29 Nisan 2024, Pazartesi
Üye Giriş Paneli
Kullanıcı Adı
Şifre
Kayıt Tarihi: 2009-04-29
İlan Tipi: Alım İlanı
Telefon: (+90 216) 469 77 17

Amerikan Asid Stain beton boya ve parlatıcılarının Asya ve Kuzey Afrika grubu distribütörüyüz, ürün gamında bulunan ürünlerimiz beton boya ve cila sistemleri, beton çıkarıcı ve temizleyicileridir.

Ürün seçeneklerinde yer alan ürünler A.B.D. ve Avrupa`da oldukça yaygın olarak kullanılmakta olup Türkiye`de ilk olarak tarafımızdan piyasaya sunulmaktadır.

Özellikle zemin kaplamalarında kullanılan; mermer, granit, eskitilmiş dekoratif doğal taşlar, seramik,fayans ve epoksi gibi bilinen pahalı malzemelere muadil seçenekler sunan ürünlerimiz
hem fiyat, uygulama kolaylığı, yarı antibakteriyel özelliği ve su izolasyonlu olma özellikleri ile zemin malzemeleri pazarının neredeyse tümüne hitap eden uzun ömürlü ve çok dayanımlı ürünlerin tüm özelliklerini bünyesinde taşımaktadır.

COLOR SEALER (perm A poksi) ürünümüz endüstriyel anlamda yoğun trafik( gerek insan gerek araç) olan yüzeylerde uzun yıllar boyunca sorunsuz olarak uygulandığı yüzeyde kalabilecek bir üründür.Otopark zeminleri ve genel kullanım alanları için ideal bir zemin kaplama ürünüdür.

Gerek ürünlerin kendi fiyatları gerekse uygulama kolaylık ve hızından dolayı işçilik giderleri açısından oldukça kayda değer seviyede iddialı ekonomik şık ve dekoratif olan ürün gamımız ve firmamızla ilgili detaylı bilgiler aşağıda yer alan web sitelerimizde bulunmaktadır.
Perma Pro ürünleri beton uygulamalarının
tüm alanlarında çözümler sunar.

• Beton Boyaları
• Nötralize ediciler
• Çıkarıcılar
• Temizleyiciler
• Cilalar
• Parlatıcılar
• Özel ürünler

www.permaproasia.com ve www.ezchemasia.com

İlgi ve işbirliğiniz için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

Mustafa Alpay SEKİTMEZ
Satış Md.
0216-469 7717 Pbx
0216-4697718 Fax
0506-9933389 Gsm
EZCHEMASİA BEBOSİS BOYA TEKNOLOJİLERİ SAN. VE TİC. A.Ş