03 Mayıs 2024, Cuma
Üye Giriş Paneli
Kullanıcı Adı
Şifre
Kayıt Tarihi: 2009-06-30
İlan Tipi: Satım İlanı
Telefon: 0 232 4337590

VemaX ELEKTRİK TASARRUF CİHAZI sayesinde evinizde ve işyerinizde %20- %40 arasında tasarruf edebilirsiniz. Nasıl mı? VemaX`ı alıp ev içerisindeki sigorta panosunun ana sigortasından alınan prize takmakla tasarruf başlayacaktır. Sistem: cos.fi düzenleyicisi ve harmonik dalga filtresi olarak çalıştığından takıldığı yerdeki cihazlarında ömrünü uzatacaktır. 2 yıl garanti ve minimum 10 yıl ömrü olan VemaX bütçenize katkı sağlayacaktır.
Haydi VemaX Elektrik Tasarruf cihazı alın oturduğunuz yerden para kazanın...!
15KW-20KW-24KW monofaze ve 3x15KW-3x20KW-3x24KW trifaze cihazlar mevcuttur.Bu
Cihazlar haricinde her türlü harcama için 40 çeşit özel cihaz mevcuttur.
NEDEN VemaX ELEKTRİK TASARRUF CİHAZI KULLANMALI ?



REAKTİF ENERJİNİN TANIMLANMASI
Reaktif enerji manyetik alan etkisine ihtiyaç duyan tüm elektrikli cihazların çalışabilmeleri için gerekli bir enerjidir. Manyetik alan etkisi ile çalışan; başta trafolar olmak üzere tüm elektrik motorları, klima, buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, elektrikli süpürge, motor barındıran tüm küçük ev ve el aletleri, ateşlemeli lambalar vb. cihazlar için reaktif enerjiye ihtiyaç vardır.
Dolayısıyla reaktif enerji kullanımı bu türde cihazlar için bir zorunluluktur, ve kaçınılmazdır.
Pek çok elektrikli cihazın ihtiyacı olan reaktif enerjinin üretilmesi, senkron jeneratörleri ile sağlanabileceği gibi, ihtiyaç duyulan yerlere en yakın yerde konumlandırılmıştır kompanzasyon tesisleri (kondansatörler) ile de reaktif enerji sağlanır.
Pek çok elektrikli cihazın gereksinimi olan reaktif enerjinin, üretim tesislerinde üretilerek enerji hatları ile taşınması, reaktif enerjininde enerji hattına aktif enerji gibi bir yer işgal edeceğinden dolayı, hattın taşıyacağı aktif enerjinin kısıtlanmasına, dolayısı ile hat kapasitesinin düşmesine neden olur. Bu nedenle reaktif enerjinin hatlarda taşınması rantabl değildir.

REAKTİF GÜÇ FATKÖRÜ NEDEN ARTIRILMALIDIR
Reaktif güç dengelemesinin gerek duyulan yere en yakın uzaklıkta yapılması sureti ile şebekenin güç faktörü yükseltildiğinde:
1. hat kayıpları azalır.
2. gerilim düşümü azalır.
3. hattın yüklenebilirliği artar.
4. enerji santralarının yükü azalır verimlilikleri artar.

GÜÇ FAKTÖRÜ YÜKSELTİLMESİ SONUÇLARI VE HARMONİKLER
Şebeke genelinde güç faktörünün yükseltilmesi kompanzasyon tesisleri ile mümkündür.
Ancak, şebekede harmonik üreten cihazlar varsa ve bu cihazların harmonik seviyeleri standartlarda belirtilen limitlerin üzerinde ise yapılacak kompanzasyon önemli empedans değişmelerine sebep olacağından mevcut harmoniklerin artmasına sebep olur.
Kompanzasyon sistemi ile yükler arasında işletme bazında paralel rezonans, şebeke bazında seri rezonans oluşması riski ortaya çıkar.

YÜKSEK GÜÇ FAKTÖRÜNÜN UYGULANMASININ DAĞITIM ŞİRKETLERİNE GETİRDİĞİ MALI YÜKLER
Dağıtım sistemlerinde yüksek güç faktörlü kompanzasyonu gerçekleştirmek için; özellikle dengesiz ve hızla değişen yük koşullarına uygun tristör kontrollü kompanzasyon tesislerine veya her fazı ayrı ayrı kompanze edebilecek aktif filtre sistemli kompanzasyon sistemlerine ihtiyaç vardır ki bu durumda dağıtım şirketlerine çok yüksek maliyetli yatırmlar gerekecektir.



VemaX
ENERJİ OPTIMIZER VE TASARRUF CİHAZI NEDİR ?
BU BİR MUCİZE DEĞİLDİR
VemaX Elektrik Tasarruf cihazı trafo ve motor içerikli elektrikli alet ve ekipmanınızın çalışması sırasında ihtiyaç duyduğu kadar Reaktif Enerji talebini lokal olarak karşılar ve şebekeyi rahatlatır.Aynı zamanda harmonik dalga filtresi olarkta çalışır. Voltaj optimizasyonu yaparak Aktif Elektrik Tüketiminizi %10 ila %40 arasında azaltarak daha az fatura ödemenizi sağlar.Voltaj yükselmelerine karşıda koruması olan VemaX uygulandığı yerdeki cihazlarında yanmaktan kurtarak milli servetimize katkılar sağlar.
VemaX ELEKTRİK TASARRUF CİHAZI
ÜRÜN ÖZELLİKLERİ
• Yüksek voltaj geldiğinde sigortası atar ve ana sigortayı attır böylece uygulandığı yerdeki tüm cihazların zarar görmesini engeller.
• Ev, ofis,esnafın dükkanı ve küçük butik tipi mağazalar v.b. abonelerde kullanılır.
• Buzdolabı, klima, çamaşır ve bulaşık makinası, aydınlatma, televizyon v.b. gibi trafo ve motor içeren elektrikli cihazların manyetik kayıplarını giderir, kompanzasyon ve voltaj düzenlemesi yaparak elektrik faturanızı azaltır.
• Elektrikli cihazların sayısına göre 15kw’a kadar mükemmel sonuç
• Elektrikli cihazlarımızı yüksek gerilime ve sebeke ani dalgalanmalarına karşı korur.
• Bakımı oldukça basittir. Özel bakım gerektirmez.
• Portatif, kompakt ve dekoratif bir üründür.
• Monofaze ve trifaze olarak üretilmektedir.
• VemaX kendini 3-8 ayda amorti eder ve uzun ömürlüdür.
• VemaX elektrik tasarruf cihazı aynı zamanda harmonik dalga filtresi olarakta çalıştığından cihazlarınızın ömrünü uzatacaktır
KULLANIM ŞEKLİ


VemaX Elektrik Tasarruf cihazının en verimli kullanım şekli ev yada işyerinin içerisindeki sigorta panosunun ana sigortasından faz alarak ve nötr klemensine girmek şekliyle olmalıdır. Yüksek voltaj geldiğinde ana sigortayı attırarak genel koruma sağlamak, sizin evinizdeki cihazlarınızın yanmamsını da sağlayacaktır .

YASAL MIDIR ??
VemaX tasarruf cihazı diğer tüm elektirikli ev aletleri gibi iç tesisata bağlanan bir kompanzasyon sistemidir %100 yasaldır.

HANGİ CİHAZLARDA TASARRUF SAĞLAR ??
Reaktif enerji, manyetik alan etkisine ihtiyaç duyan tüm elektrikli cihazların çalışabilmeleri için gerekli bir enerjidir. Başta trafolar olmak üzere tüm elektrik motorları, klimalar, buzdolapları, çamaşır makinesi, elektrik süpürgesi, televizyon, motor barındıran tüm küçük ev ve el aletleri, ateşlemeli lambalar vb. cihazlar da enerji tasarrufu sağlar.

R E F E R A N S L A R
-MERT ECZANESİ Taner Acar 0 232 3822321
-MİSS GAİN COFEE Bülent bey 0 232 4632901
-ERCAN BEY - FOÇA 0 232 8123201
-AHMET ÇAĞIRAN -em.Albay 0 532 6343187
-ELHAMRA OTO -Volkan bey 0 232 4841036
-BORNOVA 3. NOTERİ - Çağlar bey 0 232 4696980
-ÖZKANLAR 25 AP –Yön. Oktay Tekçeer 0 533 4614866
-T.C FAAL FUTBOLHAKEMLERİ DERNEĞİ İZMİR-Çetin SARIGÜL 0 532 2616145
-ELİT KUAFÖR- Süha KASAPOĞLU 0 232 4632103
-INTKOM ELEKTRONİK- Ragıp ÖZKUT 0 232 4259865

C E BELGESİZ ELEKTRİKLİ CİHAZ SATMAK VE İMAL ETMEK YASAKTIR .ALANLARINDA
KANUNİ HERHANGİBİR HAKLARI YOKTUR

****************CE BELGEMİZ FRANKFURT/ ALMANYA DAN GELMİŞTİR ****************


TEMİNAT VEREBİLECEK PAZARLAMACILAR ARANIYOR

BAYİLİKLER VERİLECEKTİR
Daha fazla bilgi için sitemizi inceleyin
http://www.kaynakcelik.com
www.vemax.com.tr

ELEKTRİĞE DAHA AZ PARA ÖDEMEK İSTERMİSİNİZ...???
kaynak çelik ltd.şti.