06 Mayıs 2024, Pazartesi
Üye Giriş Paneli
Kullanıcı Adı
Şifre
Kayıt Tarihi: 2009-05-13
İlan Tipi: Satım İlanı
Telefon: 0212 875 81 27

MEVCUT MUSLUKLARINIZDAKİ PERLATÖRLERİ RCMANNESMANN TASARRUF KARTUŞALARI İLE DEĞİTİREREK %90 VARAN ORANDA SU VE ENERJİ TASARRUFU SAĞLAYABİLİRSİNİZ.

AYRINTILI BİLGİ İÇİN LÜTFEN BİZİ ARAYINIZ.

Saygılarımla.
Yusuf Altay / Satış Müdürü

0212 875 81 27- Faks 0212 875 81 72
0532 432 81 42- 0506 253 77 78

ONLİNE SATIŞ SİTEMİZ VE TÜM ÜRÜNLERİMİZ İÇİN LÜTFEN www.suisrafinason.com ZİYARET EDİNİZ


Suyunuzu Boşa Akıtmayın
Hem evsel yerleşim yerleri, hem de ofis binaları, alışveriş merkezleri, oteller ve okullar gibi ticari binalarda ağırlanan misafirlerin, banyo/lavabo/duş gibi mekanlarda konforlu ve kusursuz hizmet almalarını sağlamak ne kadar elzem ise de günümüz koşullarında buralardaki maliyetleri optimize edebilmek için de su ve enerji tasarrufu şarttır.
Küresel ısınmanın etkileri ekvatordan kutuplara kadar dünyanın her yerinde önemli derecede hissediliyor. Ancak gelişmiş ülkelerin çoğunda bugün günlük su tüketimi kişi başına 75-125 litre arasında iken Türkiye’de bu değer 150-200 litre arasındadır. Suyu verimli kullanarak hem daha hijyenik ve temiz ortamlar sağlanabilir hem de daha ekonomik işletmeler yapılabilir.

Evde ve İşyerinde Tasarruf Dönemi

Su ve enerji kaynaklarının azalma tehlikesine karşı alınabilecek önlemler hala tartışılıyorken artık,wc/banyo ve mutfak armatürlerinde kullanılacak düşük akımlı tasarruf kartuşları ile Türkiye’de 4 kişilik bir hanenin, bir yılda yaklaşık 188 tona varan suyu tasarruf etmesi şimdi mümkündür. Sadece el yıkarken bile bir evde her yıl 73 ton suyu kurtarabiliriz.

Su tasarrufu sağlamak ve faturaların kabarmasını engellemek için ilk yapılması gereken,mevcut musluklarınızı su tasarrufu sağlayan düşük akımlı ürünlerle donatmak olmalıdır. Artık yüzde 90`a varan oranda su tasarrufu sağlayan ürünler mevcuttur ve bu ürünlerin kurulumu esnasında mevcut tesisat sistemine herhangi bir tadilat gerekmemektedir.

Bu sitede yer alan tüm markalar uluslararası patente sahiptirler. Amacımız, dünyaca tanınan bu markaları ve seçkin mühendislerin imzasını taşıyan bu yeni teknolojileri, tasarruf konusunda her geçen gün bilinçlenen Türk tüketicisiyle buluşturmak ve zengin seçenekler sunmaktır.

PROFİ-CHEMİCALS LTD ŞTİ