04 Mayıs 2024, Cumartesi
Üye Giriş Paneli
Kullanıcı Adı
Şifre
Kayıt Tarihi: 2009-04-15
İlan Tipi: Satım İlanı
Telefon: 2165809201

ZAYIFLAMAK İSTİYENLER İÇİN
Hidroksi-sitrat ve krom-pikolinat içeren bir preparattır. Vücuttaki yağların oluşumunu ve birikiminin önlenmesine yardımcı olur. İştahı azaltmadan diyet yapmayı sağlar.
Krom-pikolinat: Protein, karbonhidrat ve yağ metabolizmasını düzenleyen önemli bir mineraldir. Biyolojik aktif krom, krom-pikolinat şeklindedir. Protein sentezini hızlandırır ve metabolizmayı düzenler. Böylece organizma daha güçlü olur, çalışma kapasitesi artar ve çabucak yenilenir. Aynı zamanda şeker metabolizmasını teşvik eder, insülin hormonunun etkisini arttırarak kandaki şeker miktarını düzenler.
Hidroksi-Sitrat (HC): Garcinia cambogia bitkisinin özütünden elde edilir. Güney Hindistan ve Taylan kökenli bir bitkidir. Bu bitkinin özünden elde edilen söz konusu preparat iştahı olumsuz etkilediği için kilo verip zayıflamak isteyenlere tavsiye edilir. Yiyeceklerle alınan karbonhidratların yağlara dönüşümünü, dolayısıyla şişmanlığı engeller. Aynı zamanda holesterol ve yağ asitlerinin oluşumunu da önler. HC preparatı ayrışma reaksiyonlarını hızlandırarak enerji üretimi hızlandırır. Krom ile birlikte alındığında etkisi artar.
İçerik:
Citrimax 250mg
Krom-pikolinat 250mcg
Kullanılışı: Gunde 1-3 tablet her öğünden 1 saat önce (eğer doktor başka bir tavsiyede bulunmadıysa)
Paket 90 tablet
GIDA TAKVİYESİDİR
www.doganinsihri.com
DOGANIN SİHRİ