06 Mayıs 2024, Pazartesi
Üye Giriş Paneli
Kullanıcı Adı
Şifre
Kayıt Tarihi: 2009-05-12
İlan Tipi: Alım İlanı
Telefon: 212 444 0 193

Hırsıza Engel Kilit Koruma Sistemleri


Anahtarcim.com tarafından uygulanmaya başlanan hırsıza engel mevcut kapı ve kilit sistemlerini koruma,güçlendirme, halkımız tarafından yogun talep görmüştür. Engel set uygulanan hiçbir kapıyı hırsız açamamıştır açamaz iddia ediyoruz.anahtarcim.com çilingir merkezi arayarak vatandaşlarımıza ücretsiz keşiflendirme yapılmaktadır.


PATENTLİ ÜÇÜ BİR ARADA HIRSIZA ENGEL SET


1-EMNİYET ÇUBUĞU : Kilitleme tarafı olan kapı kasasının üzerine kapıya sıfır gelecek şekilde boydan boya montaj edilir.dışarıdan gelecek herhangi bir müdahale yi (levye ,tornavida),kanırtmayı ve ezilmeyi engeller.Hiç bir alet kapınızın arasına giremez.


2-EMNİYET KANCASI: Dışarıdan gelecek olan zorlamaları (levye,tornavida v.b)kapı ile karşılıgı arasındaki esnemeyi,kanırtmayı engeller.Evin içerisinden monte edilir siz içeride veya dışarıda da olsanız kapınız kapandıgı anda kanca göreve başlar.


3-EMNİYET ROZETi: Hırsızların yeni geliştirdikleri yöntemleri olan , anahtar taktıgınız kilit göbegini kırarak çok sessiz bir şekilde kapıları açıyorlar.Emniyet Rozetleri kapı içerisinden takılan 6 adet özel kırılmaz vidaları ile kilitlerin göbeklerinin kırılmasını imkansız hale getirir.


Hemen şimdi arayıp randevu alabilirsiniz..


Hırsız gelmeden biz gelelim.kapınıza çelik yelek giydirelim.
çağrı merkezimiz


7/24 saat 444 0 193
MASTER ÇİLİNGİR HİZMETLERİ