03 Mayıs 2024, Cuma
Üye Giriş Paneli
Kullanıcı Adı
Şifre
Kayıt Tarihi: 2009-05-21
İlan Tipi: Alım İlanı
Telefon: 0 322 2284878

ÜRÜN AÇIKLAMA
KULLANIM YERİ: TÜM ÇATI VE CEPHE KAPLAMALARI (BOYALI SAC VEYA ALÜMİNYUM DAN ÜRETİLEN LEVHALARLA İMALAT YAPILIP GENİŞ AÇIKLIKLARDA KULLANILIR)
ÜRÜN ÖZELLİKLERİ
Kenet sistem; boyalı galvanizli sac ve alüminyum rulolardan formlandırılarak, uygulama yerine göre istenilen uzunlukta imal edilen, gizli klipslerle çatı alt yapısına tutturulan ve kenarları makine veya el aletleri ile kenetlenerek montajı yapılan, su geçirimsiz, darbelere dayanıklı, bakım gerektirmeyen, uzun ömürlü ve geri dönüşümlü bir çatı/cephe kaplama malzemesidir.



Kenet sistem kırma çatıların kaplamasında kullanıldığı gibi ağırlıklı olarak panel veya trapez uygulamalarının yapılamayacağı veya makas açıklıklarının fazla olduğu binaların çatılarında kullanılmaktadır. Ayrıca Raduslu ve dairesel kenarlı çatılarda uygulama kolaylığından dolayı tercih edilmektedir.



Mevcut aşıklı çatı veya daha önceden OSB levha kaplanmış çatı üzerine tek kat kenet olarak veya alta ayrı trapez arasına taşyünü, camyünü gibi yalıtım malzemeleri serilerek ikinci kat levhanın gizli vidalama sistemlerle yerine monte edilmesi ve birleşim yerlerinin robot vasıtasıyla kenetlenmesi ile oluşturulan sistemlerdir.



Şantiye sahasında istenilen boylarda üretilerek çatıya montajı yapılır. Tek parça olacağı için ek yapılan yerlerden su sızıntısı, ışık sızması gibi sorunlar yaratmaz.

AKDENİZ PANEL LTD.ŞTİ.

Sümer mah.69051 Sokak hatice hatun apt.kat 2 daire 3 Seyhan/ADANA
Tel :0 322 228 48 78 (pbx) | Fax:0 322 228 00 67 |Mail: yavuz@akdenizpanel.com

WWW.akdenizpanel.com


yavuz özkan 0 532 220 99 75

AKDENİZ PANEL ÇATI SİSTEMLERİ İNŞAAT TAAHHÜT SAN VE TİC.LTD.ŞTİ.