28 Nisan 2024, Pazar
Üye Giriş Paneli
Kullanıcı Adı
Şifre
Kayıt Tarihi: 2008-03-14
İlan Tipi: Satım İlanı
Telefon: 02324583252

Duvardan Yerden Isıtma ve Soğutma ,Alurad Radyator ISI POMPALARI,Merkezi Supurge Sistemlerinin satış ve tahahhütünü tecrübeli mühendislerimiz ve ekibimizle uygulamaktayız.
www.aluradradyator.com www.yerdenisitma.com www.isipompasi.net

ÇALIŞMA PRENSİBİ

Merkezi süpürge sisteminde,kullanıcının temizlik hortumunu duvardaki süpürge prizine takması ile makine dairesindeki veya garajdaki ana vakum ünitesi emiş yapmaya başlar.
Mekandaki tozlar emilip duvar içerisinde PVC süpürge tesisatı yoluyla ana vakum ünitesinin
çöp kovasına transfer olurlar.Emilen bu tozlu havanın % 98`i kolay boşaltılan çöp kovasında toplanır ve geriye kalan % 2`lik mikron yapıdaki toz partikülleri eksoz kanalı ile yapının dışına atılır.
Hortumun duvardaki prizden çekilmesi ile sistem emiş yapmayı bitirir.

UYGULAMA ŞEKLİ

FENTEK-VACUMASTER Merkezi sistem elektrik süpürgesinin uygulaması yapının dizaynına göre çeşitlilik gösterir.
Yapıya uygun olarak tarafımızdan projelendirilmiş merkezi süpürge PVC boru tesisatı, binanın yapım aşamasında veya tadilatı sırasında duvar içlerine yada asma tavan boşluklarına monte edilir.
Bu özel tesisatta maksimum temizlik rahatlığını sağlayacak şekilde yapının genelinde uygun noktalarda süpürge prizleri bulunur.Uygulaması çok kısa sürede tamamlanan tesisat, yaşam alanından uzaktaki ana vakum ünitesinin emiş kanalında sonlanır. Sistem ana vakum ünitesinin
egzoz çıkışının yapının dışına kanalize edilmesi ile tamamlanmış olur.

MERKEZİ SÜPÜRGE SİSTEMİNİN FAYDALARI

SAĞLIK

Gerçekten temiz yaşam alanları için merkezi elektrik süpürgesi sistemi vazgeçilmezdir.
Çünkü klasik elektrik süpürgeleri kullanıma başladıktan bir süre sonra ortama koku yayarlar.
Bu koku ortamdan emdiği toz, kir ve partiküllerin önemli bir kısmını filtre edemeyerek egzoz çıkışından tekrar aynı ortama geri vermesidir. Yani temizlik yaptığımızı düşünürken yerdeki tüm zararlı tozları havaya kaldırıp soluyoruz. Yaşam alanlarındaki tozun % 100 ‘ünü ancak Merkezi
süpürge sistemi sayesinde yok etmeyi başarabilirsiniz.

SESSİZ TEMİZLİK

Merkezi elektrik süpürgesi sisteminin ana ünitesi aktif yaşam alanlarının uzağında olduğu için temizlik yapılırken duymaya alışık olduğunuz o müthiş süpürge gürültüsü ile vedalaşacaksınız.
Artık başkalarının TV seyrettiği, müzik dinlediği, kitap okuduğu ve hatta uyuduğu yerlerde bile merkezi elektrik süpürgesi sistemi ile sessizce temizlik yapabilirsiniz. Özellikle otel kullanımlarında
diğer odalarda kalan müşteriler rahatsız olmaksızın temizlik yapılabilmesi, sistemin üst sevideki konforunu teşkil eder.

YÜKSEK TEMİZLİK GÜCÜ

Merkezi elektrik süpürgesi sistemi klasik sıradan süpürgelerden 3-4 kat fazla temizlik gücüne sahiptir. Bu güç her zaman maksimum seviyededir. Bilinen sistemler torba filtrelidir. Bu nedenden dolayı zamanla filtrenin dolması sonucu emiş gücü azalır. Merkezi elektrik süpürgesi sistemi güç üniteleri patentli siklonik filtrasyonu sayesinde tozu torba olmaksızın filtre ederek toplar. Bu sayede kullanıcılar temizlik gücünü maksimum kullanırken torba filtre ihtiyaçları da olmamaktadır.

RAHAT VE PRATİK TEMİZLİK

Merkezi elektrik süpürgesi sistemi basit, kullanışlı ve sessizdir. Artık odadan odaya arkanızda çekip götüreceğiniz, kattan kata çıkaracağınız şey sadece elektrik süpürgenizin hortumu olacak.Kablonun dolanması, makine taşınması ve mobilyalara zarar veren ekipman gibi olumsuzluklar olmayacak. Ergonomik yapıdaki aksesuarlar sayesinde çok hızlı temizlik yapılması ile günümüzdeki en büyük ihtiyaç olan zamandan ve enerjiden tasarruf edersiniz.

Hülya Avşar ve Konuş Yapı Ortaklığı ile yapılan Çakıl Villalarında FENTEK-VACUMASTER MERKEZİ SÜPÜRGE SİSTEMİ ile gerçek temizlik tercih edildi!
Daha fazla bilgi için
www.yerdenisitma.com - www.aluradradyator.com - www.isipompasi.net

FENTEK-Alurad, Isı Pompası,Duvardan Yerden Isıtma Soğutma,Merkezi Süpürge Sistemleri