03 Mayıs 2024, Cuma
Üye Giriş Paneli
Kullanıcı Adı
Şifre
Kayıt Tarihi: 2009-06-04
İlan Tipi: Satım İlanı
Telefon: 0 322 2284878


AKDENİZ PANEL ÇATI SİSTEMLERİ İNŞAAT TAAHHÜT SAN VE TİC.LTD.ŞTİ.
AKDENİZ PANEL LTD.ŞTİ.

Sümer mah.69051 Sokak hatice hatun apt.kat 2 daire 3 Seyhan/ADANA
Tel :0 322 228 48 78 (pbx) | Fax:0 322 228 00 67 |Mail: yavuz@akdenizpanel.com

WWW.akdenizpanel.com

www.teknikdetaycati.com
TEKNİK BİLGİLER

Tolerans Değerleri (mm): Levha Kalınlığı ±0,06 , Panel Kalınlığı ±%4, Uzunluk ±5 , Genişlik ±3, Gönyeden Sapma ±3

Yanal Birleşim: Hava sızıntısını en aza indiren, lamba-zıvanalı birleşim ve sünger takviyesi

Alüminyum: Kullanılan tüm Alüminyum rulolar, Assan Alüminyum tesislerinde uluslararası (EN,ASTM, ISO) normlarına uygun olarak üretilmektedir.

Alüminyum malzemeler naturel renkte gofrajlı olarak üretilmekte, istenirse rulo boyama (coil coating) teknolojisiyle, astar üzeri Polyester, PVF2 ve Plastisol boyanmış olarak da üretilmektedir.

Boyalı Galvanizli Sac: Sandviç panel üretiminde kullanılan Boyalı Galvanizli Sac rulolar, Avrupa`nın önde gelen boyalı sac üreticilerinden temin edilmektedir. Minimum 200 gr/m2 galvaniz kaplamasına sahip rulolar, ECCA (European Coat Coil Association) normlarına uygun olarak üretilmişlerdir. Kaplama malzemesinin kullanılacağı ortam şartlarına bağlı olarak Polyester, PVF2 ve Plastisol boyalı rulolar kullanılmaktadır.

Poliüretan: Poliol ve Izosyanat`ın birbiri ile reaksiyona girmesi sonucu oluşan poliüretan, bilinen ısı yalıtım malzemeleri arasında en iyi yalıtım özelliğine sahip malzemedir. Üretimde kullanılan poliüretan sisteminde şişirici gaz (blowing agent) olarak, N-Pentan kullanılarak çevre korumasına katkı sağlanmıştır.
 Yoğunluk (overall): 40 kg/m³ (±2)
 Isı İletim Katsayısı (l): 0,022 W/mK (belirtilen yoğunluk için, 7-10 günlük yaşlanmadan sonra)
Yanmazlık Sınıfı: DIN 4102`ye göre B2 Sınıfı (kendinden sönümlü)

Türkiye`de Üretilen İlk, Tek Ve Gerçek Kepli Sandviç Panel : Master Panel

Sürekli Hat teknolojisi ile ASSAN PANEL tesislerinde üretilen MASTER Paneller, halen Türkiye` de üretilen sandviç paneller arasındaki tek Kepli Sandviç Panel olma özelliğini sürdürmektedir.

MASTER serisi paneller, sandviç panel montajında kullanılan bağlantı elemanlarını, atmosfer etkilerine karşı tamamen örten kep profiline sahiptir. Gece-gündüz, yaz-kış sıcaklık farkları nedeniyle metalde oluşan hareket (genleşme-büzülme), panel montajında kullanılan bağlantı elemanı noktalarında deformasyona neden olabilmekte, bunun doğal sonucu olarak su sızıntısı sorunları ortaya çıkmaktadır. Türkiye` de yalnızca Assan Panel tarafından üretilen MASTER serisi paneller, sahip oldukları orijinal kep profili sayesinde % 100 su sızdırmazlık özelliğine sahiptir.

FİRMA HAKKINDA BİLGİLER:
Firmamız Türkiye’nin konusunda öncü ve kaliteyi ön plana çıkaran iş ortakları ile oluşturduğu bilgi birikimli destek sayesinde kısa zamanda sanayici ve yatırımcılarla kurduğu güçlü diyalogla sektörde üst sıralara tırmanmıştır.

AKDENİZ PANEL ÇATI SİSTEMLERİ LTD.ŞTİ. faaliyet alanı her türlü sanayi yapılarının, askeri birliklerin, depoların, hangarların, hastanelerin, okulların, soğuk hava depolarının,alışveriş merkezleri, spor salonlarının çatı ve cephe kaplamalarının uygulamalı olarak yapılmasıdır.

AKDENİZ PANEL ÇATI SİSTEMLERİ LTD.ŞTİ. inşaat uygulamalarında pek çok projede yapmış olduğu gibi her türlü çatı ve cephe örtüsü uygulaması ve malzeme satışı yapmaktadır (sandviç panel, boyalı sac trapezler, alüminyum trapezler, panel kiremit, polikarbonat aydınlatma, alüminyum veya sac kenet uygulamalar gibi).

AKDENİZ PANEL ÇATI SİSTEMLERİ LTD.ŞTİ. müşteri odaklı satış prensibiyle saha uygulamalarında firma yetkilisi ve şantiye şefleri ile birlikte proje aşamasından işin bitirilmesine kadar tüm safhalarda ortak çalışma imkanlarını kullanmakta ve oluşabilecek sorunları minimuma indirmek için firma yetkilisinin fikirlerine mutlaka değer verilmesi gerektiğini kabul etmektedir.

Firmamızın satış stratejisi Türkiye’nin tüm coğrafyasında konusunda profosyonel uzman ekiplerle geniş ürün yelpazesi, etkin kaynakları, müşteri isteği doğrultusunda her türlü Polistren, Poliüretan, Taşyünü ve Camyünü dolgulu Çatı -Cephe panelleri ve Tek kat trapez, Panel kiremit,Alüminyum-boyalı sac Kenet sistemler, Polikarbonat aydınlatma sistemleri ile bağlantı elemanları dizayn etme, ekonominin değişen koşullarına ayak uydurabilme hızımız, teknolojinin yeniliklerine uygun kapasitemiz ile hizmet vermektir.

Hedefimiz Hizmet verdiğimiz alanda ülkemizin ilkleri arasında yer almak ve bu hedefini sürekli kılmaktır.

YAVUZ REŞAT ÖZKAN
0 532 220 99 75


AKDENİZ PANEL ÇATI SİSTEMLERİ İNŞAAT TAAHHÜT SAN VE TİC.LTD.ŞTİ.

Ziyapaşa Mah. 67001 Sokak Bülbül Apt. Zemin Kat No.2 Seyhan/ADANA
Tel :0 322 456 02 19 (pbx) | Fax:0 322 459 02 10



AKDENİZ PANEL ÇATI SİSTEMLERİ İNŞAAT TAAHHÜT SAN VE TİC.LTD.ŞTİ.