06 Mayıs 2024, Pazartesi
Üye Giriş Paneli
Kullanıcı Adı
Şifre
Kayıt Tarihi: 2008-03-21
İlan Tipi: Alım İlanı
Telefon: 3959160

SIDING NEDİR?

• AMERICAN SIDING polimer dış cephe kaplama sistemleri; içinde yaşanılan ana yapıların dış cephesini nem, rutubet ve korozyon etkisinden koruyan, ortalama yarım asır boya ve bakım gerektirmeyen, ömür boyu yaşayabilen bir dış cephe kaplama malzemesidir.

• AMERICAN SIDING ERYAP A.Ş. ürünü olup, ERYAP tarafından 3 yıl süren araştırma neticesinde TÜRKİYE‘nin iklim, doğa ve tabiat koşulları göz önüne alınarak üretimi gerçekleştirilen bir malzemedir.

• AMERICAN SIDING Türkiye gibi doğa ve tabiat koşullarının fazlaca ürettiği toz ve kir faktörüne karşı toz tutuculuğu asgari olup, toz kaynama riskine karşı da yarı parlak antistatik olarak üretilmektedir.

• AMERICAN SIDING yaz mevsiminin sert ve sıcak iklimine karşı güneş ışınlarının yaydığı özellikle kızılötesi ışınların, malzemenin rengine zarar vermesini önleyen yarı parlak reflekte özelliğine sahiptir.

• AMERICAN SIDING önemli özelliğe sahip yarı parlak ve mukavim malzemedir. Dokuz ayrı renk seçeneğine sahiptir. Beyaz, Krem, Kil, Fildişi, Sarı, Yeşil, Gri, Kahve, Mavi renkleri mevcut olup; ayrıca tüm renk çeşitleri 4 ayrı tekstürel yapıya sahip malzemedir.
GRG İNŞAAT YAPI MALZEMELERİ TİC