28 Nisan 2024, Pazar
Üye Giriş Paneli
Kullanıcı Adı
Şifre
Kayıt Tarihi: 2008-03-14
İlan Tipi: Diğer İlanlar
Telefon: 0536 660 11 03

Firmamız inşaat sektöründe beton delme ve beton kesme sistemlerinin yanı sıra gerek yangın söndürme sistemleri üzerinde yılların vermiş olduğu tecrübe ve profesyonellikle kendi bünyemizde bulundurduğumuz profesyonel kadro ve ekipmanlarımızla, gerekse inşaat ve yapı güvenlik alanlarında, Yapı Güçlendirme, Kimyasal Ankkraj,filiz ekme, Bina Yıkım, Beton Delme, ve Kesme alanlarında siz değerli müşterilerimize hizmet vermekteyiz.
Faaliyet Alanlarımız :
• Yapıları öncelikle deprem gibi doğal afetlere karşı güvenli ve yaşanabilir pozisyona getirmek için Yapı güçlendirme İşlemleri, * Her türlü donatılı veya donatısız beton zeminlerde, düşey - yatay konumlarda, istenen çap ve derinlikte deliklerin karot sistemi ile açılması
* Her türlü donatılı veya donatısız beton zeminlerde, düşey - yatay konumlarda, istenen derinlikte kesimlerin yapılması,kapı açılımı parapet kesimi asansör boşluğu vs(
* Sonradan çıkabilecek ihtiyaçlar neticesinde çelik rot veya demir filizlerinin istenilen yerlere orijinal sağlamlıkta montajı için kimyasal ankraj uygulamaları,bina genişletme radyan temel, epoksi yapımı
* İhtiyaçlara cevap vermeyen veya yetmeyen yapıların yıkım olaylarının sistemli ve hızlı bir biçimde teknolojiyi kullanarak, yıkımların çevreye gürültü kirliliği yaratmadan gerçekleştirilmesidir.
*Buradan hareketle hala hazırda kullanmakta olduğumuz beton delme karot makinelerimiz, zemin kesme makinelerimiz, hidrolik beton kesme makinelerimiz, ağır kırıcılarımız, ve bunlara ait muhtelif aparatlarımız her an kullanıma hazırdır. Halen oturduğunuz mevcut binanız yeterince güvenilir mi? Ev alırken paranızı çöpe atmayın. Bina alırken alacağınız binayı firmamız mühendislerine kontrol ettirebilirsiniz. Firmamız mevcut binanızı tetkik eder, gerekli durumda güçlendirme projesi hazırlar, güçlendirme projesini uygular. Beton Delme: Demirli ve demirsiz betonda mermer, granit gibi hassas zeminlerde 20mm. ile 500 mm çapında 0-45 derecelik açı ile Kalorifer tesisatı, Temiz - pis su tesisatı, Baca Delikleri, Air-Condition delikleri kuyu açılımları, Asönsör delikleri vb. gibi yerlerde kullanabiliyoruz. Kimyasa ankraj Demir filizi saplamaları, Makine montajları, Tünel kalıp ankrajmanları, Ray Montajları, İşaret ışıklandırma ve korkuluk ankrajmanaları, Toplantı ve spor salonları koltuk montajları, Uzay çatı sistemleri ankrajmanları, Ağır işlevli tüm dübellemeler, Yükleme testi hizmeti vb. gibi konularda kullanılmaktadır. Beton Kesme: Zemin beton çatlaklarını önlemek için derz kesimlerinde, Kapı, pencere, kanal, istinat duvarlarının kesim ve açılımlarında, Asansör ve merdiven boşluğu açılımlarında, İhtiyaca göre kanal açılımları gibi durumlarda istenen yerden, istenen şekil ve büyüklükte her türlü ihtiyaca cevap verebilmektedir. Bina Yıkım: Firmamızın uzmanlık alanlarından biride ihtiyaç dışı bırakılmış betonarme yapıların yıkımları veya eksiltmelerinin yapılmasıdır. Betonarme yapıların yıkım işlemi alışılagelenin ( dozer, ağır kırıcılar ) dışında karot ve hidrolik kesme teknolojisi ile çok daha kısa sürede, uzman teknik elenmanlar ile daha az harfiyat ile gürültüsüz bir şekilde yapılabilmektedir.
• Diğer bir faaliyet konumuz olan yangın söndürme sistemlerini de kendi içinde iki branşa ayırmaktayız. Bunlar ;
* İş yerleri ve yaşam mekanlarımız olan evlerimizi yangınlara karşı korunaklı hale getirmek için ücretsiz fizibilite çalışmalarının yapılması ve her türlü yangın malzemeleri ile portatif yangın söndürme cihazlarının temini ve bu cihazların periyodik bakımlarının yapılması güvencemiz altındadır. Güven Yangın Söndürme firması olarak bu konuda 1992 den bu yana hizmet vermekteyiz.
* Gelişen teknoloji ile insanı devre dışı bırakarak riski sıfıra indiren otomatik algılama ve otomatik söndürme sistemlerinin projelendirilmesi ve sistemlerin kurulması için faaliyet Konularımızı başarıyla uygulayabilmek için, teknolojinin her türlü ekipmanlarını siz değerli müşterilerimiz için araştırıp bulmak temel görevlerimiz arasındadır.
Referanslar:
*Hakan Polat -- Polat İnşaat Yönetici
*Ahmet Keçeci -- Seba İnşaat Yönetici

*Minnur Çağlar --Aygün Otel İnşaat Şantiye şefi mühendis
*Yargı Şen -- Türkiye Denizcilik İşletmeleri İdari Dış İşler

Gerektiğinde Telefon numaraları ilgili kişilere verilebilir.
Güven Karot
İrtibat Telofon Erkan Acarlı 0536 660 11 03
Guven Karot