03 Mayıs 2024, Cuma
Üye Giriş Paneli
Kullanıcı Adı
Şifre
Kayıt Tarihi: 2009-04-20
İlan Tipi: Alım İlanı
Telefon: 00861084195606

Lida zayıflama kapsülü şimdiye kadar dünyada olan en etkili zayıflama ilaçtır. Birinci kapsül kullandıktan sonra hemen etkisi belli olur. Hemen iştah engeller, metabolizma enerjisini güçlendirir, hızlı bir şekilde zayıflam amacına varabilir.

Lida zayıflama kapsülü içinde çeşitli doğal zayıflama maddesi ile Çin’in eski zayıflama nostrum bulunmaktadır, bir kaç asır dönüşüyordu. İçindeki maddeler aynı anda etkili oluyor, vücudunuzdaki fazla olan yağlarınızı etkili bir şekilde yakar, yemeğin alışkanınızı sağlık yardımcı oluyor.

İç özelliği
1,Etken maddesi Daidai çiçeği, serotoninin sayısını artırarak duymuş olmak hissetir,acık hisini yok eder,iştahınızı başarıyla durdurabilir.
2, Metabolizmaları hızlandırır.Sizin metabolizmalarınızın hızı yavaş olduğunda,vücut içindeki yağı gittikçe toplanır ve süre ne kadar uzunsa o kadar zor verinir.Lida zayıflama kapsülü içindeki bitki etken maddeleri aynı anda etkilenir,vücut içindeki termojenezlarını geliştirir, ısınma enerjisini çıkartır,Metabolizmalarını getirir ve bütün metabolizmalarınızını hızlandırır.

Etken maddesi:
Daidai çiçeği, Seminis Cassiae, dut yaprağı, semen coicis.
Çin Zayıflama ürünü üreten Fabrikası