06 Mayıs 2024, Pazartesi
Üye Giriş Paneli
Kullanıcı Adı
Şifre
Kayıt Tarihi: 2009-07-13
İlan Tipi: Diğer İlanlar
Telefon: 0 342 357 01 00

Türkiye’nin ihracat şampiyonları arasında yer alan Kartal Halı, TRT 1 ekranlarında elde ettikleri başarıyla Gaziantep gündeminin 1. maddesini oluşturan Gaziantep Kolej Vakfı Lisesi orkestrasına büyük destek veriyor.
Etiketler:halı ihracat şampiyonu , gaziantep kolej vakfı projesi carpet

TRT 1 ekranlarından kent tanıtımı için önemli bir fırsat yakalandığını ifade eden Kartal Tekstil A.Ş.Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Kaplan “Eğitim alanındaki başarılarını sosyal ve kültürel alanlarda da sürdüren GKV Özel Okullarının TRT 1 ekranlarında yarışan öğrencileri kentimizin ortak değerleri arasında yer almış ve ortak gururumuz olmuştur.

Etiketler: kartal tekstil , sosyal ve kültürel faaliyetler , HALI grubu

170 okul arasından ilk 10 okul arasına girerek finalist olma hakkını kazanan ve her hafta sergiledikleri yüksek performansla adeta Gaziantep’in ekranlardaki modern yüzü olmayı başaran Gaziantep Kolej Vakfı Lisesi orkestrasını kurum olarak destekliyoruz. Desteğimiz yarışma süresince devam edecektir. Gaziantep’teki kurum ve kuruluşların, sivil toplum örgütlerinin ve tüm yaşayanların ortak sevinci haline gelen yarışmacı öğrencilerin bölge kültürüne de önemli tanıtım alanında katkıları olmaktadır.

Etiketler: gaziantep kolej vakfı , carpet , HALI , modern halı

Yarışmacı gençlerimizin her hafta TRT 1 ekranlarından vereceği mesajlar Gaziantep’in dünya turizm pastasından alacağı payın büyümesini de sağlayacaktır. Gaziantep sahip olduğu kültürel değerleriyle dünyanın en önemli yerleşim merkezleri arasında yer alırken bu değerlerin bu tür yarışmalarla ön plana çıkarılarak tanıtılması kent tanıtımı için büyük önem taşımaktadır.

Etiketler: gaziantep turizm , büyüme , HALI desenleri , modern HALI

Diğer taraftan Gaziantep Kolej Vakfı Lisesi öğrencileri bu yarışmayla Gaziantep’in sosyal yaşamındaki zenginlik ve güzelliklerin de gün ışığına çıkmasını sağlamışlardır. Bu gençlerimizin yarışmanın galibi olmaları yönündeki çabalarına bizlerde destek vermek ve elde edilecek başarıya ortak olmak zorundayız. Yapılacak tek şey çocuklarımıza en azından sms desteği sağlamaktır. Kartal Tekstil A.Ş. olarak bizler çalışanlarımızla birlikte üzerimize düşenleri yapacak ve yarışma saatlerinde gerekli desteği vereceğiz” dedi. Türkiye’nin birçok yerinde yaşayan Gazianteplilerin Gaziantep kolej Vakfı Lisesi öğrencilerine destek vermesi kent adına olumlu bir gelişme olarak değerlendirilirken yarışmacı öğrenciler önümüzdeki hafta yapılacak olan yarışmaya gece gündüz çalışarak hazırlanmaya devam ediyor.


Etiketler: carpet of gaziantep , HALI , carpet , machine made carpet , acrylic carpet
KARTAL HALI CARPET