06 Mayıs 2024, Pazartesi
Üye Giriş Paneli
Kullanıcı Adı
Şifre
Kayıt Tarihi: 2009-07-12
İlan Tipi: Diğer İlanlar
Telefon: 03122302530

6-12 kişilik özel Gruplarla kaliteli ve iddialı eğitim...

BİLGİNET DERSHANESİ’ne her öğretim yılında SINIRLI SAYIDA öğrenci alınır. Çünkü dershanemizde bütün öğrenciler her yönüyle sürekli ve bire bir takip edilir. Dershanemiz ciddi ve disiplinlidir çünkü başarıya ancak ve ancak disiplinli bir çalışmayla ulaşılabilir.

Tüm öğrenciler, yönetimin bilgisi ve onayı dahilinde, grup etütleri ve birebir çalışma alabilirler. Gerekli görülen durumlarda, yine yönetimin izni ve gözetiminde, zorunlu etütler ve zorunlu birebir çalışmalar yapılır. Öğrencinin başarı durumu sürekli takip edilir ve gerekli görüldüğü noktalarda anında müdahale edilerek öğrencilerin başarılarını sürekli artırmaları sağlanır.

Öğrencilerin farklı soru tiplerini tarayıp tanıması ve hızlı soru çözme yeteneği kazanması için pek çok kaynaktan soru çözmeleri sağlanır.

Öğretmen kadrosu alanında uzman, insani yönü gelişmiş, bilinçli, özverili, kişilerden oluşmaktadır.

Kayıt yaptıran öğrencilere idarenin belirlediği tarihler arasında ÜCRETSİZ YAZ KURSU uygulanır.

Kalabalık dershanelerde öğretmenler hem derslere hem de etütlere yetişemez. Dolayısıyla öğrenci birebir çalışmada sıkıntı yaşayabilir. BİLGİNET DERSHANESİ’nde öğrenciniz kalabalıkta kaybolmaz.

Sırf popüler diye çocuğunuzu bir dershaneye göndermeyin. Dershane seçiminde çocuğunuzun da görüşünü alın. Sadece kendi düşüncenize göre çocuğunuzu dershaneye gönderirseniz, zamanla bu durum öğrenci için bir eziyet haline gelebilir.

Bütün derslerden ödevler verilir ve ödevlerin yapılıp yapılmadığı MUTLAKA kontrol edilir. Velinin bilgisi olmadan öğrenciye izin verilmez. Dershanemizde öğrenci devamsızlık yapamaz. (1 ders saati bile olsa) geç kaldıkları dersler dahi, velilere mutlaka aynı gün bildirilir.

Öğrenci sözleşmemiz
* Ben yapabilirim *Ben öğrenebilirim *Ben başarabilirim *Ben değerliyim DİYE DÜŞÜNÜYORSANIZ
*Bilmek, anlamak, başarmak ve az zamanda çok şey yapmak istiyorum DİYORSANIZ
Bizimle birlikte başarı yolculuğuna çıkabilirsiniz
Tel:0312 230 25 30 - 0312 229 85 93
BİGİNET DERSHANESİ