03 Mayıs 2024, Cuma
Üye Giriş Paneli
Kullanıcı Adı
Şifre
Kayıt Tarihi: 2009-06-17
İlan Tipi: Satım İlanı
Telefon: 342 337 14 99

www.yagemiciurunler.com
www.yagemiciurunler.com
www.yagemiciurunler.com
www.yagemiciurunler.com

TLF 0212 640 71 01
FAX 0212 640 71 05

ENDÜSTRİYEL VE ÇEVRESEL TEMİZLİK ÜRÜNLERİ

Günümüzde gerek endüstriyel tesislerde gerekse dış çevrede daha temiz ve daha güvenli ortam arayışı bu ihtiyaca yönelik ürünlerinde ve kullanımında büyük bir gelişmeye yol açmaktadır. Metal işlemeden elektronik ekipman üretimine, nakliye ekipman üretimi ve petrokimya sektörüne kadar birçok sanayi tesisinde ve deniz, göl ve akarsularda petrol ve kimyasal sızıntı ve döküntülerin temizlenmesi daha profesyonel ve kapsamlı çözümler gerekmektedir. Mogul bu amaca yönelik artık dünyada kabul görmüş ve standart olarak kullanılan meltblown bazlı temizlik bezleri ve ürünlerinin üretim ve satışını yapmaktadır.

Endüstriyel Temizlik Ürünleri

Mogul’un geniş ürün portföyü endüstri tesislerinde ihtiyaç duyulacak muhtelif uygulamalara yönelik ürünleri içermektedir. Makinalarda küçük çaplı temizlikler, küçük sızıntıların temizlenmesi için emici bezler (rulo veya ebatlanmış parçalar) uygun çözümlerdir. Makinaların çevresinde sürekli meydana gelen yağ ve kimyasal sızıntılar sosisler ve serilecek ebatlanmış bezlerle kolayca temizlenebilir.
Büyük çaplı sızıntı ve döküntüler (petrol ve kimyasal) önce atığın çevresinin sosis veya boomla çevrilmesi ve yayılmasının önlenmesi akabinde yağ emici ebatlanmış bezler veya yastıklarla atığın emilerek atılmasıyla temizlenir.
Ayrıca kirli ortamlarda çalışan kişilerin ayaklarıyla kirlenmeyi taşımalarını önlemek amacıyla yağ emici özel yolluklar kullanılmaktadır.
Günümüz çağdaş endüstri işletmelerinde sızıntı ve döküntü temizliğine yönelik bir müdahale istasyonu (dolap) standard hale gelmekte. Bu istasyonda muhtelif ihtiyaçlara yönelik rulo, bez, sosis, yastık, boom v.s. hazır bulundurulmaktadır.

Bunlar rulo veya ebatlanmış parçalar şeklinde (40x50 veya 43x48 cm) olabilir. Amaç herhangi atığın temizlenerek atılmasıdır.
Muhtelif kumaş tipleri mevcuttur.
Hi-sorb serisi ekonomik gruptur. Yağ emicilik oranı yüksek hacimli ürünlerdir herhangi bir bondingi yoktur, tek katmandır.
Hi-sorb plus serisi daha yüksek mukavemet ve tüylenmeyi azaltma amaçlı olarak tek katman ve ultrasonik bondinglidir.
Ultrabond FF serisi dışta tüylenme olmayan iki ince tabakanın kalın iç tabakayla ultrasonik olarak birleştirilmesiyle elde edilir. Ürün kalitesi olarak üst düzey üründür. Görünüm mukavemet ve tüylenme özellikleri üst düzeydedir.
Ultrabond SMS serisi iki spunbond tabakanın meltblown tabakayla ultrasonik olarak birleştirilmesiyle elde edilir. Yüksek mukavemet ve sürtünme dayanımı ve min. tüylenme istenen uygulamalarda uygundur.
MOGUL TEKSTIL SANAYI VE TIC. LTD.STI.