05 Mayıs 2024, Pazar
Üye Giriş Paneli
Kullanıcı Adı
Şifre
Kayıt Tarihi: 2008-03-26
İlan Tipi: Alım İlanı
Telefon: 0212 221 11 45

POS YAZICI TAMİRİ



ŞU ANDA SADECE EPSON MARKA POS YAZICI ONARIMI YAPMAKTAYIZ.

UZMAN KADROMUZ BU MODEL YAZICILARDA DENEYİMLİ OLUP SİZLERE EN İYİ HİZMETİ VERMEYİ AMAÇ EDİNMİŞTİR

POS YAZICILARIN %50 SİNİN ARIZALARI BAKIMLA GİDERİLEBİLMEKTEDİR.

AMA POS YAZICINIZI YETKİSİZ VE BİLGİSİZ ELLERE BIRAKIRSANIZ ZAMAN VE PARA KAYBINA UGRAMANIZ KAÇINILMAZDIR.

BIRAKIN YAZICILARINIZI USTA ELLER ONARSIN VE BAKIMINI YAPSIN.



TAMİRİ YAPILAN EPSON POS MODELLER;



TM- C100





Epson TM-C100, satış noktasının tipik olarak POS ortamında basılmış belgeleri bire bir iletişim için tam ve gerçek promosyon araçlarına dönüştürme gereksinimlerini karşılar.











TM-H5000





EPSON TM-H5000II tek bir birimde iki yazdırma sistemi sunar: hesap ve fişler için termal baskı bölümü ve çok çeşitli formlara yazdırmak için nokta vuruşlu slip bölümü. Termal yazıcıların hızını ve düşük çalışma sesini, nokta vuruşlu yazıcıların güvenilirliği ve sağlamlığı ile bir araya getiren TM-H5000II, kayıt dairelerinde ve bankalarda herhangi bir PC-POS sistemi ile kullanılabilir. Otomatik kesici, barkod yazdırma sistemi ve değiştirilebilir arabirimle donatılmış olan TM-H5000II, MICR versiyonunda da bulunmaktadır.









TM-H6000





EPSON TM-H6000III, POS işlemleri için ``karma`` bir yazıcıdır. Fiş yazdırmak için gerekli olan termal bir yazıcının özelliklerini ve sunduğu avantajları taşımaktadır. Makbuz ve form yazdırımları için ise (çek, uçak bileti, faturalar gibi) nokta vuruşlu bir yazıcı özelliklerini taşır. Ayrıca, termal teknolojisi sayesinde logolar, grafiksel karekterler ve barkodlarıda yazdırabilir, hatta uygun bir kağıt kullanarak iki renkli basım da yapılabilir. Temel modeli haricinde, ``cirolama``, MICR veya her iki fonksiyonunu içeren üç konfigürasyonda bulunmaktadır. Özel bir mekanizması olan "cirolama" nokta vuruş teknolojisi ile kullanılabilir, bu sayede formların arkasına da yazdırılabilir.









TM-J2000 TM-J2100





EPSON TM-J2000 ve EPSON TM-J2100 bir satış noktasının aradığı hassasiyete ve hızlılığa uygun bir çözümdür. Mürekkep püskürtme teknolojili bir yazıcı olan (EPSON TM-J2000) siyah ve beyaz olarak ve renkli olarak (EPSON TM-J2100) fiş, seyahat bileti, kupon yazdırabilirsiniz. Renkli bir baskı söz konusu olduğunda, yazdırılan döküman kullanıcıya gore kişiselleştirebilir. Başka bir deyişle logo, desen ve renkli imajlar eklenerek daha da etkili ve özel baskılar alınabilir.









TM-L60II





Küçük ve orta boyuttaki mağazalarda etiketleme işlemi için ideal olmakla beraber, 9 tip barkod yazdırabilen hızlı ve sessiz bir termal yazıcıdır.









TM-L90





EPSON, satış noktaları için sunduğu ürünler yelpazesine EPSON TM-L90 ile bir yenisini daha ekliyor. Termal bir yazıcı olan EPSON TM-L90`ın en belirgin özelliği sunduğu çalışma hızı (yaklaşık 150mm/san.`ye kadar) ve çok önemli bir yeniliği olan iki renkte her tipte renkli fiş, makbuz ve etiket basma imkanıdır.









TM-L90 Peeler





EPSON, satış noktaları için sunduğu ürünler yelpazesine EPSON TM-L90 ile bir yenisini daha ekliyor. Termal bir yazıcı olan EPSON TM-L90`ın en belirgin özelliği sunduğu çalışma hızı (yaklaşık 150mm/san.`ye kadar) ve çok önemli bir yeniliği olan iki renkte her tipte renkli fiş, makbuz ve etiket basma imkanıdır.








TM-T70





Fonksiyonel bir kumanda paneli ile kompakt bir yazıcı olup, kağıdın cepheden yüklenilmesi, örneğin satış tezgahının alt rafı gibi kısıtlı mekanlara da kurulmasına izin verir.









TM-T88IV





EPSON TM-T88IV`ün yüksek hızı ve kullanım kolaylığı başlıca özelliklerindendir; fiş, bilet, sipariş fişi ve siyah-beyaz makbuz basmasının yanı sıra grafik formatınıda kullanılabilin tek istasyonlu bir termal yazıcıdır.









TM-T90





EPSON, satış noktaları için sunduğu ürünler yelpazesine EPSON TM-T90 ile bir yenisini daha ekliyor. Termal bir yazıcı olan EPSON TM-T90`ın en belirgin özelliği sunduğu çalışma hızı (yaklaşık 170mm/san.`ye kadar) ve çok önemli bir yeniliği olan iki renkte her tipte renkli fiş, makbuz ve etiket basma imkanıdır.









TM-U220





Epson TM-U220 serisi, konaklama, restoran, sanayi sektörlerinin gereksinimlerini tam olarak karşılar.
Epson, önceki Epson TM-U210 e TM-U300TM serilerinin geliştirilmiş versiyonu Epson TM-U220 serisi ile TM nokta vuruşlu yazıcılar yelpazesini yeniliyor.









TM-U230





EPSON TM-U230 sipariş veya talimat göndermek için mutfaklarda kullanılmak üzere tasarlanmış nokta vuruşlu bir yazıcıdır: yazıcının yüzeyini kaplayan özel "deri" yazıcıyı sudan, yağdan ve kirden korur.









TM-U295





Çok küçük olan bu slip yazıcı, fatura, önceden yazdırılmış form, çeklerin derlenmesi için idealdir.









TM-U590





POS sistemlerindeki çok çeşitli uygulama ihtiyaçlarını yerine getirmek için tasarlanmış yüksek performanslı bir slip yazıcıdır. Bu yazıcı devlet daireleri ve özel şirketlerde fatura, fiş, protokol dokümanları vb. yazdırır. Çift yönlü yazdırma yüksek yazdırma hızını sağlar ve hem kağıdın takılması hem de arabirimin değiştirilmesi (seri veya paralel) çok basittir.









TM-U675





Çok fonksiyonlu bir yazıcı olan EPSON TM-U675 rulo yazdırma, slip istasyon yazdırma ve doğrulama operasyonlarını yapar. Küçük bir tasarıma sahip bu hızlı ve sessiz POS yazıcı, bankalarda, postanelerde ve perakende işyerlerinde, özellikle fiş, fatura ve çek yazdırmak için idealdir. MICR okuyuculu versiyon manyetik mürekkebi okumanızı da sağlar.









TM-U950





TM-U950 rulo, slip ve evrak onay uygulamalarında kullanılır. Bu yazıcı özellikle fiş, fatura ve çek yazdırmak için olduğu kadar A4 formatına kadar olan çeşitli formları yazdırmak için de uygundur, aynı zamanda MICR okuyuculu versiyonu da vardır (manyetik mürekkep ile yazılı karakterler için).






FİRMAMIZ HERHANGİBİR MARKANIN RESMİ TEMSİLCİSİ VEYA YETKİLİ SERVİSİ DEĞİLDİR.ADI GEÇEN MARKA VE ÜRÜNLER İLGİLİ FİRMALARIN TESCİLLİ ÜRÜNLERİDİR.




















.









Printer Tamir Servisi PRINTMEN