08 Mayıs 2024, Çarşamba
Üye Giriş Paneli
Kullanıcı Adı
Şifre
Kayıt Tarihi: 2009-07-03
İlan Tipi: Satım İlanı
Telefon: 2122165680

Ozon oda sıcaklığında renksiz, karakteristik kokusu olan bir gazdır. (fırtınalı havalardan sonra, yüksek yerlerde veya deniz kıyısında hissedilir).

-Su sebiliniz içerisinde kendisinden kaynaklı en küçük bir kalıntı, koku, tad, mekanik artık, kimyasal madde bırakmaz.

-Dolayısıyla sağlığınız için en küçük bir yan etkisi yoktur, zaten tamamen doğadan gelip doğaya giden bir gazdır.

-Dezenfekte etme oranı kimyasal dezenfektanlara göre çok çok fazladır.

-Doğru oranda kullanıldığında Su sebilinizin dostudur; hava almasını kolaylaştırır, sıcak su ayıraç tapalarının düzgün çalışmasını, su sebili plastik parçaları üzerindeki tortuları giderir, hatta tortular yüzünden düzgün çalışmayan parçaların normal çalışmasına yardımcı olur.

-Su makinanızı Mekanik temizlemenin ötesinde tam olarak dezenfekte ettiğinden; sıradan temizliklerde daha sonra kolaylıkla tekrarlayabilen, yosunlaşma, spor oluşumu, kist, bakteri ve virüslerin tam olarak yok edilmelerini sağlar.

-Su makinenizde normal kullanımda zamanla oluşabilen; kötü kokuları, suyun tad değişikliğini engeller ve bunların kolayca oluşmamalarına yardımcı olur.

Tüm bunları su sebili dezenfektesi için özel tasarlanmış ozon jeneratörümüzle yapmanız sadece 15-20 dakika.

Siz de temiz sebillerinizden temiz sular içmek ve sağlığınızı riske atmak istemiyorsanız bu cihaz tam size göre. Aynı cihazla içme ve kullanma sularınızı da ozonlayıp ozonlu suyun nimetlerinden yararlanabilirsiniz.
US Teknoloji Proje ve Danışmanlık Hizmetleri