06 Mayıs 2024, Pazartesi
Üye Giriş Paneli
Kullanıcı Adı
Şifre
Kayıt Tarihi: 2009-06-08
İlan Tipi: Satım İlanı
Telefon: 02128867106

KALORİMAK KIZGIN YAĞ KAZANLARININ DİĞER KAZANLARDAN FARKI VE AVANTAJLARI :

Neden Kızgın Yağ?



* Doymuş buhar ve kaynar su için;

*250 - 300 derece sıcaklı için 42 - 90 bar,

*170 - 180 derece sıcaklık için 10 - 12 bar sıcaklık gerekmektedir. Kızgın yağda ise sadece tesisat direnci kadar basınç (3 bar) yeterli olur.

* Buharlı sistemde bozulan kondens tutucuları büyük enerji kaybına neden olur. Yağlı sistem, enerjide ortalama %25-35 lik tasarruf sağlar.

* Buhar kazanlarında kireçlenme ve korozyon, borularda ve armatürlerde büyük maliyetli aşınmalar meydana getitrir. Kızgın yağ kazanlarında ise hiçbir aşınma yıpranma olmaz.

* Kazanımız yatık tip olup, brülörün bakımı çok daha kolaydır.

* Brülör sıcak bölgede olmadığından arızalar en aza indirilmiştir.

* Kazanımız 3 geçişli olup, karşı basınç yok denecek kadar azdır.

* Kızgın yağ boruları 1" firkete şeklinde boru demetlerinden meydana gelmiş olup, duman gazlarının borulara teması kazanın her noktasında sağlandığından kazan randımanı % 90 ı geçmektedir.

* Kazan yanma hacmi çok geniş olduğundan kazanımızda sıvı, gaz ve katı yakıt yanmaya müsaittir.

* Özel imalat şekli sayesinde boru serpantinleri ayrı ayrı serbest çalışmakta olup KALORİMAK kazanlarında boru delinme ve yırtılmaları hiç olmamaktadır. Bundan dolayı kazanımıza Sanayi ve Ticaret Bakanlığından 5 yıl garanti süresi verilmektedir.

Bu buluşumuzun patenti alınarak ilk ve tek olan bu ürünümüze verilen 5 YIL GARANTİ süresi Sanayi ve Ticaret Bakanlığı tarafından onaylanmıştır.
KALORİMAK ISI MAKİNA SANAYİ VE TİCARET LTD.ŞTİ.