum olarak üç uygulama ve iki derslik ile, kantin, ve öğrenci ofisinden oluşmaktadır.

ÖZEL BATALLI GÜZELLİK UZMANI VE ESTETİSYEN YETİŞTİRME KURSU nda cilt bakımı, vücut bakımı ve epilasyon derslerinde her kursiyerin kendi kullanımındaki uygulama yapabileceği bir donanım mevcuttur. Kursumuz çağı takip eder ve her yeni teknik gelişme programa dahil edilerek, kursiyerlerin öğrenimine sunulur.

ÖZEL BATALLI GÜZELLİK UZMANI VE ESTETİSYEN YETİŞTİRME KURSU nda Cilt Bakımı, Epilasyon, Profesyonel Makyaj ,Masaj ,Kalıcı Makyaj,Protez Tırnak,Lazer epilasyon branş programı ile birlikte, güzellik uzmanının bilmesi gereken tüm hizmetleri kapsayan Güzellik Estetisyenlik Programı olmak üzere eğitim ve öğretim verilmektedir.

Güzellik - Estetisyenlik Programı 552 saattir. Kurslar haftada iki gün veya hafta sonu kursları mevcuttur. Kurslarımız hafta içi ve hafta sonu olmak üzere iki bölüm halinde planlanmıştır. Hafta içi gruplarımız; haftanın 2 yarım günü, Hafta sonu gruplarımıza tek bir gün yani pazar günleri ders verilmektedir.
Ayrıca talep olduğu takdirde akşamları özel gruplar halinde, tek makyaj, epilasyon ve Cilt bakımı şeklinde kurslar planlanmaktadır.

Kurslarımız 4 ay +1 ay staj dönemini kapsamaktadır. Kurslarda devam mecburiyeti vardır. Dersler konularının uzmanı olan öğretmen, usta öğretici ve doktorlar tarafından, görsel ve uygulama araç, gereçleri ile işlenir. Mesleki bilgilerinin yoğunluğu ve güvenilirliğinden ötürü, sektörde kursumuzdan mezun güzellik uzmanlarına talep artmaktadır. Kurumumuz performansı yüksek olan mezunlarının işe yerleştirilmelerinde büyük destek sağlamaktadır. Kursiyerlerden eğitim ücreti dışında, derslerde kullanacakları araç, gereç ve malzeme için her hangi bir ücret talep edilmez, bütün gereksinimleri kurum tarafından temin edilir.

Öğretim süresi sonunda kursiyerler kurs bitirme sınavına girer ve yönetmelik gereği, teorik ve uygulama sınavlarından en az 45 puan ve üzerinde not alanlar, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından onaylı Kurs Bitirme Belgeleri` ni almaya hak kazanırlar.
Güzellik Uzmanlığı alanından mezun olan öğrenciler , seçtikleri dal / meslekte kazandıkları yeterlikler doğrultusunda ;
Bayan ve erkek kuaför salonlarında
Güzellik salonları ve merkezlerinde
Masaj salonları ve merkezlerinde
Kaplıca ve banyo tesislerinde
Termal otellerde
SPA, thalosso terapi ve bakım merkezlerinde
Spor merkezleri ve salonlarında
TV kanallarında
Tiyatro salonlarında
Sinema stüdyolarında
Kozmetik satış noktaları
Kozmetik imalatçılarında
Kamu kurum kuruluşları içerisindeki kuaför ve güzellik salonları vb
yerlerde çalışılabilir
ESTETİSYENLİK KURSU-2163375505