03 Mayıs 2024, Cuma
Üye Giriş Paneli
Kullanıcı Adı
Şifre
Kayıt Tarihi: 2009-06-30
İlan Tipi: Satım İlanı
Telefon: 0 322 2284878

ISOPANEL - SANDVİÇ PANEL
Atermit Isopanel, DIN standardına göre B1- Alev Yürütmez ve Ayrılmaz özelliği ile tüm dünyada en iyi ısı ve ses yalıtım malzemesi olarak bilinen EPS (Expande Polistren) dolgu malzemesinden üretilmektedir.

Atermit Isopanel, yapısı itibariyle yüksek ısı ve ses yalıtımı, hafiflik ve sağlamlık gibi özellikleri tek başına bünyesinde birleştirmektedir. Dünyanın birçok ülkesinde uzun yıllardır yaygın olarak kullanılan ve 2000 `li yılların ürünü olarak bilinen Atermit Isopanel, her türlü sanayi, zirai ve askeri yapılarda, soğuk hava depolarında, garajlarda, hangarlarda, spor tesislerinde, konutlarda ve tüm geniş mekanların çatı ve cephe kaplama, mekan bölücü duvarları ve tavan uygulamalarında başarı ile kullanılmaktadır.

Atermit ısopanel, istenilen renkte boyalı sac ve alüminyumdan, istenilen boy ve kalınlıkta üretilebilir.
Kuruluş projeleri ıngiltere `de hazırlanan Adana ve Gebze fabrikalarında yıllık 2.300.000 m¬² kapasiteyle ve kesintisiz üretim hattı teknolojisiyle üretilen Atermit Isopanel, tüm Atermit ürünleri gibi TSEK tarafından onaylıdır.

Atermit Isopanel, iki kat alüminyum veya sac levha arasına, ekspande polistren dolgunun çeşitli kalınlıklarda, çok özel bir yapıştırıcı ile uygulanmasıyla üretilen kompozit çatı ve cephe kaplama malzemesidir.

En önemli özelliği, metal levha ile yalıtım malzemesinin özel bir teknikle bir daha ayrılmamak üzere birleştirilmesidir.
Atermit Isopanel, 15 yıl ayrılmazlık garantisiyle, Türkiye `deki sandviç paneller arasında en kaliteli malzeme olduğunu göstermekte ve farkını ortaya koymaktadır. Atermit Isopanel `i rakiplerinden ayıran bir diğer önemli husus ise, alın kapama detayının yalnızca Atermit Isopanel `de olmasıdır. Alın kapama, sandviç panellerin açık bırakılan her iki ucunu da kapatmak üzere geliştirilmiştir. Rutubetsiz ortamlar yaratan, bakteri çoğalmasını önleyen ve gıda şartnamelerine uygun Atermit Isopanel, ana taşıyıcı sistemi hafifletmesi nedeniyle de çelikten ve betonarmeden tasarruf sağlamaktadır.

Atermit Isopanel, DIN standardına göre B1- Alev Yürütmez ve Ayrılmaz özelliği ile tüm dünyada en iyi ısı ve ses yalıtım malzemesi olarak bilinen EPS (Expande Polistren) dolgu malzemesinden üretilmektedir. Atermit Isopanel, yapısı itibariyle yüksek ısı ve ses yalıtımı, hafiflik ve sağlamlık gibi özellikleri tek başına bünyesinde birleştirmektedir. Dünyanın birçok ülkesinde uzun yıllardır yaygın olarak kullanılan ve 2000 `li yılların ürünü olarak bilinen Atermit Isopanel, her türlü sanayi, zirai ve askeri yapılarda, soğuk hava depolarında, garajlarda, hangarlarda, spor tesislerinde, konutlarda ve tüm geniş mekanların çatı ve cephe kaplama, mekan bölücü duvarları ve tavan uygulamalarında başarı ile kullanılmaktadır. Atermit ısopanel, istenilen renkte boyalı sac ve alüminyumdan, istenilen boy ve kalınlıkta üretilebilir. Kuruluş projeleri ıngiltere `de hazırlanan Adana ve Gebze fabrikalarında yıllık 2.300.000 m¬² kapasiteyle ve kesintisiz üretim hattı teknolojisiyle üretilen Atermit Isopanel, tüm Atermit ürünleri gibi TSEK tarafından onaylıdır. Atermit Isopanel, iki kat alüminyum veya sac levha arasına, ekspande polistren dolgunun çeşitli kalınlıklarda, çok özel bir yapıştırıcı ile uygulanmasıyla üretilen kompozit çatı ve cephe kaplama malzemesidir. En önemli özelliği, metal levha ile yalıtım malzemesinin özel bir teknikle bir daha ayrılmamak üzere birleştirilmesidir.

Atermit Isopanel, 15 yıl ayrılmazlık garantisiyle, Türkiye `deki sandviç paneller arasında en kaliteli malzeme olduğunu göstermekte ve farkını ortaya koymaktadır. Atermit Isopanel `i rakiplerinden ayıran bir diğer önemli husus ise, alın kapama detayının yalnızca Atermit Isopanel `de olmasıdır. Alın kapama, sandviç panellerin açık bırakılan her iki ucunu da kapatmak üzere geliştirilmiştir. Rutubetsiz ortamlar yaratan, bakteri çoğalmasını önleyen ve gıda şartnamelerine uygun Atermit Isopanel, ana taşıyıcı sistemi hafifletmesi nedeniyle de çelikten ve betonarmeden tasarruf sağlamaktadır. Atermit Isopanel `de kullanılan malzemeler, uluslar arası standardı Amerikan A-1000 ve 3000 serisi alüminyum ve ısı iletkenlik katsayısı 0,034 kcal/m²h°c olan, suda çözülmeyen ve erimeyen özelliğe sahip, levha boyunca homojen yapıda, B1 sınıfı alev yürütmez ve CFC gazı içermeyen Ekspande Polistren `dir.
AKDENİZ PANEL LTD.ŞTİ.

Sümer mah.69051 Sokak hatice hatun apt.kat 2 daire 3 Seyhan/ADANA
Tel :0 322 228 48 78 (pbx) | Fax:0 322 228 00 67 |Mail: yavuz@akdenizpanel.com

WWW.akdenizpanel.com


YAVUZ REŞAT ÖZKAN
0 532 220 99 75



AKDENİZ PANEL ÇATI SİSTEMLERİ İNŞAAT TAAHHÜT SAN VE TİC.LTD.ŞTİ.

Ziyapaşa Mah. 67001 Sokak Bülbül Apt. Zemin Kat No.2 Seyhan/ADANA
Tel :0 322 456 02 19 (pbx) | Fax:0 322 459 02 10
AKDENİZ PANEL ÇATI SİSTEMLERİ İNŞAAT TAAHHÜT SAN VE TİC.LTD.ŞTİ.